Brugerdiskussion:Mads Lemvigh

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Mads Lemvigh! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Cgt (diskussion) 27. maj 2016, 11:06 (CEST)[svar]

Hej Mads. Jeg har slettet din artikel om Dandomain, fordi en artikel om samme emne for nylig har været til diskussion om sletning, og der var enighed om, at virksomheden ikke er tilstrækkeligt notabelt. Se Wikipedia:Sletningsforslag/Dandomain. Mvh. Cgt (diskussion) 27. maj 2016, 11:06 (CEST)[svar]

Hej Wikipedia:Sletningsforslag/Dandomain. Mvh. Cgt (diskussion), jeg er ikke enig i jeres konklusion. Dandomain er markedsleder inden for salg af domæner. Derudover har Microsoft US indgået et samarbejde med DanDomain, som den eneste i branchen. Flere større udenlandske virksomheder i branchen ser DanDomain som den største konkurrent. Så, i og med at wiki skal dele viden om virksomheder og markeder af relevans, kan jeg ikke se, hvordan DanDomain kan blive sorteret fra.

Nedenstående tekst skal tages op til revision. Dandomain er en it-virksomhed beliggende på Normansvej 1, 8920 Randers. Dandomain er markedsleder inden for salg af domæner i Danmark. Virksomheden blev stiftet i 1999. (Skrev Mads Lemvigh (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Mads. Uden at jeg forholder mig til jeres notabilitet, så skal I være obs på at I ikke skal skrive om Jer selv. Det kan du læse mere om på Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt og Wikipedia:Selvbiografier. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. maj 2016, 12:35 (CEST)[svar]

Hej Knud

Jeg er helt enig, og jeg har læst op og ned på retningslinjerne. Det ændre dog ikke på, at hvis man er markedsledende i en branche, så skal man have en note på wiki. Størrelsen på noten vokser selvfølgelig med størrelsen på branchen og virksomheden.(Skrev Mads Lemvigh (diskussion • bidrag) 27. maj 2016, 12:42. Husk at signere dine indlæg.)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Det hører med til god skik på Wikipedia at underskrive sine beskederdiskussionssiderne, da det hjælper andre med at forstå, hvordan en diskussion har udviklet sig. For at underskrive et indlæg automatisk skal man blot klikke på signaturknappen ovenover redigeringsfeltet:
Enten eller

Alternativt kan man tilføje fire tilder (~~~~) i slutningen af indlæg. På forhånd tak, Zoizit (diskussion) 27. maj 2016, 12:46 (CEST)[svar]

Hej Mads. Hvis du er uenig i konklusionen på et sletningsforslag er proceduren at oprette et gendannelsesforslag på Wikipedia:Gendannelsesforslag. Personligt har jeg stadig svært ved at se notabiliteten, eller hvad der er et skrive om, udover hvad der står på cvr.dk – og det hjælper selvfølgelig ikke, at I selv opretter artiklen. En god tommelfingerregel er, at hvis et emne er notabelt, vil en uafhængig person nok på et tidspunkt skrive om det. Det har tilsyneladende ikke været tilfældet indtil videre. Mvh. Cgt (diskussion) 27. maj 2016, 13:38 (CEST)[svar]

Hej igen. Man skriver stadigt ikke om sin arbejdsplads. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. feb 2017, 21:14 (CET)