Brugerdiskussion:LinoSimonsson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, LinoSimonsson! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 29. jan 2020, 21:58 (CET)

Vigtigt tip[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 11. feb 2020, 15:40 (CET)

Layout i album-artikler[rediger kildetekst]

Hej Lino. Tak for dine bidrag til da.wiki. Jeg har set på dine artikler om musikalbum fra Eddie Meduza, og de følger ikke helt layoutet på andre musikartikler. Se f.eks. Rock The Rebel / Metal The Devil for, hvordan de skal opbygges. Kilder skal ikke angives i overskriften af afsnit. men i teksten, og vi bruger {{reflist}} til kilder. Fortsat god arbejdslyst med din favoritmusiker. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. feb 2020, 14:15 (CET)

Jag tackar för rådet. Jag skall se till att se på andra artiklar så att jag får en följestjärna. LinoSimonsson (diskussion) 12. feb 2020, 14:27 (CET)

Hejsan, jag har försökt förbättra albumartiklarna, som till exempel att jag har kilder i artikeln och inte bara i externa hänvisningar. Allt för att sätta ihop så bra artiklar som möjligt så att de håller Wikipedias standard.

M.V.H. LinoSimonsson (diskussion) 20. mar 2020, 20:30 (CET)

Billeder og ophavsret[rediger kildetekst]

Hejsån. Med mindre at du selv har taget billedet, må du ikke lægge billeder op du finder på nettet. Det er kun opretshaver der må det. Mvh KnudW (diskussion) 16. feb 2020, 21:07 (CET)

Jag behåller det i åtanke i fortsättningen. Med vänliga hälsningar Lino. LinoSimonsson (diskussion) 16. feb 2020, 21:10 (CET)

Bed om at få slettet det på Commons, så andre ikke ved et uheld overtræder ophavsretten.
Du kan indsætte {{speedy|Uploaded in error, copied from news site}} på siden med billedet, så vil det blive slettet. Mvh KnudW (diskussion) 16. feb 2020, 21:17 (CET)

Sangartikler[rediger kildetekst]

Hej igen. Husk kilder til dine nye artikler, det skal angives hvor dine oplysninger kommer fra. Mvh KnudW (diskussion) 29. feb 2020, 07:52 (CET)

Jag har ordnat fram referencer nu. Med vänliga hälsningar. LinoSimonsson

Hej Lino. Dine sangartikler må meget gerne indeholde mere tekst en blot navnet på sangen og hvilket album den kommer fra. Hvis du f.eks. kan finde mere information om baggrunden for sangen eller hitlisteplaceringer (se f.eks. her). Mvh. Toxophilus (diskussion) 3. mar 2020, 08:59 (CET)

Jag kommer att fixa det nu framöver, jag har nu mest lagt en grund så att säga, men det kommer att ordnas, både vad sangene handlar om och baggrund till de sange jag känner till hur de kom till. Så jag fixar det. Med vänliga hälsningar. LinoSimonsson (diskussion) 3. mar 2020, 09:30 (CET)

Vær også opmærksom på at det ikke er alle hans sange, som nødvendigvis er notable. Det er kun dem, som har været udsendt som singler og er kommet på hitlisterne, eller de sange, som har skabt stor omtale. Hvis der er sange, som du gerne vil skrive lidt om, men som ikke er notable i sig selv, så kan du oprette en artikel om det album, som de stammer fra, og skrive lidt om dem der. Det er f.eks. heller ikke alle Volbeats sange, som der er oprettet en artikel om. Selv ikke alle singler er blevet oprettet, hvis man kun kan skrive navnet på sangen og hvilket album den kommer fra, så er der ikke nok til en artikel. Mvh. Toxophilus (diskussion) 5. mar 2020, 10:51 (CET)

Jag förstår dig fullt ut. Singlarna är jag lyckligtvis "färdig" med (kan såklart bli att jag lägger till mer info), men annars tänker jag precis som du säger mest skriva om de allra mest kända, eller de som har något man kan berätta om.

P.S. Min favoritsång med Volbeat är "For Evigt".

M.V.H. Lino. LinoSimonsson (diskussion) 5. mar 2020, 12:08 (CET)

Hej LinoSimonsson. Du har, som jeg kan se det, oprettet en del nye artikler. Det er sådan set rigtigt dejligt, og tak for det. Men det er vigtigt at du husker at få sat kilder ind i teksten. Her er eksterne henvisninger ikke nok. Se evt. mere på WP:Referencer. Du er også velkommen til at spørge. God arbejdslyst. Tøndemageren 16. mar 2020, 18:15 (CET)

Jag skall ta och titta över detta, jag vill nämligen göra en så storslagen insats som möjligt för att göra information om Errol Norstedt lättillgänglig för er. Så jag kommer att jobba på det. Med vänliga hälsningar. //Lino. LinoSimonsson (diskussion) 16. mar 2020, 18:30 (CET)

Skabelon-brug[rediger kildetekst]

Kære LinoSimonsson. Kan jeg få dig til at bruge skabelonerne Skabelon:Infoboks album og Skabelon:Sporliste i dine album-artikler? Tøndemageren 18. mar 2020, 13:15 (CET)

Absolut kan du få mig till att göra det, alla förslag till att göra artiklarna bättre är hjärtligt välkomna.
Med vänliga hälsningar.
Lino. LinoSimonsson (diskussion) 18. mar 2020, 13:17 (CET)
Det lyder godt. Og sig endelig til hvis du har spørgsmål. Tøndemageren 18. mar 2020, 13:20 (CET)
Jag har ett spørsmål: Vet du någon bra artikel som innehåller en infoboks:sporliste? LinoSimonsson (diskussion) 18. mar 2020, 13:42 (CET)
Du kan tage udgangspunkt i eksempelvis Absolute Music 3 eller i Revival. Tøndemageren 18. mar 2020, 14:14 (CET)
Mange tak.
M.V.H.
Lino. LinoSimonsson (diskussion) 18. mar 2020, 14:15 (CET)
Det var så lidt. Kan dog se du stadig ikke bruger Skabelon:Sporliste. Den må du også meget gerne bruge. Tøndemageren 20. mar 2020, 20:47 (CET)
Absolut, jag skall se till att gå igenom alla albumartiklar och ordna upp det. LinoSimonsson (diskussion) 20. mar 2020, 20:59 (CET)
Jag har ett till spørgsmål, får jag lov att ladda upp omslagsbilderna till albumen? LinoSimonsson (diskussion) 20. mar 2020, 21:18 (CET)
Det kan man desværre ikke. Jeg er ikke ekspert i hele ophavsretsproblematikken, men albumbilleder er omfattet af ophavsret og dermed ikke frit tilgængelige i forhold til den licens der kræves for at det er på Wikipedia. Det kræver en tilladelse fra ophavsretsejeren. Tøndemageren 20. mar 2020, 21:23 (CET)

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Gasen_i_botten_(musikalbum) Jag är på gång. LinoSimonsson (diskussion) 20. mar 2020, 22:05 (CET)

Gentagne WP-links[rediger kildetekst]

Hej LinoSimonsson. Et lille tip :) I artikler linker vi kun videre til en artikel første gang det giver mening. Det vil sige du ikke skal linke til eksempelvis 1999 mere end én gang i en artikel. Læs evt. mere på Wikipedia:Stilmanual#Links mellem artikler. Tøndemageren 15. apr 2020, 11:00 (CEST)

Jag skall ha det i åtanke i fortsättningen. (Y)

Med dejliga hälsningar. //Lino. LinoSimonsson (diskussion) 15. apr 2020, 11:01 (CEST)

Husk infoboks[rediger kildetekst]

Hej Lino. Husk at tilføje en infoboks, når du opretter artikler om personer. For musikere kan du bruge den, som er brugt på Eddie Meduza. Mvh. Toxophilus (diskussion) 2. sep 2020, 13:54 (CEST)

Jeg har lavet infobokser til artikler jeg har oprettet nu. Jeg har ikke så mange mer artikler jeg vil oprette nu, måske hvis jeg får en "snilleblixt" som vi siger i Sverige. Neste projekt er at oprette artikler på den svenske wikipedia om danske kulturelle personligheder, derefter så kommer jeg tilbage, hvis der muligvis er en sang af Eddie Meduza, som jeg vil fortælle jer i Danmark om.

M.V.H. Lino.

Eddie Meduzas sange[rediger kildetekst]

Hej Lino. Du har jo oprettet en lang række af Eddie Meduzas sange, heriblandt "The Man In The Sky", hvor Dipsacus fullonum har allerede sat spørgsmålstegn ved notabiliteten. Det er ikke alle sange, der nødvendigvis er relevante at skrive en artikel om. Der skal helst være lidt mere at skrive om sangen end hvad den handler om, og hvilket album den kommer fra. Hvis den har været på de officielle hitlister i ét eller flere lande er det en god indikation, eller hvis den har solgt godt som single (guld, platin osv) eller på anden måde opnået omtale udover hvad "almindelige" sange fra et tilfældigt album forventes at opnå. Det er bedre at bruge energien på artikler, man er sikker på er relevante, end at skrive artikler som bliver slettet som følge af mangelende notabiltiet. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. sep 2020, 10:12 (CEST)

Det er roligt, jeg har lavet en plan for at beskrive mere dybtgående, hvor sangen "The Man In The Sky" kommer fra, hvilket jeg synes kan være interessant :for dem, der ønsker at forstå Errol Norstedt på et dybere niveau.

Og du har ret, jeg har nu skrevet om en række af hans sangregistre, både de mest berømte og dem, jeg finder mest interessante.Både dem der kan spilles i alle sammenhænge og dem der ikke kan.

Sedan vil det være, at jeg vil forsøge at forbedre de allerede eksisterende artikler til en forhåbentlig spændende læsning for dem, der ønsker at læse og udforske om en af ​​svensk kulturs største outsiders, der også er en af ​​de mest populære.
Så i aften eller nu i weekenden får dansk wikipedia en forbedret artikel om "The Man In The Sky", fordi jeg vil byde på den.
Med venlig hilsen.
//Lino. LinoSimonsson (diskussion) 25. sep 2020, 10:55 (CEST)
Det lyder godt :-) God weekend. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. sep 2020, 10:59 (CEST)

Jeg har et spørgsmål, hvornår kan man kategorisere noget som populært? For eksempel, ​​hvor mange lytninger der er for på for eksempel Spotify, eller hvor mange gange den er blevet spillet i radioen? Bare af ren nysgerrighed.

M.V.H. Lino.

gravsted.dk[rediger kildetekst]

Bemærk at vi på dansk wiki har skabelonen {{gravsted.dk}}. --Hjart (diskussion) 17. okt 2020, 17:04 (CEST)

Mange tak for tipet, jeg vil bruge den skabelon så det blir ret. :D

Nye artikler[rediger kildetekst]

Hejsa. Husk at angive kilderne til de nye artikler med det samme, du har dem jo allerede. Mvh KnudW (diskussion) 9. apr. 2023, 16:21 (CEST)[svar]

Og husk, brug gerne noget andet end Discogs. Selvom det er udmærket til musikdetaljerne, så er det brugerskrevet, som Wikipedia og derfor ikke 100% troværdigt.
Der er også mange andre ting i artiklerne, udover det musikalske, der kræver kilder. Mvh KnudW (diskussion) 9. apr. 2023, 16:33 (CEST)[svar]
Jeg har flyttet Åsa-Nisse til Bruger:LinoSimonsson/Åsa-Nisse - den trænger til en omskrivning for at sikre grammatikken, pt. er den ret svær at forstå en del steder.
Tænk gerne på at ikke alle syntes det er lige spændende at rydde op i sådanne alenlange artikler. Mvh KnudW (diskussion) 9. apr. 2023, 16:40 (CEST)[svar]