Karina Due

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Karina Due
Personlige detaljer
Født 23. november 1966
Politisk parti Dansk Folkeparti
Links
Karina Dues hjemmeside
Biografi på folketinget.dk Redigér på Wikidata
Informationen kan være hentet fra Wikidata.

Karina Due (født 23. november 1966 i Herning[1]) er en dansk politiker der var i Folketinget for Dansk Folkeparti 18. juni 2015 ‒ 5. juni 2019.

Baggrund[redigér | redigér wikikode]

Karina Due er datter af Hanne Friborg Due.[1] Due har en baggrund som kontorassistent, salgsteknisk assistent, salgsteknisk ansvarlig og konsulent.[2]

Politisk karriere[redigér | redigér wikikode]

Due har siddet i Silkeborg Byråd og Regionsrådet for Region Midtjylland.[3] Hun var opstillet ved Folketingsvalget 2011 og fik 1.309 personlige stemmer i Vestjyllands Storkreds og blev dermed partiets 4. suppleant i valgkredsen.[4] Due blev opstillet igen af Dansk Folkeparti i Silkeborg i 2013.[5] Ved Folketingsvalget 2015 kom hun ind for Vestjyllands Storkreds efter at have modtaget 2.848 personlige stemmer.[1][6] Ved indtrædelsen i Folketinget forlod hun Silkeborg Byråd i overensstemmelse med partiets regler. Hun fortsatte i Regionsrådet.[3]

Henvisninger[redigér | redigér wikikode]


Gilbert Stuart Williamstown Portrait of George Washington.jpgArtiklen om politikeren Karina Due kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.