Diskussion:Palle Vibe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Palle Vibe

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Palle Vibe er ifølge artiklen "en dansk idéforfatter, videnskabsskribent og foredragsholder". Bruger:Milam har oprettet den og [[Bruger:DenBlaaElg] har sat notabilitet på. Der er lidt kilder i artiklen, men det tekstmæssige kræver en kærlig hånd. Han har en hjemmeside og han har skrevet en del bøger som sælges på saxo, opslag på biobiografi.dk, dansk forfatterforening og litteratursiden. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2020, 10:33 (CEST)

  • Behold - artiklen skal forbedres, men med 25 bøger bag sig, så mener jeg, at han må være notabel. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2020, 10:33 (CEST)
  • Behold - Efter at have været indeover artiklen med et par redigeringer vil jeg lade den resterende tvivl, der måtte være, kommet emnet til gode og anbefale et behold. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 29. jun 2020, 17:30 (CEST)
  • Behold - Gyseren og romanen og de øvrige udgivelser, giver notabilitet. --Santac (diskussion) 30. jun 2020, 19:20 (CEST)
  • Behold - jeg mener også at han er notabel ---Zoizit (diskussion) 30. jun 2020, 19:54 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om at slette artiklen. Økonom (diskussion) 4. jul 2020, 21:14 (CEST)