Brugerdiskussion:FelixFilm2006

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, FelixFilm2006! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 25. jul 2019, 11:02 (CEST)

Batman-skabelon[rediger kildetekst]

Hej, har startet {{Batman}} og linket til andre som kan udvides fra på Diskussion:Batman. TherasTaneel (diskussion) 11. aug 2019, 11:11 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 11. aug 2019, 12:18 (CEST)

Husk kilder[rediger kildetekst]

Gartoon actions gaim info.svgKære FelixFilm2006.
Dansk Wikipedia er rigtigt glade for din(e) ændring(er) på Star Wars Episode V: Imperiet slår igen#Modtagelse. Vi har dog den politik, at der skal være pålidelige kilder i artiklerne.

Hvis du har en kilde til dit bidrag, kan du tilføje den ved at bidrage igen, og efter sætningen skrive <ref>din kilde</ref>. Du kan også skrive din kilde herunder og "pinge" mig vha. {{Svar til}} eller skrive din kilde på min diskussionsside; så vil jeg indsætte den for dig. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig (ligeledes med {{Svar til}} eller på min diskussionsside) eller nybegynderforummet. Du kan læse mere i Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere.

Vi ser frem til, at du forhåbentligt kan blive en fast bidragsyder fremadrettet. Med venlig hilsen — Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 14. dec 2019, 16:22 (CET).

Og du behøver altså ikke at putte komma foran alle som'er ;-) — Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 14. dec 2019, 16:22 (CET)

Et tip: Beskriv dine redigeringer[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen SorenRK (diskussion) 23. dec 2019, 20:05 (CET)

Der er ikke noget på dansk, der hedder "indstillelser". Det hedder "indstillinger". Artiklen ligger på Liste over danske indstillinger for Oscaren for bedste internationale film. Skriv videre i den artikel. Den anden artikel slettes igen uden en omdirigering. --Pugilist (diskussion) 24. jan 2020, 12:52 (CET)

Wikipeda Chat[rediger kildetekst]

Chat icon.svg

Hej FelixFilm2006. Jeg ville lige gøre dig opmærksom på at vi på Wikipedia har en IRC chatkanal, hvor du kan skrive med andre aktive Wikipedianer. Det er en god mulighed for lære nye brugere at kende eller bare hygge sig. Du kan bruge webchatten ved at tilgå Freenode.Net #wikipedia-da. Håber at se dig derinde! --SimmeD (diskussion, bidrag) 6. feb 2020, 10:26 (CET)

Rasmus Paludan[rediger kildetekst]

Du har indsat en påstand om at Rasmus Paludan er tidligere advokat. Hvad er kilden til dette? Det fremgår ikke af afsnittet 'Advokatvirksomhed'. --Madglad (diskussion) 9. okt 2020, 11:39 (CEST)

@Madglad: Der står under "Anden dom for racisme og andre forhold: [...] [Paludan blev] frataget retten til at føre straffesager som advokat i tre år [...]. Jeg tænker at det er dét Felix henviser til. — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 10. okt 2020, 15:34 (CEST)
@Biscuit-in-Chief: Jeg konstaterer at Pugilist har fjernet påstanden igen, at påstanden ikke fremgår af http://www.paludanadvokat.dk/ og at Rasmus Paludan har anket dommen, og at dommen udelukkende fratager ham retten til at føre straffesager. --Madglad (diskussion) 10. okt 2020, 18:15 (CEST)