Pokémon (202-251)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Pokémon er skabt af Satoshi Tajiri i samarbejde med den japanske spiludvikler Nintendo. Pokémon er nogle eventyrlige figurer, der er skabt til at kunne dyste mod andres Pokémon, og samtidig skal man passe dem og hjælpe dem hvis de er i fare.

Dette er en liste over Pokémon med numrene 202-251 arrangeret efter hovedserien.

Delibird[redigér | redigér wikikode]

Nummer: 225 Type: Ice / Flying Udvikler sig fra: Ingen Udvikler sig til: Ingen

Den lever i bjerge, men i spillene kan man finde den i Ice Cave (Pokémon Gold-, Pokémon Silver- og Pokémon Crystal-versionspillene) eller i Pokémon Diamond- og Pokémon Pearl-versionspillene, hvor den sværmer i Rute 216.

I enkelte Pokémon-film skilres Delibird som en slags Pokémonernes Julemand. Det eneste angreb en Delibird lærer af sig selv er Present. Et angreb, der enten healer modstanderen eller kaster en bombe i hovedet på ham.

Den er rimeligt sjælden, men ikke specielt stærk. Delibirds specielle evner er enten Hustle eller Vital Spirit.

Ho-oh[redigér | redigér wikikode]

Nummer: 250 Type: Ice/ Flying Udvikler sig fra: Ingen Udvikler sig til: Ingen

Ho-oh er Pokémon nr. 250 i den nationale Pokédex i Pokémon Diamond og Pearl-spillene, og har samme nr. i Pokémon Gold og Silver-spillene (2. generation). Den er af typen Ild/Flyve (Fire/flying), og er en af de legendariske Pokémon. Den dukkede, som sagt, først op i 2. generations spilserie, men dog ikke så karakteristisk at den kan kaldes hoved-pokémonen, da den ikke har noget decideret formål i spillets historie.

Ho-oh's fjer er 7 forskellige farver, hvilket uddyber dens type: Rainbow Pokémon (Regnbue Pokémon). Den er ca. 4,5 meter høj (dog set i vingefang, og ikke i aerodynamisk skala), og vejer 1989 kg. Ho-oh fanges, i 2. generation, i Tin Tower i Ecruteak City. Den tilkaldes ved hjælp af "Rainbow Wing", som er en genstand der opnås i løbet af spillet. I 3. generations-spillene (Ruby og Sapphire) kunne Ho-oh, sammen med Lugia, kun fanges i grotten Navel Rock, men i Emerald, FireRed og LeafGreen kun ved at deltage i et Nintendo event.

Ho-oh lærer følgende angreb ved naturlig opvækst:

Angreb: Level: Styrke: Type:
Whirlwind - - Normal
Safeguard 9 - Normal
Gust 15 40 Flying
Recover 23 - Normal
Fire blast 29 120 Fire
Sunny Day 37 - Fire
Swift 43 60 Normal
Natural Gift 51 ??* Normal
Ancientpower 57 60 Rock
Extrasensory 65 80 Psychic
Punishment 71 ??# Dark
Future Sight 79 80 Psychic
Sacred Fire 85 100 Fire
Calm Mind 93 - Psychic
Sky Attack 99 140 Flying
*Angrebet varierer med omgivelserne
#Angrebs-power varierer
Anime- eller mangafigurStub
Denne artikel om en anime- og/eller mangafigur er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
SpilfigurerStub
Denne spilfigur-relaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.