WrestleMania 22

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

WrestleMania 22 var den 22. udgave af pay-per-view-showet WrestleMania produceret af World Wrestling Entertainment. Det fandt sted 2. april 2006 fra Allstate Arena i Chicago, Illinois i USA, hvor der var 17.159 tilskuere. Dette var tredje gang, at WrestleMania fandt sted i nærheden af Chicago (sammen med WrestleMania 2 og WrestleMania 13).

Showets main event var en VM-titelkamp om WWE Championship mellem John Cena og Triple H. WWE's anden VM-titel, World Heavyweight Championship, blev forsvaret tidligere på aftenen i en VM-titelkamp, hvor den regerende verdensmester Kurt Angle forsvarede sit bælte i en kamp med tre wrestlere – de to andre var Randy Orton og Rey Mysterio.

Under showet blevet de nyeste medlemmer af WWE Hall of Fame introduceret af Howard Finkel: Gene Okerlund, Sherri Martel, Tony Atlas, Verve Gagne, William Perry og The Blackjacks. Bret Hart var også blevet indsat aftenen inden, men ønskede ikke at deltage i showet. Eddie Guerrero, der var død året inden, var repræsenteret af sin kone Vickie Guerrero.

Resultater[redigér | rediger kildetekst]