Brugerdiskussion:Mathilde Flindt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

HEjsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på at man ikke skriver om kunderne og Paul Leroy skal være opmærksom på at billeder i Wikipedia-regi skal kunne bruges af alle, til alle formål, inkl. kommercielt brug af 3. part.

Derfor kan I ikke lægge dem op, da det kun er ophavsretshaver, der kan gøre det. Mvh KnudW (diskussion) 3. maj 2021, 15:10 (CEST)[svar]

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Mathilde Flindt! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 3. maj 2021, 15:10 (CEST)[svar]

men

Wikipedia er ikke...
Tak for dit bidrag til Wikipedia. Det ser dog ud som om, at nogle af dine bidrag ikke opfylder Wikipedias grundregler. Det er derfor vigtigt, at du husker, hvad Wikipedia ikke er.
Skriv ikke om emner hvor du har tilknytning
Wikipedia er ikke et sted, hvor du kan reklamere for dig selv, din arbejdsplads, dine kunder eller for andre.
Kriterier for artikler
Wikipedia er ikke et sted, hvor du kan skrive om dig selv eller om ting du har en nær tilknytning til, eller om emner der ikke har en almen interesse.
Wikipedia:Ingen førstehåndsforskning Ingen førstehåndsforskning
Wikipedia er ikke en talerstol eller en blog, hvor du kan udbrede egne idéer og teorier.
Politik for diskussionssider
Wikipedia er ikke et diskussionsforum til at debattere emnerne i almindelighed.
Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt, at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 3. maj 2021, 15:10 (CEST)[svar]


Om Wikipedia[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du har forsøgt at fjerne opslaget om Paul Leroy, fordi "Paul Leroy kræver at få siden fjernet". Det er ikke sådan Wikiepdia fungerer. Wikipedia er ikke Facebook eller LinkedIn, og man kan ikke på Wikipedia styre "sin" artikel. Man kan altså heller ikke "kræve", at en side om sig selv skal slettes.

Men det er illustrativt for, hvad der sker, når personer, der har personlige interesser i et givent emne forsøger at skrive om emnet. Det kan være, at det er personene selv, der skriver, eller det kan være en marketingafdeling, et PR-bureau eller andet. Siden du skriver, at "Paul Leroy kræver at få siden fjernet", er det oplagt, at du har en tæt relation til Paul Leroy. Derfor bør du undlade at bidrage til artiklen. --Pugilist (diskussion) 5. maj 2021, 12:04 (CEST) _____________[svar]

Hej Pugilist,

Meget kort opsummeret, så var jeg og Mathilde i dialog med Paul Leroy(I privat regi) og han spurgte om vi vil oprette den her side til ham(Har ikke fået penge eller andet for dette). Men Paul har så set resultatet af de mange rigide regler der åbenbart er at finde på den danske Wikipedia - Derfor har han taget fat i mig igen og bedt om at blive taget ned, da han ikke ønsker at være et sted hvor man agere som man gør på den danske Wikipedia - Så der er hverken marketing relateret interesser eller personlige interesser indblandet i dette.

Men kan Paul Leroy selv bidrage til at han ikke er at finde mere på den danske Wikipedia?

--HeinoJohansen (diskussion) 5. maj 2021, 12:24 (CEST)[svar]

Skal det forstås således at han troede at wikipedia er en gratis reklameplatform og at da han finder ud af at det er det ikke, ønsker han alligevel ikke at være repræsenteret her?--Hjart (diskussion) 5. maj 2021, 12:36 (CEST)[svar]
Under redigeringsvinduet, men lige over knappen GEM står der: Ved at gemme dit bidrag, indvilliger du uigenkaldeligt i at udgive det under CC BY-SA 3.0-licensen og GFDL, således at det kan redigeres, anvendes og genbruges af alle og enhver under visse vilkår og betingelser. Du accepterer ligeledes at blive krediteret med et hyperlink eller en URL til den artikel, hvortil du har bidraget. Der er ingen skjulte regler på Wikipedia, men man er nødt til at sætte sig lidt ind i det, og ikke bare tro at det er en reklameportal med frit slag. - Nico (diskussion) 5. maj 2021, 12:49 (CEST)[svar]
Jeg har valgt at lægge et stykke arbejde i at forbedre biografien, fordi jeg syntes Paul Leroy er en interessant møbeldesigner, som er relevant at have en artikel om på Wikipedia, men at biografien fremstod reklame-agtig. Hvis der er noget i artiklen der er forkert, eller der er relevant information som ikke er beskrevet i artiklen, så vil mit forslag være, at I beskriver det på Diskussion:Paul Leroy, og nævner kilder hvor det kan bekræftes.
Og ellers, så vil jeg foreslå jer at øve jer på artikler, hvor I ikke har en personlig interesse.--Kjeldjoh (diskussion) 5. maj 2021, 13:46 (CEST)[svar]

_____

Hej Hjart, Nico og Kjeldjoh,

Hjart: Paul Leroy så blot at flere af hans kollegaer bl.a. Johannes Torpe, Cobe var repræsenteret på Wikipedia og med henvisning til nogle at de flotte ting som de har lavet. Men det måtte mathilde og jeg så konstaterer at det er åbenbart ikke muligt at få på Paul Leroys side herinde unden at dette opfattes som værende i kategorien "reklame".

Nico: Tak for svar - Er der ingen former for mulighed for at trække sin accept tilbage så?(Jævnfør GDPR/Persondataloven?). Eller er Wikipedia ikke underlagt disse regler fordi det er uden for EU?Paul Leroy ønsker som sagt helst ikke at blive fundet i forumet mere.

Kjeldjoh: Hej Kjeldjoh,

Ja, så godt at du faktisk var inde og lave en fin og konstruktiv redigering af Paul Leroy - Den lægger dog så lang fra hvem og hvordan han er som person at Paul rettede henvendelse til os og bad om at få hele siden fjernet igen. Men det kan jeg så forstå ikke er en mulighed, så snart bordet fanger?:-)

--HeinoJohansen (diskussion) 5. maj 2021, 14:27 (CEST)[svar]

"Den lægger dog så lang fra hvem og hvordan han er som person". Det forstår jeg ikke, men hvis der er noget forkert, så sig til.
Ang. de 4 billeder som I har lagt op: "Paul Leroy.jpg", "A3stool.jpg", "Aoyama Table @ Amass.jpg" og "Spinal Chair.jpg". Er det, som I har opgivet, jer der er ophavsmand til billederne? Og er I opmærksomme på at I har delt dem under licensen CC by-sa-4.0, hvilket bl.a. indbefatter at andre må bruge billederne kommercielt?--Kjeldjoh (diskussion) 5. maj 2021, 15:03 (CEST)[svar]
@Bruger:HeinoJohansen, Nu har Paul Leroy ikke selv noget med artiklen at gøre, men fem andre har skrevet og redigeret den ud fra offentligt tilgængelige oplysninger. Jeg tror ikke man kan trække GDPR-regler ned over det her, men det i kan gøre er at oprette et begrundet sletningsforslag på Wikipedia:Sletningsforslag, og se hvordan folk reagerer på det. Det vil så blive vurderet om der er konsensus for det. det er lidt bøvlet (både for jer og os), men det er sådan det fungerer her. - Nico (diskussion) 5. maj 2021, 15:55 (CEST)[svar]


______

Hej @Kjeldjoh, Teksten ligger blot så lagt fra den oprindelig tekst som vi lagde op for Paul(Men vi kan som sagt forstå, at denne tekst desværre bliver opfattet som være for "promoverende" på den ene eller anden måde) - Og derfor ønsker Paul at få fjernet. Ang. billederne, så var det nogen vi fik tilsendt fra Paul, da vi kontaktede ham. Er som sagt ikke sikker på at Paul har opravsmandret til disse. Men kan man fjerne dem hvis det er?

Hej @Nico, Tak for dit svar - jeg vil prøve at oprette det her begrundet sletningsforslag, så vi følger de rette forretningsgange:-)

HeinoJohansen (diskussion) 7. maj 2021, 09:55 (CEST)[svar]

______

Hej @kjeldjoh og @Nico,

Jeg har nu forsøgt at oprette det her "begrundet sletningsforslag" - Tak for behjælpeligheden:-) Jeg håber at jeg har gjort det korrekt - Beklager at vi fik oprettet siden for Paul, uden at have læst alt igennem.

Med venlig hilsen HeinoJohansen (diskussion) 7. maj 2021, 10:39 (CEST)[svar]