Brugerdiskussion:Rasmusbyg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Den arbejdende Wikipedianer-Barnstar[rediger kildetekst]

Hej Rasmusbyg - Jeg har givet dig Den arbejdende Wikipedianer-Barnstar nederst på din brugerside. Jeg synes det er bedre dér end på brugerdiskussionssiden. Du kan evt. læse om Wikipedia Barnstars her og her. --Glenn 9. okt 2011, 13:28 (CEST)

Hah tusind tak. I betragtning af mit års fravær synes jeg da det er utroligt på en uge at kunne gøre sig fortjent til en :P --Rasmusbyg 9. okt 2011, 13:30 (CEST)
Hej Rasmusbyg - Jeg så i dine bidrag, så det er fortjent at du fik den. At du har holdt pause i mindre end et år gør vel ikke noget - bidrag er bidrag ;-) --Glenn 9. okt 2011, 17:34 (CEST)

Mermaid Bowl XXIII[rediger kildetekst]

Hej Rasmus.

Her et link til en artikel om Mermaid Bowl XXIII.

http://www.dr.dk/Sporten/Oevrig_sport/2011/10/08/223312.htm (Skrev H. W. Rasmussen (diskussion • bidrag) 9. okt 2011, 17:05‎. Husk at signere dine indlæg.)

Peter Aundal Toft[rediger kildetekst]

Hej Rasmus. Du har sat skabelonenerne notabilitet kilder på Peter Aundal Toft, men ikke begrundet det som du nærmest bliver opfordret til med de tags du selv har sat på. Gør det. --chlor 10. okt 2011, 02:13 (CEST)

West Coast hip hop[rediger kildetekst]

Jeg har hørt at man på dansk oversætter West Coast hip hop, til Vestkyst hip hop. Er det rigtigt? Mvh. Trade 8. feb 2012, 08:45 (CET)

Hiphop er mere korrekt på dansk. Men nu er jeg ikke så meget inde i hiphop og hvad man kalder det forskellige på dansk, men søger man på google er det vestkyst hiphop, men ofte ville vi jo på dansk lave et sammensat ord vi siger jo heller ikke Fodbold spiller, men ville det ikke være mere korrekt at skrive hiphop fra vestkysten eller måske Vestkystshiphop, men tror ikke du vil kunne finde det i retskrivningsordbogen. Men i hvertfald staves det hiphop på dansk jf. retskrivningsordbogen. --Rasmusbyg 8. feb 2012, 12:37 (CET)

Translation of an article Brno City Theatre[rediger kildetekst]

Hello,

I greet you. I am an user from the Czech Republic (a female). I have a request to you. Would you translate this article into Dansk? You don´t have to translate all article, just Hjælp:Artikeludvidelse. Thank you very much.

Regards K123456 8. feb 2012, 17:19 (CET)

Slettet artikel[rediger kildetekst]

Hej Rasmus Ang Choice Manager -slettet artikel. Jeg har meget svært ved at se hvor jeg har trådt forkert?? Jeg har ikke postet ukorrekte oplysninger eller reklameret for noget. Kan du være lidt mere specifik? Venligst Globus7913Globus7913 9. feb 2012, 12:35 (CET)

Ja. Bogen har ingen notabilitet. Den er eks. ikke omtalt i nogle større danske medier.--Rasmusbyg 9. feb 2012, 13:11 (CET)

Lovende artikler[rediger kildetekst]

Jeg er meget uenig i din vurdering af, at artiklerne Operation Downfall og Slaget ved Tsushima ikke er lovende artikler. Du skriver, at de savner referencer, men de har henholdsvis 40 og 50 fodnoter. En lovende artikel skal jo netop kunne forbedres til en god artikel, og det kan de to artikler meget nemt. At der er røde links, som skal oprettes, er ikke en forhindring - det er netop en del af processen på vej til en god artikel. Denne artikel har 11 fodnoter, men er lovende artikel. Jeg frygter, at det er demotiverende for brugerne, der har gjort et stort stykke arbejde, at de får en kold skulder. Mvh. --KLN 11. feb 2012, 11:05 (CET)

Kriterierne for en god artikel er blandt andet at den skal være et fuldgyldigt leksikonopslag, dvs. ikke mangle centrale informationer. Kriterierne for en lovende artikel er, at den skal være i stand til at blive forbedret til en god artikel inden for en overskuelig fremtid. Da mange af de centrale henvisninger er røde mener jeg ikke den vil kunne blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Se i øvrigt Slaget på Reden. Den skal i øvrigt have kilder og eksterne henvisninger, og jeg mener ikke det er nok at skrive en kilde, uden også at have konkrete referencer. Alle artikler kan vel potentielt blive gode artikler, men det skal være inden for en overskuelig fremtid. --Rasmusbyg 11. feb 2012, 11:14 (CET)
Desuden ser det ikke ud til at artiklerne nogensinde kommer længere end lovende. Sidste år blev 3 artikler forelået til gode artikler hvoraf 1 blev vedtaget. --Rasmusbyg 11. feb 2012, 11:46 (CET)

hvorfor har du slettet min artikel? Synes ikke der står hvorfor, udover den ikke er på dansk.. hmmmmmmmmmmm (Skrev Bolly (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Dette er den dansksprogede wikipedia, derfor skal artiklerne selvfølgelig være på dansk. Mvh --Rasmusbyg 17. feb 2012, 06:39 (CET)

Tak - og slet endelig[rediger kildetekst]

Hej Rasmus Tak for din kritik. Du kan bare slette de små spillerprofiler jeg har lavet. Så nøjes jeg bare med spilleroversigten på hovedsiden, indtil jeg har fundet en bedre måde at lave de andet på! /MNH

En lille reklame[rediger kildetekst]

Da du skriver en del om film vil jeg bare gøre lidt opmærksom på mit lille kvalitetsprojekt: Wikipedia:Skuespiller infoboks. Det handler om, at få sat infoboks og imdb-henvisning på så mange skuespiller-biografier så muligt i perioden 5-18 marts. Dette er en lille opfordring om at deltage :D mvh Orwell123 (diskussion) 7. mar 2012, 23:12 (CET)

Jo vil da forsøge lidt :) Men sætter den i hvertfald på alle nye artikler :)--Rasmusbyg (diskussion) 7. mar 2012, 23:13 (CET)

Sletning af : Kilder?[rediger kildetekst]

Undskyld :) Det var ikke meningen, er nok lidt træt nu. Mvh Simeondahl (diskussion|bidrag) 7. mar 2012, 23:25 (CET)

Tak for hjælpen[rediger kildetekst]

.. med udnævnelsen af ugens artikel - det har jeg jo ofte påtaget mig, men der var ikke tid/energi i går. Så fik jeg også opklaret, om der ville være nogen, der ville tage fat i opgaven, hvis jeg skulle få mere permanent forfald :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. mar 2012, 17:00 (CET)

Jamen det var da så lidt :) Har jo gjort det før :) --Rasmusbyg (diskussion) 12. mar 2012, 20:00 (CET)

Jeg kan forstå at vi er uenige i hvorvidt LUDU hører til på Wiki, du får ret, jeg får...
Imidlertid har jeg spildt meget tid på den, og jeg vil gerne hvis du kan trylle den tilgængelig for mig, så jeg i det mindste har mulighed for at lægge texten på egen http

MVH Freund (diskussion) 15. mar 2012, 14:14 (CET)

Wikipedia:Ugens artikel/Uge 15, 2012[rediger kildetekst]

Hei, jeg er overrasket over ditt utkast til tekst i Wikipedia:Ugens artikel/Uge 15, 2012. Utdraget inneholder jo bare tekst fra ett av avsnittene i artikkelen om RMS Titanic, og slett ikke det mest interessante heller. Hadde det ikke vært bedre å skrive om ingressen slik at den kom til å handle mindre om nagler og mer om forliset!? Jeg har laget en annen tekst til skanwiki-utvekslingen, du kan se den her. Mvh --Morten Haugen (diskussion) 1. apr 2012, 18:47 (CEST)

Et indspark ønskes på Diskussion:Laktoseintolerans. --Palnatoke (diskussion) 8. maj 2012, 09:06 (CEST)[svar]

Skovbystenen[rediger kildetekst]

Hej!

Hvis du kommer forbi Skovby med et kamera, vil det være dejligt at få et billede af Skovbystenen! --Palnatoke (diskussion) 12. aug 2012, 09:49 (CEST)

Hello Rasmusbyg. Firstly, sorry for writing in English! I started the en:Danish Folketing election, 1872 on English Wikipedia, and was going to use the results from the Danish article, which you created. However, the numbers in the table do not add up (53 + 48 = 101, not 104). Were there more parties or independents? (I notice this is a problem elsewhere as for the Folketingsvalget 1869, the seats add up to 121!). Thanks, Number 57 (diskussion) 18. mar 2013, 14:31 (CET)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Administratorer#Fratagelse ved inaktivitet. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked per the rules regarding inactive administrators.


Oversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Asger1995 (diskussion) 29. aug 2013, 17:41 (CEST)
Fratagelse af administratorstatus
Du har i en periode på 30 dage siden indsættelsen af skabelonen herover ikke bidraget til Wikipedia. Der vil blive oprettet en anmodning på Meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. sep 2013, 17:42 (CEST)

Kursiveret titel}}[rediger kildetekst]

Halløj, fint arbejde, du gør. Når laver artikler om film, kan du så ikke lige indsætte {{Kursiveret titel}}? Jf. WP:S#Titler :-) --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 4. mar 2019, 19:58 (CET)

Det skal jeg huske :) --Rasmusbyg (diskussion) 4. mar 2019, 20:02 (CET)

Brug wikidata[rediger kildetekst]

Hej Rasmus. Jeg kan se du har oprettet en del artikler omkring film. Jeg har 2 bemærkninger:

  • Du bør tilføje de nye artikler på wikidata. Det gør du vil at bruge "Tilføj links" på den nyoprettet artikel. Du skal kun angive hvad for en wiki, artikel er hentet fra, samt artikelnavn der. Når det er gjort, så den i wikidata uden at du har været på wikidata.
  • Under "Eksterne henvisninger" kan du bruge skabeloner {{filmperson}} og {{filmlinks}} til hhv personer og film. De henter automatisk links til en række filmdatabaser. Det bruger nu på som regel på alle artikler, som har noget med film at gøre.

Hvis du vil gøre endnu mere. Så kopiere {{Infoboks film}} på film-artikler - du behøver ikke udfylde den. Det gør wikidata for dig. --Steen Th (diskussion) 5. mar 2019, 16:24 (CET)

Tusind tak det gør jo det hele noget nemmere :) --Rasmusbyg (diskussion) 5. mar 2019, 16:29 (CET)

Filmartiklers navne[rediger kildetekst]

Hej Rasmusbyg. Jeg har fulgt med i dit fine arbejde med filmartiklerne. Jeg har dog undret mig over nogle af titlerne, som jeg savner lidt en kilde på, dvs. at den engelske titel oversættes på den pågældende måde i Danmark. For eksempel Den skønne Helene - intime og Klovnens Hjerte. Man kunne eventuelt henvise til dette som kilde, hvis det er. --Morten1997 (diskussion) 5. mar 2019, 22:24 (CET)

Jeg bruger den danske titel fra IMDB.com, det er måske forkert?? --Rasmusbyg (diskussion) 5. mar 2019, 22:26 (CET)
Absolut ikke. Der ser jeg knap så genial ud haha. Ha' en god dag og fortsæt det gode arbejde. --Morten1997 (diskussion) 5. mar 2019, 22:32 (CET)
Hehe tak du må også have en god aften --Rasmusbyg (diskussion) 5. mar 2019, 22:33 (CET)

Fødselsdatoer[rediger kildetekst]

Hej igen, kan jeg lige bede dig om at lave wikilinks til fødselsdatoer i artikler, du oversætter fra engelsk? Grunden til, at de ikke er sådan på den engelske, er, at de har de samme regler som her. Se et eksempel her. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 6. mar 2019, 18:04 (CET)

Nå ja det plejede jeg da også at gøre. :) --Rasmusbyg (diskussion) 6. mar 2019, 18:08 (CET)
Nå, artiklen, jeg kiggede på, var denne. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 6. mar 2019, 18:41 (CET)
Ja jeg havde simpelthen glemt det, måske fordi de ikke gjorde det på engelsk. Skal nok få det rettet --Rasmusbyg (diskussion) 6. mar 2019, 18:44 (CET)

Hvad er 10-årsklubben?[rediger kildetekst]

10-årsklubben er en uformel gruppe af brugere, der har været aktive på Dansk Wikipedia i ti år eller mere.

Klubben er en dansksproget del af Ten Year Society.

Medlemskabet er frivillig og åbent for alle, der har bidraget på Wikipedia i mindst ti år.

Den som ønsker at markere sit medlemskab på sin brugerside kan gøre det med skabelonen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne skabelon på brugersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! --2A02:587:C407:3C6F:6497:6E4A:CE48:7FEE 27. sep 2020, 23:33 (CEST)

Patruljant[rediger kildetekst]

Hvad siger du til at få patruljantrettigheder? Så får du adgang til at markere ændringer som patruljerede og til tilbagerulningsværktøjet. Begge dele kender du sikkert, fra dengang du var administrator.
- Sarrus (db) d. 14. aug 2021, 23:38 (CEST)

Jo det kunne da være rart :) --Rasmusbyg (diskussion) 14. aug 2021, 23:40 (CEST)
Hermed tildelt.
- Sarrus (db) d. 14. aug 2021, 23:42 (CEST)

Translation request[rediger kildetekst]

Hello.

Can you translate and upload the article en:Cabinet of Azerbaijan/simple:Cabinet of Azerbaijan in Danish Wikipedia? It does not need to be long.

Yours sincerely, Multituberculata (diskussion) 26. okt. 2021, 13:43 (CEST)[svar]

@Multituberculata: Translation requests can be made on Wikipedia:Efterspurgte oversættelser.
- Sarrus (db) d. 26. okt. 2021, 20:56 (CEST)[svar]
Thank you very much. Multituberculata (diskussion) 26. okt. 2021, 23:25 (CEST)[svar]