Brugerdiskussion:Weikop

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Weikop! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen EeveeSylveon 26. nov 2017, 09:40 (CET)

Hejsa og velkommen til. Vær dog venligst obs på at at man ikke bør skrive om sin forening og at tekst fra Jeres egen hjemmeside desværre ikke kan anvendes på Wikipedia. Mvh KnudW (diskussion) 26. nov 2017, 09:46 (CET)HEjsa o


[redigeringskonflikt

Diskussion:Taastrup Idræts Center[rediger kildetekst]

Diskussion:Taastrup Idræts Center er stedet for diskussion. Mvh KnudW (diskussion) 26. nov 2017, 19:34 (CET)

Og Diskussion:Taastrup Idræts Klub trænger vist også til lidt diskussion. Mvh KnudW (diskussion) 26. nov 2017, 20:07 (CET)
Ja KnudW - du har helt ret. Jeg ved ikke ved det er som retter, men Taastrup Idræts Klub er en flerstrenget idrætsklub, som dog ikke har en fodboldafdeling. Den ukendte person (jeg kan kun se et IP nummer) begynder at lægge info ind omkring fodbold hvilket ikke helt hører hjemme. Personen har dog også lavet rettelser som er helt fornuftige, såsom at fjerne bestyrelsen (hvilket jeg nu godt kan e ikke hører hjemme) samt indlagt en info-boks og logo billede. Mvh. Weikop (diskussion) 26. nov 2017, 20:10 (CET)
Hvorfor hører fodbold ikke hjemme der? Kender du overhovedet historien om klubben?? --77.241.143.95 26. nov 2017, 23:33 (CET)
Kære 77.241.143.95. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort dig og hvorfor du ikke vil give dig til kende. Jeg ved godt jeg er ny omkring Wikipedia, og måske nogen gange ikke helt kender syntaksen/reglerne og det derfor er i orden at man retter det jeg har lavet hvis man skriver hvad jeg kan gøre bedre. Med hensyn til Taastrup Idræts Klub, jo så kender jeg lidt til klubben og jeg ved at fodbold ikke er en del af klubben længere og derfor er der ingen grund til at vise fodbold resultater. Mvh. Weikop (diskussion) 26. nov 2017, 23:43 (CET)

Hejsa, hvis du en anden gang kommer til at oprette noget ved en fejl, så skal du bare sætte skabelonen {{hurtigslet}} på den, du skriver bare {{hurtigslet|fejloprettelse}} øverst, og så vil en admin snarest muligt slette siden helt, istedet for den stadig findes men bare er tom. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 26. nov 2017, 22:52 (CET)

Tak Vrenak - det skal jeg huske. --Weikop (diskussion) 26. nov 2017, 22:55 (CET)

Bedrevidende??[rediger kildetekst]

Når man beskylder folk for ting og sager, sletter åbenbare ting og skaber “krig”, og ikke har sat sig ind i tingene.... så må jeg henvise til øverste skabelon, og den jeg nu indsætter. --77.241.143.95 26. nov 2017, 23:43 (CET)

Stock post message.svgWikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen --77.241.143.95 26. nov 2017, 23:43 (CET)
Kære 77.241.143.95. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort dig og hvorfor du ikke vil give dig til kende.
Jeg ved godt jeg er ny omkring Wikipedia, og måske nogen gange ikke helt kender syntaksen/reglerne og det derfor er i orden at man retter det jeg har lavet hvis man skriver hvad jeg kan gøre bedre.
Med hensyn til mit udsagn om bedrevidende, så er det ikke i relation til Wikipedia (hvor jeg som nævnt er nybegynder) med mere omkring Taastrup Idræts Klub, hvor jeg kender jeg lidt til klubben og jeg ved at fodbold ikke er en del af klubben længere og derfor er der ingen grund til at vise fodbold resultater. Mvh. Weikop
du skal ikke slette historien, men derimod beskrive den! Faktum er at der har været spillet fodbold i mange mange år i foreningen. Beskriv det!!!!!! - eller stop med dine redigeringer i “egne interesser”. --77.241.143.95 26. nov 2017, 23:53 (CET)
@77.241.143.95. Først og fremmest skal man tale pænt til hinanden og dernæst skal man være god mod nybegyndere. Du ser ikke ud til at være nybegynder, så hjælp med at forklare hvordan man gør i stedet for at lave redigeringskrig. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 26. nov 2017, 23:56 (CET) Det gode råd fik formanden og meget “tæt på”-personen allerede 26. nov 2017, 09:46. Hils --77.241.143.95 27. nov 2017, 00:02 (CET)
Til jeg begge to. Lad være med at diskutere i opsummeringen (historikken). Brug i stedet hinandens diskussionssider eller artiklernes diskussionssider. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 26. nov 2017, 23:58 (CET)
@Weikop. Vi er i princippet alle anonyme. Selv om du har skrevet en navn på din brugerside kan vi i realiteten ikke vide om det er korrekt. Derfor er der ingen krav om at man skal give sig til kende. Det er dog en stor fordel at have et brugernavn idet man nemmere kan hjælpe hinanden, når man kender lidt til historikken. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 27. nov 2017, 00:01 (CET)


Hej Savfisk samt ukendte. Jeg ved godt at der har været spillet fodbold i TIK, og jeg startede med at kopiere 'historien' ind fra TIK, men fandt ud af det gjorde man ikke. Jeg ville gerne lægge historien ind, men det har jeg ikke nået endnu. Jeg ved ikke hvilke egne interesser jeg plejer - jeg skriver sider om noget jeg ved lidt om, nemlig TIK, TIC og Bueskydning Dk. Jeg tror jeg dropper Wikipedia, da det lader til at anonyme har mere magt end folk som prøver at skrive lidt (og som jeg mener gør det uegennyttigt). Sov godt her fra. Weikop (diskussion) 27. nov 2017, 00:13 (CET)

Ting skal ikke være perfekt[rediger kildetekst]

I dit indlæg på Diskussion:Bueskydning Danmark giver du udtryk for at her er dårlig stemning og ting skal være perfekt. Det er uheldigt for vi tilstræber en god stemning og vi prøver at lave det, så alle kan være med. Jeg har prøvet at tale mig til rette med IP brugeren, for vi skal være her allesammen. Det vil være ærgelig, hvis du giver op fordi der er en midlertidig kure på tråden. Prøv at være lidt tålmodig. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 27. nov 2017, 00:18 (CET)

Hej Savfisk. Tak skal du have. Det er bare svært, når man ikke ved hvorfor folk er sure og hvorfor de ændrer - er det fordi man prøver at lave samme skabelon (hvilket giver fornuft) eller om der er fordi personen mener at det er forkert. Sov godt. Weikop (diskussion) 27. nov 2017, 00:22 (CET)

Hej Weikop. Det er ikke tilladt at kopiere tekst som andre har skrevet uden deres tilladelse. Så beskrivelsen af Edvard Harald Bentzen som er taget direkte fra Weilbachs Kunstnerleksikon er nødt til at blive omskrevet med brug af egne ord. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 6. nov 2020, 10:20 (CET)

Det er ikke tilladt, at slette indlæg på diskussionssider[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Zelrin (DiskussionBidrag) 6. nov 2020, 11:16 (CET)