Brugerdiskussion:77.241.133.177

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, 77.241.133.177! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Vrenak (diskussion) 29. jun 2017, 22:08 (CEST)

Personangreb[redigér wikikode]

Du fremstiller en kraftig beskyldning overfor Doofenschmirtz, men nægter at give et eneste eksempel herpå, enten må du komme med et par eksempler, eller indstille dit angreb, ellers kan det blive nødvendigt at blokere din adgang til at redigere på wikipedia. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 29. jun 2017, 22:08 (CEST)

Se hans diskussionsside og redigeringer. Der er alt det du søger, og jeg nævner. Men "indstille dit angreb, ellers kan det blive nødvendigt at blokere din adgang". --77.241.133.177 29. jun 2017, 22:10 (CEST)
Det er dig der skal fortælle os hvad det er du finder så problematisk, ikke alle andre der skal gætte sig frem. Diskussionen ender her, enten kommer du med eksemplerne eller også stopper du din fremfærd overfor Doofenschmirtz. Alternativet er du får en blokering, den mulighed vil jeg helst undgå. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 29. jun 2017, 22:18 (CEST)

Start med ham SF'eren i dag, og gå så tilbage. Du kan finde inspiration på diskussionsside. --77.241.133.177 29. jun 2017, 22:23 (CEST)

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 dag på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Vrenak (diskussion) 29. jun 2017, 22:27 (CEST)

Du nægter at komme med konkrete eksempler, du fortsætter personangrebet, seneste redigering på Doofenschmirtzs diskussionsside er et direkte personangreb, hans alder er totalt irrelevant, det er ligegyldigt om han er 12 eller 107. "Ham SF'eren" er ikke et eksempel, ej heller er det en forklaring på hvad du finder problematisk. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 29. jun 2017, 22:27 (CEST)

Jeg finder, at blokeringen bør udvides, idet der efter alt at dømme er tale om en bruger, der anvender flere IP adresser, jf. blokering på en måned af brugeren 77.241.130.166, der helt "belejligt" støttede denne anonyme bruger.-- Ramloser (diskussion) 29. jun 2017, 22:41 (CEST)
Det er ikke blokeringsgrund at ens internetudbyder ikke tilbyder fast ip-adresse. Til gengæld kunne det være interessant med flere eksempler. --Madglad (diskussion) 30. jun 2017, 06:10 (CEST)
Enig med Ramloser at blokeringen skal udvides. Personen laver chikane mod mig, og det bryder jeg mig ikke om! Mvh.   Doofenschmirtz   (Diskussion) 30. jun 2017, 08:15 (CEST).

Jeg forstår ikke hvorfor du overdriver så meget! Hvis Administratorene kan se, at de redigeringer, jeg indtil videre har lavet, var jeg blevet blokeret for længst. Da dette ikke er sket endnu, er det nok fordi, at mine redigeringer er i orden. Mvh.   Doofenschmirtz   (Diskussion) 30. jun 2017, 08:15 (CEST).

For at svare den ophidsede IP'er på det eneste "konkrete" tilfælde, han/hun er kommet med, så kan jeg konstatere, at Doofenschmirtz i redigeringskommentaren på Kristen Touborg i forbindelse med en tilbagerulning kl. 19.29 i går skriver, at "Hans død er ikke bekræftet... endnu" [1], hvilket er helt efter bogen. Jeg kan konstatere, at fire forskellige IP'er forsøger at skrive information om dødsfaldet ind uden kilder et antal gange, indtil Zoizit kl. 19.47 tilføjer en kilde for dødsfaldet. Jeg kan kun se, at Doofenschmirtz handler korrekt, da indføjelsen af informationer om, at en person er død, kan være chikane. Derfor er den slags information ekstra følsom og kræver en kilde. Der er på baggrund af dette eksempel absolut intet at klandre Doofenschmirtz for. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. jun 2017, 08:51 (CEST)
Jeg havde det også på fornemmelsen, at det var det der med Kristen Touborg der var med til, at denne bruger chikanerede mig sent i går aftes. Som du selv siger, Arne, så handlede jeg korrekt, for hvis man skriver en forkert dødsdato, bliver man som regelt blokeret for "Indsættelse af forkerte informationer". Men denne bruger var så utilfreds, at det endda gik over min streg. Det ville være bedre, hvis han sagde "Jeg synes, at dine redigeringer desværre ikke er så gode", i stedet for at være så hensynsløs som tilfældet her. Man skal huske, at være god overfor de nye brugere!:-) Med venlig hilsen   Doofenschmirtz   ([[Brugerdiskussion:Doofenschmirtz30. jun 2017, 09:19 (CEST).
Madglad. Jeg svarer ved lejlighed på din diskussionsside, da et svar på din bemærkning ikke hører hjemme her.-- Ramloser (diskussion) 30. jun 2017, 19:14 (CEST)|Diskussion]])