Brugerdiskussion:152.73.73.1

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Anonyme bruger!! Flag af det Forenede Kongeriget. Welcome message in English
  Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
  Wikipedia blev påbegyndt med den engelske udgave af Larry Sanger og Jimmy Wales den 15. januar 2001. Den danske udgave blev påbegyndt den 1. februar 2002 og indeholder lige nu 287.443 artikler. De tre bærende principper på Wikipedia, der tilsammen definerer dens niche på World Wide Web er:
  1. Den er, eller sigter på at blive, primært en encyklopædi.
  2. Den er en wiki, det vil sige den kan redigeres af hvem som helst.
  3. Den er med åbent indhold under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.

  Vi så gerne at du Opretter en brugerkonto – den vil give dig nye funktioner, og bedre overblik, og gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personligt.

  Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
  Wikipedias politikker og normer kan siges at være baseret på 'Wikipedias fem søjler, der definerer Wikipedias karakter:
  Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
  Wikipedias hjælpe- og instruktionssiderne.
  Hjælp:Guide Guide
  Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus
  Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
  Denne side kan bruges til eksperimenter
  Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
  Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
  Crystal Clear action apply.png Få hjælp
  Har du et spørgsmål? Så stil det i Landsbybrønden eller i nybegynderforumet. Du kan også besøge os på vores hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.
  Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
  Ting man helst bør undgå
  Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
  Svar på ofte stillede spørgsmål.
  Crystal Clear app file-manager.png Følg konventionerne & Notabilitet
  Praktiske hjælpemidler for at starte en side.
  Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
  Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
  PD-icon-red.svg Respektér ophavsretten – kopiér aldrig noget direkte fra en hjemmeside, medmindre du har tilladelse til det (send tilladelsen til info-da@wikimedia.org).
  ToolbarSignVectorDA.jpg

  Denne side, som du nu ser på din skærm, er en Diskussionsside som tilhører 152.73.73.1, stedet hvor du får beskeder fra andre Wikipedianere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Alle brugere har en diskussionsside. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med fire tilder. Det gøre man ved brug af: ~~~~. Et klik på signérknappen (se billedet) har den sammen effekt: dine indlæg bliver på denne måde automatisk signéret med dit IP-adresse og tidspunktet, hvor du afsluttede dit indlæg. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

  Med venlig hilsen, Thomas 26. sep 2010, 23:08 (CEST)

  Hej, 152.73.73.1! Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
  Stop hand nuvola orange.svg
  Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne.

  Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.

  Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

  På forhånd tak, Knud Winckelmann 3. dec 2010, 13:54 (CET)

  Konto[rediger kildetekst]

  Hej! Jeg kan se at du har været aktiv et godt stykke tid. Jeg tænkte på om ikke det var en idé at du registrerede dig med en brugerkonto, det vil have visse fordele for både dig og os. Mvh. Madglad (diskussion) 10. sep 2016, 00:39 (CEST)

  • Jeg vel gerne indtrængende gentage denne opfordring, Wikipedia fungerer bedst når vi kan kommunikere vha. et brugernavn. Du kan vælge at være anonym som mig, men du kan også bruge dit eget navn. Tager to minutter. --Madglad (diskussion) 16. feb 2017, 01:44 (CET)

  Advarsel 2018[rediger kildetekst]

  Stop hand nuvola orange.svgHej 152.73.73.1. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
  Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


  Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

  På forhånd tak, Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. jul 2018, 01:55 (CEST)