Diskussion:Emotionelle kundetyper

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skabeloner[redigér wikikode]

Jeg ser umiddelbart ingen problemer med notabiliteten her? Jeg kan godt se hvad der menes med {{tæt på}}, men jeg er ikke enig i at der er et problem hvad det angår. Derimod ser det mere ud til at sproget generelt kan rettes til og bliver mere "hverdagsdansk" så at sige - uden jeg dog synes der er et problem lige nu. Det er egentlig kun indledningen, som ikke helt fortæller hvad artiklen skal handle om, der kunne forbedres kraftigt i min optik. Så hvad er årsagen til skabelonerne? mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 14:23 (CET)

KnudW har indsat dem, Skribenten fjernede dem, og jeg har så genindsat dem. Så svaret må nok komme fra KnudW. Jeg er ikke særlig kendt med forskning, men agerede udelukkende på at brugeren havde slettet disse skabeloner.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 14:35 (CET)

Mit "problem" er at artiklen er oprettet af et firma, som er stiftet af en af forskerne bag det. Det kommer ret tæt på førstehåndsforskning og jeg er i tvivl om de er i stand til at vurdere relevansen. Den slettede artikel Psykografiske kriterier led af samme problem. Mvh KnudW (diskussion) 13. mar 2018, 15:49 (CET)

Først og fremmest skal der selvfølgelig ikke fjernes skabeloner, som der er tvivl om - så tak for at genindsætte dem. Dernæst så synes jeg nu ikke at artiklen bærer præg af notabilitetsproblemer, desuagtet det problemer du bringer for dagen Knud. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 17:33 (CET)

Status?[redigér wikikode]

Det er mig, der har oprettet siden Emotionelle Kundetyper. Jeg vil bare høre, hvordan det står til med at vurdere siden. Jeg kan se, at I er lidt uenige. For en god ordens skyld, så har jeg kun slettet ting, fordi jeg ikke kendte reglerne på Wiki. I må undskylde besværet i den forbindelse. (Denne usignerede kommentar er skrevet af Kundemagneterne (diskussion • bidrag) 23. aug 2018, 16:34‎)