Brugerdiskussion:Nikoo!

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Nikoo!! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 18. dec 2012, 16:01 (CET)

...men...

Stock post message.svgWikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

 • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
 • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
 • ... en talerstol
 • ... en kampplads eller diskussionsforum
 • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
 • ... et CV-indeks
 • ... en netavis eller blog
 • ... et chatroom
 • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 18. dec 2012, 16:01 (CET)

Stop removing the picture and removing the template to show how bad the language is. --Trade (diskussion) 26. apr 2013, 21:31 (CEST)

Billede[redigér wikikode]

Hej, det hjælper ikke at indsætte et link i som fx. [[http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Brugerdiskussion:Niki0618&action=edit&section=new|thumbnail]] hvis du vil lægge et billede op (som af dig selv som jeg kan se du prøvede). Det, er ikke os der leverer billeder til wikipedia men derimod Commons. Hvis du trykker på linket vil du finde en letforståeligt (engelsk) guide i at lægge et billede op. Bagefter skriver man bare [[navn du har givet billedet i linket|thumbnail]] og vupti så dukker det op. Du kan også tilføje |150px før ]]. Tallet bestemmer hvor stort billedet bliver. Vh. --Trade (diskussion) 26. apr 2013, 23:44 (CEST)

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 26. apr 2013, 23:57 (CEST)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 29. apr 2013, 18:03 (CEST)

Ophavsret?[redigér wikikode]

Jeg forstår ikke hvordan du kan have ophavsret til billedet File:Visual Climate Center's Logo.png  ? Du skriver det er eget arbejde, - har du lavet logoet til Visual Climate Center ? - Nico (diskussion) 27. apr 2013, 00:49 (CEST) Hej Nico! Undsyld meget. Jeg må hellere ændre det så der står det ikke er mit eget værk. - Niki0618 (diskussion) 27. apr 2013, 00:52 (CEST) Sådan! Så har jeg ordnet det :-) - Niki0618 (diskussion) 27. apr 2013, 00:55 (CEST)

Hvorfor fortsætter du med at uploade ophavsretsligt beskyttede billeder (som f.eks. Fil:Værterne til JESC 2012.jpg)? --Cgtdk (diskussionbidrag) 27. apr 2013, 02:16 (CEST)

Nej - du har ikke ordnet det, det står stadig under {{self|cc-by-sa-3.0}} . Hvis du ikke har en aftale med Visual Climate Center bør du fjerne licensangivelsen og indstille logoet til sletning. Man må ikke bare overtage rettighederne fra andres billeder. - Nico (diskussion) 27. apr 2013, 08:58 (CEST)
Se også:
Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Nikoo!. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 27. apr 2013, 08:58 (CEST)

Hejsa. Vær obs på det ovenstående. Med mindre du selv har taget billedet, eller har fået en udtrykkelig tilladelse til at det må bruges til alle formål, ikke bare på Wikipedia, så må du ikke lægge billeder op, som du har fundet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. apr 2013, 17:39 (CEST)

Notabilitet[redigér wikikode]

Hej Niki0618

Din seneste artikel, Skolebladet - Holeby Skole, omhandler ikke et notabelt emne, og den er derfor blevet slettet. Desuden er det bemærkelsesværdigt, at artiklen omhandlet et projekt du er involveret i, hvorfor der er tale om selv-promovering, hvilket absolut ikke er tilladt. Læs venligst venligst notabilitetskriterierne. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 27. apr 2013, 03:06 (CEST) Okay. Forstået. Må prøve at tænke mig om næste gang :-). Niki0618 (diskussionbidrag) 27. apr 2013, 03:10 (CEST)

Besked vedr. Visual Climate Center's Logo.png på Wikimedia Commons[redigér wikikode]

Hej Niki0618,
En bruger med samme navn som dig har fået en besked på Wikimedia Commons, i forbindelse med gennemsyn af filen Visual Climate Center's Logo.png, der er lagt op via Læg en fil op-linket, her på den danske Wikipedia.
Du kan se beskeden på Commons:User talk:Niki0618.

Du får denne besked som en særlig service, da det er konstateret, at en del brugere ikke tilføjer en e-mail-adresse i indstillingerne på Commons, og ej heller overvåger deres diskussionssider der. Du skal ikke forvente at få en besked fra denne service i øvrigt, ved aktivitet på diskussionssiden på Commons! Såfremt du ikke er brugeren med samme navn på Commons eller ikke ønsker yderligere beskeder, bedes du gøre Bruger:Heb opmærksom herpå. Denne besked er afleveret af en bot og skal derfor ikke besvares.
MVH Hebbot (diskussion) 3. maj 2013, 09:41 (CEST)

Besked vedr. Gammel Logo (Lavet selv af elev).png på Wikimedia Commons[redigér wikikode]

Hej Niki0618,
En bruger med samme navn som dig har fået en besked på Wikimedia Commons, i forbindelse med gennemsyn af filen Gammel Logo (Lavet selv af elev).png, der er lagt op via Læg en fil op-linket, her på den danske Wikipedia.
Du kan se beskeden på Commons:User talk:Niki0618.

Du får denne besked som en særlig service, da det er konstateret, at en del brugere ikke tilføjer en e-mail-adresse i indstillingerne på Commons, og ej heller overvåger deres diskussionssider der. Du skal ikke forvente at få en besked fra denne service i øvrigt, ved aktivitet på diskussionssiden på Commons! Såfremt du ikke er brugeren med samme navn på Commons eller ikke ønsker yderligere beskeder, bedes du gøre Bruger:Heb opmærksom herpå. Denne besked er afleveret af en bot og skal derfor ikke besvares.
MVH Hebbot (diskussion) 3. maj 2013, 09:41 (CEST)

Besked vedr. Nyt Logo (Selv lavet af elev).png på Wikimedia Commons[redigér wikikode]

Hej Niki0618,
En bruger med samme navn som dig har fået en besked på Wikimedia Commons, i forbindelse med gennemsyn af filen Nyt Logo (Selv lavet af elev).png, der er lagt op via Læg en fil op-linket, her på den danske Wikipedia.
Du kan se beskeden på Commons:User talk:Niki0618.

Du får denne besked som en særlig service, da det er konstateret, at en del brugere ikke tilføjer en e-mail-adresse i indstillingerne på Commons, og ej heller overvåger deres diskussionssider der. Du skal ikke forvente at få en besked fra denne service i øvrigt, ved aktivitet på diskussionssiden på Commons! Såfremt du ikke er brugeren med samme navn på Commons eller ikke ønsker yderligere beskeder, bedes du gøre Bruger:Heb opmærksom herpå. Denne besked er afleveret af en bot og skal derfor ikke besvares.
MVH Hebbot (diskussion) 3. maj 2013, 09:41 (CEST)

Husk forhåndsvisning[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 21:28 (CEST)
Når du redigerer i din brugerside, skal du også huske bruge forhåndsvisning. Mvh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 21:28 (CEST)
Husk ovenstående tak. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 23:22 (CEST)
Husk forhåndsvisning
Hvis du skal have hjælp med forhåndsvisning, så må du enlig huske at spørge. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 23:38 (CEST)
Husk venligst ovenstående. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 10. maj 2013, 15:55 (CEST)

Kategori på brugerside[redigér wikikode]

Hej Niki, man tilføjer ikke kategorier på ens brugerside. Har du spørsmål må du gerne spørge. Mvh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 21:44 (CEST) Hej Søren1997. Hvordan er det så jeg laver den der "Infoboks" På min brugerside? Niki´9 Maj 2013, 22:10 (CEST)

Skal jeg lave den for dig? Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 22:12 (CEST)

Ja det må du gerne, Men skal du have log'in til min bruger? Niki 9 Maj 2013, 22:16 (CEST)

Nu skulle det være ordnet :) --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 22:20 (CEST)

Må jeg have lov til at spørge en gang til? Hvordan i alverden gjorde du det? Niki 09 Maj 2013, 22:22 (CEST)

Jeg skrev bare dette:
{{Infoboks person
 | navn       = Niki Olsen
 | billede     = Selvportræt af mig.png
 | billedstørrelse = 250px
 | billedtekst   = Taget selv med eget webcam
 | fnavn      = Niki Christiansen Olsen
 | født       = {{fødselsdato og alder|2002|06|08|df=yes}}
 | fsted      = [[Rødbyhavn]], Danmark
}}

Mvh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 22:31 (CEST)

Du kan se mere om denne infoboks på Skabelon:Infoboks person. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 23:10 (CEST)

Hej igen søren1997. Det her tegn: =, skal man bare fordele dem, forskellige retninger, når man laver en infoboks? Niki 09 Maj 2013, 23:38 (CEST)

Jeg har set at du har prøvet med Nebo ,her står der hvad man kan skrive ved denne Infoboks. Se Skabelon:Infoboks sang vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 9. maj 2013, 23:43 (CEST)

Så er der problemer igen. Kan du hjælpe med infoboksen til denne artikel? Har jeg gjort det rigtigt?http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Holeby_Skole&action=edit Niki 10 Maj 2013, 00:24 (CEST)

Der er ikke lavet nogen Infoboks til en folkeskole, men jeg vil forslå at du bruger Skabelon:Infoboks bygning. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 10. maj 2013, 00:29 (CEST)

Tak :-) Niki 10 Maj 2013, 00:32 (CEST)

Infoboks skole findes heller ikke. Der behøver heller ikke nogen Infoboks se fx. Denne folkeskole Hadsund Skole, den er da fin uden. Vh--Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 10. maj 2013, 00:34 (CEST)

Okay :|. Det er nok en god idé uden infoboks. Så jeg laver kun infoboks hvis det er nødvendigt. Med Venlig Hilsen: Niki 10 Maj 2013, 00:38 (CEST)

Husk forhåndsvisning!! --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 10. maj 2013, 01
04 (CEST)

Hey søren1997. Tjæk lige den nye artikel jeg har lavet. Infoboksen har jeg øvet mig på og se det færdige resultat af infoboksen. http://da.wikipedia.org/wiki/Roberto_Bellarosa. vh. Niki

Hej Niki. Godt at se du har masser af gå på mod. Måske du kan bruge Skabelon:Infoboks eurovision på MGP 2013 artiklen. Se eventuelt på for eksempel MGP Nordic 2008. Og så husk nu lige at trykke på Forhåndsvisnings-knappen, i stedet for Gem. Gem-knappen skal du først bruge når du er tilfredes med din redigering. Mvh.--Hofkas (diskussion) 10. maj 2013, 04:29 (CEST)

Hej Niki. Hvis du er interesseret i at udvide infoboksen på din brugerside findes der også {{infoboks bruger}}, som er specifik til brugersider. Til skoler kan du bruger {{infoboks uddannelsesinstitution/2013}}. Hvis du vil se, hvordan skabeloner er brugt på andre sider (og blive inspireret), så kan du klikke på "Hvad henviser hertil" under værktøjer i den venstre menu - så fremkommer en liste over artikler som har et link til siden; der hvor der står "indlejring" efter, betyder det, at skabelonen er anvendt. --CarinaT (diskussion) 10. maj 2013, 15:43 (CEST)

Det er ikke for at blande mig helt vildt, men bare et forslag: din brugerboks ville fungere lidt bedre sådan (regner selv ud hvor gammel du er, og billedet skal ikke i en filramme, når det bruges i denne skabelon):
{{infoboks bruger
<!-- FORMATTERING AF INFOBOKSEN -->
| status          = Niki Christiansen Olsen
| billede         = Selvportræt (2).png
| billedbredde       = 225px
| billedtekst       = Selvportræt, taget selv med eget webcam
<!-- BAGGRUND -->
| født           = {{fødselsdato og alder|2002|06|08}}
| bosat          = [[Rødbyhavn]]
| interesseområder     = [[Skov]]
}}
Og måske kunne du også være interesseret i denne fremstilling af hvilke sprog, du kan:
{{babel|en-2|de-1|sv-1}}
Prøv det af på din side med en forhåndsvisning. Og så vil jeg se, om jeg kan blande mig udenom;) --CarinaT (diskussion) 10. maj 2013, 19:25 (CEST)

Flag[redigér wikikode]

Hej Niki0618. Jeg vil gerne opfordre dig til IKKE at indsætte flag i infoboksene, da det er ikke normal praksis. Yderligere, når du opretter en artikel på én linje, bedes du overveje om det er nok til en artikel, og hvis det er, bedes du påsætte en passende skabelon fra stubprojektet. mvh Tøndemageren (diskussion) 10. maj 2013, 07:38 (CEST)

Brotherhood of Man[redigér wikikode]

Jeg har nu rettet billedet i infoboksen på Brotherhood of Man. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 10. maj 2013, 10:06 (CEST) ;Mange gange tak skal du ha'! Jeg er taknemmelig for din hjælp. Niki 10. maj 2013, 10:43 (CEST)

Lidt diverse[redigér wikikode]

Hvis der ikke er mere at skrive end navnet på en sang af hvem, album og hvilket år skal du nok overveje om det egentlig skal have en artikel. Derudover er det en god ide at kikke på musikerens/albummets side for det rigtige navn fx. hedder Byens Bitreste Mand i virkeligheden Byens bitreste mand. Sangtekster er også omfattet af det copyrightede materiale vi ikke må have liggende medmindre musikeren har været død i mere end 70 år (hvorefter de skal flyttes til wikisource). Du kan se hvad jeg ellers har rettet på her Vh. --Trade (diskussion) 11. maj 2013, 00:41 (CEST)

Infoboks[redigér wikikode]

Hej Niko. Jeg vil gerne anmode dig om, ikke at slette infoboksene på de artiklerne. Også selvom du selv har oprettet dem. Er der en grund til at du har gjort det? mvh Tøndemageren (diskussion) 11. maj 2013, 15:11 (CEST)

Hej Med dig.
Ja, der er en grund til at jeg har gjort det. Der var nogle problemer, med forrige år, og næste år, neden for infoboksen. Men skal nok prøve så godt jeg kan at se på det. Og skal nok huske at bruge knappen "Forhåndsvisning" som mange har sagt til mig.
P.S: Mit navn er Niki. Niki0618 (diskussion) 11. maj 2013, 15:17 (CEST)
Sorry, det var en tastefejl. Men mht infoboksene, så skal du ikke skifte dem ud, der er der nu. Eksempelvis skal {{Infoboks musiker}} ikke skiftes ud med {{Infoboks eurovision}} i en artikel der omhandler en musiker. Infoboksen skal kun omhandle musikeren. Eventuelt info om Eurovisionsdeltagelse skal stå i teksten og en mulig navigationsskabelon i bunden af artiklen. mvh Tøndemageren (diskussion) 11. maj 2013, 16:00 (CEST)
Det ville være godt hvis du tog ved lære af de rettelser tøndemageren lavede. Vh. --Trade (diskussion) 11. maj 2013, 22:50 (CEST)

Husk at se efter[redigér wikikode]

Du skal huske når du opretter nye artikler at se efter at der ikke er fejl se fx. Eyþór Ingi Gunnlaugsson, her er fejl, navnet skrives med tyk skriv, og ordet efter staves med lille bogstav. Husk at bruge Forhåndvisning tak. Mvh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 11. maj 2013, 22:46 (CEST)

Fotos[redigér wikikode]

Inde på commons (dem der styrer alle billederne på siden) har de besluttet at du kun må have 1 selvoptræt til din brugerside på. Ved ikke hvilket men de andre 2 vil blive slettet. --Trade (diskussion) 11. maj 2013, 23:10 (CEST)

Et tip mere[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 19. maj 2013, 23:59 (CEST)

Billeder[redigér wikikode]

Hej Niki, kan du ikke nøjes med et billede af dig selv, i stedet for at lægge et nyt billede op flere gange om ugen? Jeg er ikke helt sikker på at du ved hvad dette Wikipedia-Projekt går ud på. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 28. maj 2013, 22:23 (CEST)

Hej Søren1997. Jo jeg skal nok Prøve at forstå det :-). Niki 28. maj 2013, 22:48 (CEST)

Rigtigt godt :) --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 28. maj 2013, 22:56 (CEST)

Kan man[redigér wikikode]

Er der nogle der ved, hvor dælen jeg kan slette min Wikipedia konto? (skrev Niki0618 (diskussion • bidrag) 6. mar 2014, 15:01. Husk at signere dine indlæg.)

Det kan ikke lade sig gøre, men du kan anmode om ændring af brugernavn, evt. til et mere anonymt navn. Mvh Asger (henvendelse) 6. mar 2014, 15:18 (CET)
Se Wikipedia:Jeg vil gerne have min konto slettet. Mvh Asger (henvendelse) 6. mar 2014, 15:21 (CET)
Bemærk at omdøbningen er blevet udført, og at du nu redigerer under det forkerte (gamle) brugernavn. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 6. aug 2014, 00:02 (CEST)