Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 30

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Angående redigering[rediger kildetekst]

Hej Knud

Tak for din besked til mig her i wikipedia.

Jeg har endnu ikke oprettet mig som bruger, da jeg ikke bidrager med så meget p.t., men det kunne da alligevel godt være, at jeg skulle gøre det.

Jeg kan se, at jeg tilsyneladende har foretaget nogle forkerte ændringer. Det jeg forsøgte, var at fjerne henvisning til et firma, som reelt - efter min mening - bruger wikipedia som markedsføringskanal for sit firma. Jeg var af den overbevisning, at det ikke er tilladt på wikipedia.

Kan du eventuelt oplyse mig om, hvorvidt man må bruge sitet her til den slags - og om det er ok, så længe indholdet har et faktuelt og oplysende indhold.

På forhånd tak

Med venlig hilsen Mikael Andersen

Hej Mikael. Generelt bør eksterne henvisninger kun bruges, hvis siden indeholder reel information, som er brugt som kildemateriale til artiklen. I dit tilfælde, så vil jeg give dig ret i at deres sider var noget reklameprægede, men det er forventeligt. Til gengæld var indholdet brugt som en fornuftig kilde til artiklen og så er det i orden.
Mange gange vil man så falde over links, som ikke umiddelbart bidrager til artiklen og mest lader til at være indsat som ren reklame. I disse tilfælde, så kan man fjerne dem. Men det kræver lige en vurdering af anvendeligeheden. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 3. jun 2015, 12:31 (CEST)


Der var du lige 2 sekunder hurtigere end min f5 knap, så jeg kom til at rulle din redigering tilbage. Det beklager jeg ^^ParanoidLemmings (diskussion) 3. jun 2015, 14:01 (CEST)

AskovFonden[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Du har valgt at slette AskovFonden igen og det forstår jeg ikke. Den er slettet for superlativer, vi og vores og giver brugerne fakta om hvad det er for en NGO som er en af denmarks største inden for det sociale feldt. AskovFonden har berøring med over 80% inden for det sociale feldt i danmark. Hvordan kan det ikke være relevant??

Med venlig hilsen

katja

Hej Katja. Jeres bidrag er blevet slettet af følgende årsager: Den første udgave var ren reklame og dermed ikke egnet som en artikel.
Jeres udgave fra forleden var kopieret fra jeres egen hjemmeside. Det giver et par problemer, den ene er ophavsretten. Når du ikke bruger dit brugernavn, så er der ingen måde hvorpå man kan vide om du har lov til at bruge teksten. Al materiale her på Wikipedia skal kunne genbruges af alle til alle formål, inkl. kommercielt brug og det betyder at der skal foreligge en eksplicit tilladelse til at materiale må bruges.
Men ud over det, så er tekst fra en hjemmeside stort set aldrig egnet i en artikel. Det var stadigt uneutralt i tonen og et udmærket eksempel på hvorfor man ikke skal skrive om sin arbejdsplads: man er ikke i stand til at vurdere relevansen og formuleringen.
Hvis en neutral, bruger, uden tilknytning til Jer, kan skrive en sober, kildebelagt artikel, så ingen alarm for min skyld, men I bør nok holde Jer fra at skrive mere om fonden og Jeres medarbejdere. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 4. jun 2015, 09:37 (CEST)

Mit indlæg om Riott[rediger kildetekst]

Hejsa :) Jeg kan se at du har slettet mit indlæg om riott?

er problemet at jeg selv skriver det? I så fald kan jeg sagtens få en anden til at skrive det, men jeg kan se at mine konkurrenter som stylepit er tilladt på wikipedia, så jeg kan ikke se nogen grund til at jeg ikke må skrive om vores virksomhed? :)


Mvh. Daniel Jørgensen

Problemet er at du selv skriver artiklen, at artiklen ikke har encyklopædisk relevans og desuden kan opfattes som reklame. Jeg finder sletningen berettiget.--Madglad (diskussion) 7. jun 2015, 15:17 (CEST)

Hejsa. Stylepit har eksisteret siden 2000 og omsætter for mange penge. Din virksomhed er oprettet sidste år og er derfor ikke omfattet af artikelkriterierne. Derfor vil det hellere ikke hjælpe at få andre til at skrive om dit firma. Du kan læse mere om alt dette, og meget mere, i velkomsterne på din diskussionsside. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. jun 2015, 15:26 (CEST)

Portrætregistranten på det kongelige bibliotek og billeder[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann jeg har et lille spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med, jeg har oprettet en lille start på en artikel om Severine Casse, hendes mand Andreas Lorentz Casse har et fint billede på så jeg tjekkede Wikimedia Commons for at se om der skulle være et billede af Severine Casse, dog kan jeg ikke rigtigt finde et billede af hende, billede at hendes mand stammer fra Category:Files from The Portrait Collection of the Danish Royal Library (på Commons). Nu til spørgsmålet når jeg tjekker på Portrætregistranten på det kongelige bibliotek er der et billede af Severine Casse, er det tilladt at bruge det billede?? og hvis det er tilladt hvordan gør jeg så?? ---Zoizit (diskussion) 9. jun 2015, 21:51 (CEST)

Uha, det var en god en. Umiddelbart ville jeg sige at ja, der er taget af Julie Laurberg og hun døde i 1925, så det er mere end 70 år siden og billedet er derfor er underlagt ophavsretten mere.
Så hvis du holder tungen lige i munden når du lægger den op og sørger for at påsætte de rette licensskabeloner, dvs. som på File:Anna Sophie von der Hude 1858-1934.jpg, som netop er et Laurberg-billede, så burde det ikke give problemer. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. jun 2015, 08:57 (CEST)

Hej igen Knud Winckelmann 1000 tak for svaret, og så må jeg se om jeg kan holde tungen lige i munden --Zoizit (diskussion) 10. jun 2015, 14:16 (CEST)

Tak for din tilbagestilling[rediger kildetekst]

Hej, jeg troede at jeg var inde og slappe af på Spademanns Leksikon, og så var jeg så uforvarende røget tilbage på W. Tak for at opdage det. Mvh. Lars.--Madglad (diskussion) 10. jun 2015, 23:12 (CEST)

Brugerdiskussion:176.10.250.45[rediger kildetekst]

Hej,

Jeg fik lige denne besked: Brugerdiskussion:176.10.250.45

Noget med at et bidrag jeg skulle have lavet, var fejlagtigt. Jeg slog det op, og det var noget om lyd. Mig bekendt har jeg ikke rettet i noget på W, bortset fra et emne om Farve-Vajd med reference til TCM og Ban Lan Gen.

Vh Michael PS! og ovenstående tilføjelse er udført logget ind.Michael Jønsson (diskussion) 15. jun 2015, 15:52 (CEST)

Hej Michael. Det skyldes nok at du har fået tildelt IP-nummeret 176.10.250.45 af din internetudbyder her for nyligt.
Beskeden, som du fik, er ganske rigtigt fra mig, men møntet på den person, som havde det samme IP-nummer den 22. april 2015 og indsatte noget pjat i Lyd.
Tildelingen af ip-numre har det med at skifte meget ofte, nogen gange dagligt, så i morgen er det måske en anden, der har det nummer.
Det er således ikke noget du behøver bekymre dig om og nu hvor du har en brugerkonto, så vil du kun få beskeder, der er stilet direkte til dig (hvis man altså husker at logge ind). Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 15. jun 2015, 15:56 (CEST)

Mail fået[rediger kildetekst]

Kære Knud Winckelmann,

Jeg har påvegne af Enan Galaly tilrettet den aktuelle historie som er skrevet omkring ham, da den ikke var korrekt.

Vi har taget historien fra den engelske hjemmeside og rettet til.

Håber det er okay da Enan selv har rettighederne hertil og at teksten er ændret, men kan jo ikke omformulere den aktuelle rigtige historie?

Med Venlig Hilsen

Mark Fisher

Hejsa. Historien kan sagtens fortælles på en neutral, saglig måde, ogder er jeg bange for at versionen fra Jeres hjemmeside, når man ser bort fra den ubrugelige oversættelse, ikke kan bruges. I bør ikke skrive om Jer selv, da erfaringen viser at man ikke kan forholde sig objektivt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. jun 2015, 12:54 (CEST)


vedr. redigering af Martin Lumbye.[rediger kildetekst]

Kære Knud

Jeg har forsøgt at træffe dig i forbindelse med din redigering af teksten omhandlende undertegnede. Jeg vil gerne i dialog med dig herom - da der er en række forhold i den artikel du har lagt op som jeg gerne vil belyse - tak.

du er velkommen til at maile til mig på martinlumbye@gmail.com

Bedste hilsner / Martin

Hejsa. Det er ikke mig, der har tilføjet det omtalte afsnit, jeg flyttede det blot ned, så det ikke fremgik af selve artiklens indledning.
Afsnittet blev tilføjet af en anonym bruger den 16. juni, som det fremgår af artikelhistorikken. Jeg vil foreslå at du evt. kommer med en kommentar på artiklens diskussionsside. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. jun 2015, 13:41 (CEST)

Min side blev slettet...[rediger kildetekst]

Hej Knud. Jeg forsøgte i sidste uge at oprette en side om det firma, som jeg arbejder i. Da det er første gang jeg skal oprettet noget her på Wikipedia startede jeg med et par linjer tekst. Da jeg ville tilføje mere til siden opdagede jeg, at du havde slettet den! Hvorfor har du slettet min side? Jeg har læst Wikipedias retningslinje og mener, at jeg overholdte alle "regler".

Jeg ser frem til at høre fra dig. Mvh Small Danish Hotels (diskussion) 24. jun 2015, 13:42 (CEST)Susan Small Danish Hotels

Hejsa. Artiklen blev slettet fordi den fremstod som ren reklame. Erfaringen viser desværre at man ikke kan skrive objektivt og neutralt om sin egen arbejdsplads eller andre nære emner, hvilket er årsagen til reglerne om Wikipedia:Selvbiografier og Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt.
Du kan læse mere om alt dette i velkomsterne på Brugerdiskussion:Small Danish Hotels. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. jun 2015, 13:48 (CEST)

Djurs Sommerland[rediger kildetekst]

Kære Knud,

Mange tak for din velkomst på Wikipedia.

Jeg er ansat i Djurs Sommerland, og jeg skriver til dig, fordi vi har et ønske om at opdatere den nuværende tekst om Djurs Sommerland på Wikipedia for at interesserede får den bedst mulige og mest interessante information.

Vi har naturligvis stor forståelse og respekt for Wikipedia som et seriøst medie. Derfor er det også helt forståeligt, at man ikke ønsker, det skal være et "reklame-site" - vi er netop også interesserede i, at informationen fremstår så saglig og troværdig som mulig.

Derfor vil jeg høre dig, om du kunne henvise til nogle wikipedianere, som er vant til at skrive om attraktioner - og som måske kunne være interesserede i at opdatere teksten om Djurs Sommerland?Stinaah (diskussion) 22. jun 2015, 08:49 (CEST)

På forhånd mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen Stina Askholm Hansen

Kære Knud,

Jeg håber, at du har mulighed for at svare på min besked og hjælpe mig videre.

Mvh. Stina.

Hej Stina. Beklager svartiden, jeg kom simpelthen fra det, meget pardon. Jeg vil foreslå at I kommer med Jeres kommentarer til artiklen på Diskussion:Djurs Sommerland, så andre brugere kan komme med input.
Opdatering af f.eks. nøgletal, med tilhørende kilder, og rettelser af små faktuelle fejl er I altid velkomne til at rette, men større ændringer af selve teksten bør I lade de neutrale brugere om. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. jun 2015, 10:28 (CEST)


Ændring af wiki-side[rediger kildetekst]

Hej, Jeg er muligvis ny her, men jeg vil meget gerne ændre det, der står om mig på min wikipediaside. Jeg oplever ofte at folk/presse lægger vægt på ting, de har hentet her, fremfor aktuelle nyheder og facts. Det virker til at du forhindrer mig i at redigere siden. Hvorfor egentlig? MVh Signe Svendsen

Hejsa. En Wikipedia-artikel er ikke beregnet til kun at nævne de aktuelle nyheder. Det er meningen at en læser skal kunne informere sig om hele din kariere og hvad du har medvirket i.
Af samme årsag bør man hellere ikke skrive om sig selv, da erfaringen viser at man ikke kan forholde sig objektivt til emnet. Derfor er det meningen at artikler skal skrives af neutrale brugere, der kan dokumentere indholdet vha. af eksterne kilder, som f.eks. aviser, bøger osv.
Hvis du har forslag til ændringer i artiklen, så vil jeg foreslå at du kommer med en kommentar på Diskussion:Signe Svendsen, så andre læsere kan bidrage til diskussionen og evt. opdatere artiklen. Du kan læse mere om alt dette i velkomsterne på din brugerdiskussionsside. Ellers skal du være velkommen til at spørge her. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. jun 2015, 10:55 (CEST)

Hej. Jeg forstår ikke hvad problemet med mit forslag var. Der var ingen ord der var ladet, - hverken negativt eller posetivt. Den tekst, der står på min wikiside er dårligt formuleret og klodset skrevet. Jeg forsøger på ingen måde at pynte på noget og ja historikken kan godt komme med. Det virker bagstræberisk og indskrænket at wiki fungere sådan. Troede det var frit. Jeg kan se andre kunstnere har opdaterede sider med fyldestgørende diskografi med detaljer etc. Dette kan kun være lavet af deres pladeselskaber. Jeg har ikke et stort selskab i ryggen og skal gøre meget selv. Det er svært i dette tilfælde. Mvh Signe Svendsen

Kære Knud 2 ting: Jeg kom til at skrive noget om mig selv (igen) beklager, men jeg kan ikke finde ud af at slette det (Regionsråds medlem Ole Dav.....)

Jeg har redigeret i "Apopleksi" da behandlingsafsnittet var helt forældet. Venlig Hilsen Ole Davidsen Oledavidsen61

Manden uden egenskaber[rediger kildetekst]

Goddag Knud Du har bedt om kilder til artiklen. Det overrasker mig lidt, for selvom jeg godt kan se at artiklen er ufærdig og ustruktureret, så har jeg netop været opmærksom på én ting: nemlig at påstandene har en kilde. Kik igen, og se om du ikke giver mig ret ? --86.221.104.163 20. jun 2015, 09:02 (CEST)Mio Nielsen

Hejsa. Er det artiklen i Weekendavisen, du hentyder til? I så fald bør det nok omstruktureres lidt, så det handler knapt så meget om Kristian Ditlev Jensens holdning til bogen. Du kan læse mere om Wikipedias stilmanual på WP:STIL. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 22. jun 2015, 11:18 (CEST)

Ja, nu forstår jeg dig bedre. Problemet er altså ikke at der mangler kilder, men snarere at jeg har givet en enkelt kilde for megen vægt.Det har du ret i. Mio Nielsen --86.221.80.152 27. jun 2015, 06:59 (CEST)

Mange tak for din henvendelse. Det er min første aktivitet på wikipedia, så det er godt med noget feedback. Du har ret I at det er en oversættelse af den engelske siden og jeg vil ikke afslå din argumentation for den positive tone i artiklen. Min tanke var egentlig lige bare at oversætte den nuværende engelske artikel og jeg har derfor ikke lavet de store ændringer. Samtidig har jeg heller ikke fundet nogle fejl ved foretaget henvisninger og mener derfor ikke at artiklen er misvisende.

Mvh Jeanette.

Hej Jeanette. Nej, indholdet ser ganske fint ud, udover tonen er der kun nogle småting, der skal rettes til efter Stilmanualen, men det skal nok blive ordnet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. jul 2015, 11:21 (CEST)


fælles medicin kort[rediger kildetekst]

Ohøj Knud

Jeg prøver blot at orientere almuen om at XMedicus også understøtter FMK, det er da yderst relevant information.XMedicus (diskussion) 8. jul 2015, 11:44 (CEST)

Hej Knud!

Du har helt ret - og det glæder mig, at du eller en anden i samme ombæring har fjernet det eksterne link til "konkurrenten".

Venligst; Niels Skipper www.flaskeposten.nu

No problem.[rediger kildetekst]

Thanks for reminding me, apologies, I often forget about the sources. :)

And by the way my goal here is to provide wiki articles for things people in Denmark probably wouldn't have thought to add, to increase this encyclopedia's content. NativeCat (diskussion) 22. jul 2015, 12:49 (CEST)

Hi NativeCat. Please check that the sources from enwiki are valid and working and remember that articles on another languages Wikipedia can't be a source. We need neutral, third party, external ones. Regards Knud Winckelmann (diskussion) 22. jul 2015, 14:20 (CEST)

Questioning notability[rediger kildetekst]

Why do we question notability so often here for articles that clearly have various external references, and that also have articles on other Wikipedias? This hasn't ceased to confuse me. NativeCat (diskussion) 24. jul 2015, 12:27 (CEST)

Theres different requirements for articles on the different Wikipedias. The reason I asked was that, as I read the article, there's nothing that strikes me as remarkable about this incident. As tragic as it is, this happens a lot.
But I can see in the english article that it happend in the main headquarters of the Sunnis, which makes it more relevant. The relevance should be clear from the article from the beginning and not require the reader to check the other languages. Regards Knud Winckelmann (diskussion) 24. jul 2015, 12:32 (CEST)


Ingen andre gør det[rediger kildetekst]

Kære Knud Winckelmann,

Jeg har læst det inden jeg har lagt noget ud, men havde ikke forstået at der var en fane der hed "Diskussion", det er min fejl, men har nogle gange svært ved at læse tekster (med nye ord), fordi jeg er ordblind.

Jeg har tilladt mig at tilføre tekster og links til forskellige områder inden for ordblindhed, fordi jeg er den eneste i Danmark der arbejder på at skabe dansk indhold om ordblindhed. Det er desværre ikke området hvor der er flest mennesker der deler indhold mv. fordi de har svært ved at læse og stave. Det er derfor jeg gøre det ellers kommer informationer ikke derud.

Jeg skal nok i fremtiden bruge Diskussion istedet. Men vil også oplyse at de informationer og links jeg kommer med ikke er kommercielle, det er gratis indhold alle har adgang til.

God sommer

Mvh Jesper Sehested Jensen (Denne usignerede kommentar er skrevet af Jesiper (diskussion • bidrag) 24. jul 2015, 12:34‎ )

Tilføj link[rediger kildetekst]

Hej Hvordan tilføjer jeg mine links under henvisninger ved tryllekunstner herinde?(Skrev Michaeltryl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Michael. Du skal ikke reklamere for dine hjemmesider og dig selv på Wikipedia. Du kan læse mere om dette på din brugerdiskussionsside. Mvh Knud Winckelmann (diskussion)|

men hvorfor må andre så tilføje links der?(Skrev Michaeltryl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Michael. Hvor ser du de links? Nogle kan være brugt som kilder til artiklen, men hvis der er nogen, som tydeligvis kun er anbragt i reklameøjemed, så skal de fjernes. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. jul 2015, 20:23 (CEST)

dem ser jeg her https://da.wikipedia.org/wiki/Tryllekunstner nederster på siden er der "henvisninger med følgende links

1 https://www.ug.dk/job/mediekulturunderholdningogsport/artistmodelarb/artist

2 http://tryllekunstner.dk/trylle/

3 http://www.themagiccircle.co.uk/

4 http://www.creativemagic.dk/

5 Sunny Cagara - tryllekunstner og ekspert i tricktyveri

i hvert fald er 2,3 og 5 links til andre kunstneres sider :-) (Skrev Michaeltryl (diskussion • bidrag) 27. jul 2015, 20:28‎. Husk at signere dine indlæg.)

Michaeltryl, de links du har lagt her, er kilder til selve artiklen, hvor der blandt andet er link til UddannelsesGuiden (Undervisningsministeriet)---Zoizit (diskussion) 27. jul 2015, 20:56 (CEST)

Jeg er enig i nogen af de links er kilder, men Creativemagic.dk Og Sunny Cagara Bliver ikke nævnt i artiklen, så hvad er forskellen på disse og så f.eks.min side? (Skrev 94.144.63.98 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Alle fem links anvendes som kilder i artikelteksten; genfind selv tallene du citerede herover i artikelteksten. En anden sag er så, at man burde kunne finde nogle bedre kilder, hvis der eksempelvis findes et tryllekunstnerforbund eller lignende. Selv hvis de nævnte links ikke indgik som kilder, ville det ikke legitimere at angive din side (så skulle de pågældende links i stedet have været fjernet) - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 27. jul 2015, 21:29 (CEST)

Det er så ok, men nu tilføjede jeg så et par referencer til trylleklubber her i landet. De blev også slettet. Hvad gjorde jeg forkert der Tilføjede http://www.aalborg-trylleklub.dk/ Og Magiskclub.dk(Skrev ‎93.164.211.12 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke sådan kildeangivelser fungerer (du tilføjede egentlig blot eksterne henvisninger forklædt som kilder). Kilder dokumenterer specifikke udsagn/påstande i artikelteksten. Det er ikke nødvendigt at dokumentere, at der er trylleklubber i Danmark, eller hvilke hjemmmesider de har. Læs mere i Wikipedia:Kildeangivelser og Wikipedia:Eksterne henvisninger (som er to forskellige ting), før du foretager dig yderligere. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 27. jul 2015, 22:12 (CEST)

Hmm det bliver vi ikke enige om, for jeg vil sige det heller ikke er nødvendigt at dokumentere: Citat: Professionelle tryllekunstnere kan ernærer sig ved optrædner ved firmasammenkomster og private arrangementer, såsom julefrokoster, receptioner og fødselsdagsfester. Citat slut Der er der også en ekstern henvisning forklædt som kilde (Denne usignerede kommentar er skrevet af 93.164.211.12 (diskussion • bidrag) 27. jul 2015, 22:30‎ )

Ingen har vist påstået at artiklen er perfekt, men det betyder ikke at laveste fællesnævner skal følges. I mellemtiden har Zoizit arbejdet på at forbedre artiklen og dens kilder. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 28. jul 2015, 18:24 (CEST)

Oskar Brun[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Ja, jeg er tipoldebarn af Oskar Brun, så jeg har rigtig meget information. Sig til, hvis jeg kan hjælpe med noget.

Du har for øvrigt slettet min side "One Hesk" - hvorfor det?

Venlig hilsen,

Ida

Hej Ida. Jeg slettede One Hesk, da Wikipedia ikke er stedet for hjemmelavede ord og reklamer. Du skal også være obs på at man ikke skriver om sig selv.

Kære Knud

Du beder om bevis for, at min oldefar Carl Constantin Brun er søn af min tipoldefar Oscar Brun.

Jeg vil gerne sende dig nogle billeder af vores slægtshåndbog og give dig nogle links, men jeg kan ikke få dem sat ind her. Jeg har prøvet at indsætte nogle links, men siden her vil ikke opdatere korrekt, så derfor måtte jeg fjerne dem (det fungeret ikke, når jeg indtaster kontrolordene - siden opdater ikke - jeg får bare nye kontrolord)

Jeg kan se, at du har slettet min kommentar om at min tipoldefar havde mere end et barn, men det vil gerne bede dig om at få genindsat. En artikel om min tipoldefar skal være korrekt!

På Krogerups hjemmeside kan du se, at Krogerup var forgældet, så ingen af arvingerne ville have det, da den gamle fru Brun døde.

Humlebæk kirke kan også bekræfte slægsforholdet, da både min oldefar og tipoldefar er begravet dér.

Som sagt, så røg Krogerup ud af familien fordi det var forgældet - ikke fordi der ikke var arvinger!

Hilsen Ida

Problemet er at alle de kilder, jeg har kunne finde, dvs. i litteraturen, Den Blå Bog, Den Store Danske encyklopædi, så nævnes der ikke andre børn og det er desværre de udgivne kilder, som ligger til grund for artiklerne. Er Jeres slægtshistorie lavet af en professionel og er den evt. udgivet et sted?
Det nytter desværre ikke noget at sende billeder til mig, da andre læsere skal have mulighed for at kontrollere dem og læse videre. Det er derfor der stilles krav til kilderne, alt skal kunne verificeres. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 31. jul 2015, 16:40 (CEST)

Ja, jeg kan godt se problemet, men måske kan du bruge dette link: http://www.geni.com/people/Carl-Constantin-Brun/6000000005736742563 - her står den sidste søster Wanda Brun der dog ikke, men min oldefar er med! --Idaholst (diskussion) 31. jul 2015, 21:10 (CEST)


Ellers står samtlige informationer i vores slægtshåndbog, som faktisk er en fond. Bogen hedder: "Vedtægt for Caspar Peter Bügens Familiestiftelse og Legatstamtavle over Caspar Peter Bügels efterkommere. Fredericia 1997 6. udgave. Kontaktoplysninger: https://plus.google.com/110839441734166213706/about?gl=dk&hl=da

Alle Oscar Bruns efterkommere står på side 40-48. Der er rigtig mange!

Min oldefar Carl Constantin Brun var godt nok ikke en særlig dygtig landmand. Som min morfar sagde: "Han skulle altid sove middagssøvn fra klokken et til halv tre, og det er ikke at forene med seriøst landbrug". Havde han været dygtigere, så havde han måske kunne overtage Krogerup, men sådan gik det som bekendt ikke :)

Næææ se lige, hvad jeg har fundet. Folketælling 1906: http://www.danishfamilysearch.dk/cid15775992 Her ser du Oskar Brun med sønnen Carl og to børnebørn (den ene Georg C. Brun, som er min morfar).

For øvrigt dur de da ikke, at en artikel ligger til grund for udgivne kilder, hvis det der står ikke er rigtigt! Det er meget nemt at finde ud af, at min oldefar hedder Carl Constantin Brun og at hans far er Oscar Brun. (Skrev Idaholst (diskussion • bidrag) 31. jul 2015, 18:24. Husk at signere dine indlæg.)--Idaholst (diskussion) 31. jul 2015, 18:32 (CEST)

Her er et link til (har også lagt det på min side). Her står to af Oscar Bruns tre børn: http://www.lundskov.dk/kongehus/getperson.php?personID=I20055&tree=treeroyal --Idaholst (diskussion) 1. aug 2015, 00:45 (CEST)

Hej Knud, jeg kan se, at Oscar Bruns tre børn nu er tilføjet på siden. Det er rigtig fint. Men det står jo så i modstrid til følgende sætning: "men da parret kun fik en datter, Mary Wilhelmine Brun (f. 16. juli 1877), var der ingen arvinger til Krogerup." Denne datter er for øvrigt født d. 16. juni 1877 - det står i min slægtshåndbog og også her: http://finnholbek.dk/genealogy/getperson.php?personID=I69436&tree=2

Hvis vi kunne rette sætningen til følgende, så vil det være helt perfekt: "men da Krogerup var forgældet, var der ingen af arvingerne, der havde mulighed for at overtage godset hvorfor det efter Ida Tesdorphs død blev overtaget af Statens Jordlovsudvalg i 1942." Håber du er enig :) --Idaholst (diskussion) 1. aug 2015, 11:47 (CEST)

Hov - jeg kan jo selv rette. Det gør jeg lige :) --Idaholst (diskussion) 2. aug 2015, 12:29 (CEST)

Folkemusik[rediger kildetekst]

Hej Knud

Jeg er ikke sikker på hvordan dette fungerer, så jeg prøver mig lige frem. Jeg her ny er på wiki. Jeg har oprettet to wiki artikler på to musikgrupper du har spurgt til, nemlig Gny og Othala. Det er reelle grupper der har bidraget inden for hver deres genrer til det danske folkemusikmiljø. Jeg er ikke medlem af nogen af grupperne (eller nogen andre grupper overhovedet). Jeg ved at genrene "middelaldermusik" og "neo-folk" er ret små her til lands, men er større genrer i andre lande. Jeg betragter det som relevant at notere folkemuskken i Danmark og dens moderne udformning. Men hvordan skal dette argumenteres og hvor, hvis det er det du spørger til?

Og tak for din velkomst for nogle måneder siden, den havde jeg ikke set før nu:-)

mvh Espeløv.


Hejsa. Beklager at jeg troede du var med i de to bands, men det er meget ofte tilfældet, når de oprettes artikler om mindre kendte bands.
Det med de mindre kendte bands er netop problemet, Wikipedia er ikke helt stedet for "niche-bands" eller -genrer, for alt drejer sig om muligheden for at finde tilgængelige kilder til at et emne er relevant i bredere kreds og der kniber det meget ofte med kilderne. Som regel er det jo ikke mainstream.
Kender du evt. til nogle kilder, der kan beskrive deres rolle i miljøet? Hvis de har været banebrydende eller på anden måde har påvirket genren, og det kan dokumenteres, så vil det hjælpe gevaldigt på det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. jul 2015, 22:33 (CEST)


Hej igen Knud

Det notablitets emne jeg linker til i forbindelse med siden er: "Selvom musikeren ikke opfylder de ovenstående krav, kan vedkommende alligevel være notabel, hvis der er opnået særlig omtale, eller på anden vis har udgjort eller fortsat udgør en væsentlig betydning (f.eks. inspirationskilde)." Her er det rollen som inspiratioskilde (og delvis forløber) der indføjes med den nye kilde. Sådan forstod jeg kriteriet. Og Blast Beast er en ganske seriøs musikportal. (Denne usignerede kommentar er skrevet af Espeløv (diskussion • bidrag) 8. aug 2015, 18:43‎)

Brug af dit billede uden licensmarkering/kreditering[rediger kildetekst]

Hej KnudW. Jeg ved ikke, om du allerede har set det, men på denne side bliver et af dine billeder brugt uden henvisning til CC. Billedet er også lagt på Facebook uden nogen kreditering overhovedet. --Pred (diskussion) 9. aug 2015, 11:21 (CEST)

Sophie Løhde[rediger kildetekst]

Sophie Løhde er ikke udd Plejehjems assistent, og dette er rettet, men flere gange har dette været rettet, til hun var dette. Men den udd er nedlagt, også liger det lånte fjer. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 95.154.31.199 (diskussion • bidrag) 2. aug 2015, 03:21‎)

Hejsa. Jeg kan ikke umiddelbart se at der nogen steder står hvad hun har arbejdet som, og derfor kunne det minde om politisk motiveret personfnidder at der død og pine skulle stå at hun var ufaglært. Jeg kan se at andre deler min holdning, Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. aug 2015, 09:25 (CEST)


Buffalo - The Original Music Band[rediger kildetekst]

Kære Knud W. Hvorfor har du slettet denne side? Er det fordi den er på engelsk? Hvordan skal jeg så lægge den ind? I internationalt wikipedia? Jo den handler om bl.a. mig, men også en masse andre. Den er da særdeles relevant. Det er et band der har udgivet en masse plader og blev opløst for snart fyrre år siden. Og er for øvrigt ikke i udgangspunktet skrevet af mig. Jeg havde brugt meget tid på den. Kan du ikke returnere den til mig, det er jo ærgerligt hvis dette arbejde er gået tabt.

Venligst, Henrik Littauer

Hejsa. Artikler her på den danske del af Wikipedia skal skrives på dansk, hvilket hvad hovedårsagen til artiklen blev slettet. Jeg vil ikke umiddelbart anbefale at du opretter den på den engelske Wikipedia, selvom sproget passer bedre ind der, så har de tilsvarende regler om at man ikke skriver om emner, man har et nært forhold til.
Problemet er at man ikke kan forholde sig objektivt og det ender desværre meget ofte ud med at man sidder tilbage med en reklameartikel, uden tilhørende kilder.
Jeg har genoprettet indholdet på Bruger:HenrikLittauer/Buffalo., Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. aug 2015, 09:30 (CEST)