Diskussion:Sara Rahmeh

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Sara Rahmeh

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

For Sara Rahmeh har Bruger:80.62.116.226 indsat notabilitets-skabelonen. --|EPO| COM: 24. jan 2021, 13:28 (CET)

  •  Formalia Bruger:Fnielsen har oprettet artiklen.
  • Vent - Der har været nogle store diskussioner om notabiliteten af danske digtere. Sara Rahmeh er blevet udgivet på forlaget Alpha, så det er ikke åbenlyst at hun ikke er notabel. Hendes debut er lige udkommet, så jeg tænker at der nok går 2-4 uger inden der kommer nogle anmeldelser.--Kjeldjoh (diskussion) 25. jan 2021, 09:26 (CET)
  • Jeg har nu sat et par ekstra henvisninger ind. General omtale er: [1]. Anmeldelser: [2] [3]. — Fnielsen (diskussion)
  • Behold - Med en digtsamling, der er udkommet på et uafhængigt forlag, og som er anmeldt i Jyllands-Posten og Politiken, og interview i Berlingske mv., ligger hun over grænsen for, hvad jeg opfatter som automatisk notabilitetsgivende for en dansk digter. Hendes arbejde må siges at have interesse for andre end de nærmeste. Økonom (diskussion) 25. jan 2021, 12:36 (CET)
  • Behold - Med den seneste udvidelse af Økonom, mener jeg at artiklen er fin at beholde.--Kjeldjoh (diskussion) 26. jan 2021, 08:15 (CET)
  • Behold jeg er enige med Kjeldjoh--Zoizit (diskussion) 30. jan 2021, 15:57 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. --Pugilist (diskussion) 4. feb 2021, 19:36 (CET)