Diskussion:Fodbold i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Ligasystemet i dansk fodbold

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Vi har artiklerne Ligasystemet i dansk fodbold og Fodbold i Danmark. Sidstnævnt indeholder meget lidt reel information, og førstnævnte er reelt set en beskrivelse af fodbold som det spilles i Danmark. Derfor foreslår jeg at førstnævnte flyttes over til Fodbold i Danmark, og eventuelt brugbar tekst fra sidstnævnt flyttes over i førstnævnte. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 09:14 (CEST)

  •  Flyt - Pr. ovenstående. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 09:14 (CEST)
  •  Flyt - Fint forslag. Toxophilus (diskussion) 17. jul 2019, 09:27 (CEST)
  •  Kommentar og Spørgsmål – Jeg er uenig i at Ligasystemet i dansk fodbold reelt set er en beskrivelse af fodbold som det spilles i Danmark, idet der også er organiseret fodbold under DGI og Dansk Firmaidrætsforbund, samt uorganiseret fodbold i Danmark. Vil der være plads til at beskrive disse aktiviteter i en eventuelt sammenskrevet artikel? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jul 2019, 09:44 (CEST)
    •  Kommentar @Kartebolle: Det har du helt sikkert en pointe i. Og ja, der vil helt sikkert være plads til denne beskrivelse også, i den sammenskrevet artikel. Artiklen vil jo ligge på Fodbold i Danmark. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 10:02 (CEST)
  •  Flyt - Lyder fornuftigt med en samlende artikel med navnet Fodbold i Danmark, som kan rumme al den nævnte information. --Økonom (diskussion) 25. jan 2020, 09:38 (CET)
Konklusion:
Der virker til at være fuld opbakning til at gennemføre flytningen. --|EPO| COM: 29. mar 2020, 14:17 (CEST)