Brugerdiskussion:Kimaltmann

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Kimaltmann! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen EeveeSylveon 14. aug 2017, 15:00 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på Button ref inscription.png og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen EeveeSylveon 14. aug 2017, 15:00 (CEST)

Din bog[redigér wikikode]

Hej Kim Altmann. Jeg går ud fra, at det er dig, der er medforfatter til den bog om Steen Svartzengren, der iflg. steensvartzengren.dk skal udkomme i år. Jeg kan ikke umiddelbart regne ud, hvad din relation til ham er, men at du skriver så omfattende om manden samtidig med, at du har en bog på trapperne, tenderer stærkt til reklame, hvilket vi ikke accepterer. En anden bruger har også kommenteret på problemerne og påsat et mærkat om problemer med neutralitet.

Når jeg med disse problemer in mente ikke blot sletter artiklen igen (hvilket vi af og til gør med andre artikler af lignende årsager), så skyldes det for det første, at jeg mener, at det er rimeligt, at vi har en artikel om Svartzengren, for det andet at der er en hel del kilder indsat, hvoraf dog ganske vist tre er til din bog. Men jeg vil anbefale, at artiklen tilføres flere og andre kilder, og jeg vil nok også anbefale, at du ikke arbejder specielt meget mere på artiklen.

Til gengæld kunne det jo være, at du kunne tænke dig at bidrage til andre emner på dansk Wikipedia :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. aug 2017, 14:01 (CEST)


Hej Arne, Vi er to ghostwriters på bogen. Forslag er taget ad notam med tak og vi gennemgår stramninger/ændringer senere idag. Artiklen skal ikke reklamere for bogen! Kilder vil i øvrigt i løbet af kort tid blive udvidet med en feature i landsdækkende avis og tv indslag. Der er en del udeladt - også fra DR arkiv. Mvh Kim.

Bombning af diskussionssider[redigér wikikode]

Det gavner absolut ikke "din sag" at du indleder bombning af diverse brugeres diskussionssider med din "protest". Vi har alle noteret dine synspunkter på Wikipedia:Sletningsforslag/Steen Svartzengren. Så du bedes stoppe din chikane af aktive brugere! mvh Per (PerV) (diskussion) 24. aug 2017, 23:00 (CEST)

Protest afgivet. Vi er flere der gransker sagen og vender tilbage. Synes I skal revurdere alvorligt alle syv i et lukket forum. Wiki er større end det her. Mvh Kimaltmann (diskussion) 24. aug 2017, 23:20 (CEST)

Jeg har svært ved at forstå en voksen person kan opføre sig på den måde. Du burde skamme dig. Dernæst skal jeg advare dig om, at hvis du forstætter med at ignorere vores regler og de henvendelser som bliver givet til dig, risikere du at din adgang til at redigere bliver inddraget. - Savfisk (diskussion) 25. aug 2017, 07:34 (CEST)