Brugerdiskussion:Nessumsaram: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
kodefix - Fjerner version 8898862 af AncientCitizen (diskussion)
Linje 26: Linje 26:
=== Svar til ingen dobbeltskabeloner ===
=== Svar til ingen dobbeltskabeloner ===


Hej Rmir2. Jeg skal nok kigge de artikler, jeg har gået igennem for eventuelle dobbeltskabeloner. Bemærk at jeg ikke vil tilføje artikler, men kun gennemgå dem der er inde under https://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Ikke-vurderede_musikartikler. [[Bruger:AncientCitizen|AncientCitizen]] 4. feb 2017. 20:24 (CET)
Hej Rmir2. Jeg skal nok kigge de artikler, jeg har gået igennem for eventuelle dobbeltskabeloner. Bemærk at jeg ikke vil tilføje artikler, men kun gennemgå dem der er inde under [[:Kategori:Ikke-vurderede_musikartikler]]. [[Bruger:AncientCitizen|AncientCitizen]] 4. feb 2017. 20:24 (CET)


== Klassifikationer ==
== Klassifikationer ==


Et tip: Bemærk, at i [[Speciel:diff/8898788|disse klassifikationer]] skal der stå <code>klasse=Stub</code> i stedet for <code>klasse=stub</code>. Ellers virker linket til f.eks. ikke. <br /> - [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 4. feb 2017, 20:09 (CET)
Et tip: Bemærk, at i [[Speciel:diff/8898788|disse klassifikationer]] skal der stå <code>klasse=Stub</code> i stedet for <code>klasse=stub</code>. Ellers virker linket til f.eks. [[:Kategori:Klasse Stub-musikartikler]] ikke. <br /> - [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 4. feb 2017, 20:09 (CET)


=== Svar til klassifikationer ===
=== Svar til klassifikationer ===

Versionen fra 4. feb. 2017, 21:30

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Nessumsaram! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Vrenak (diskussion) 15. sep 2016, 19:37 (CEST)

Maskinoversættelser

Hejsa og velkommen til. Lige et tip: Maskinoversættelser kan desværre ikke bruges til noget. P.t. er de stadigt for dårlige og det tager som regel længere tid at rette sådan en op end det tager at oversætte "i hånden". Her tænker jeg især på Rust (computerspil). Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. sep 2016, 12:07 (CEST)

Maskinskrivning fejl rettet

Knud Winckelmann grammatiske fejl i Rust (computerspil) skulle meget gerne være fjernet nu. Jeg ved godt at artiklen er meget kort på nuværende tidspunkt, men Pt. har jeg ikke tid til at udvide den. Den vil blive udvidet snarest muligt og det samme vil ske med Facepunch Studios. Mvh. Bruger:AncientCitizen.

Hejsa. Endnu et tip, du kan arbejde med kladder i din sandkasse. Det er bedre at bruge lidt mere tid på en kladde, end at lægge en halvfærdig artikel ud. Tips og tricks og reglerne for hvordan en god artikel skal se ud kan du finde i Wikipedias stilmanual. God arbejdslyst. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. sep 2016, 12:44 (CEST)

Vivaldi

Hej AncientCitizen. Artiklen om Vivaldi har ikke B-niveau endnu. Jeg har forberedt en udvidelse, men den er ikke indskrevet. Jeg vil prøve at nå det således, at B-status er fortjent. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. feb 2017, 11:17 (CET)

Svar til "Vivaldi"

Hej Rmir2|diskussion. Mange tak for at du bidrager til artiklen. Nu er jeg ikke nogen ekspert i musik fra Baroktiden, men hvis du mener, at artiklen ikke er klar til klasse = B. Syntes jeg, at du skal tage et kig på de to andre artikler her. https://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Klasse_B-barokartikler. Jeg syntes ikke, nogen af dem er ligeså så omfattende som artiklen om Antonio Vivaldi, så jeg syntes, at du skal tage et kig på de andre og evt. ændre deres status til klasse Start. Mvh. AncientCitizen 3. Februar, 11:32 (CET)

Artiklen om Thomas Kingo kan bestemt ikke leve op til kravet, så der er vi enige. Artiklen om Buxtehude har jeg selv arbejdet for at udvide, men jeg vil underkaste den en kritisk revurdering. Rmir2 (diskussion) 3. feb 2017, 12:18 (CET)

Ingen dobbeltskabeloner

Hej AncientCitizen. Undgå venligst dobbeltskabeloner. Hvis en artikel er klasseficeret under Melodi Grand Prix, Jazz, Rock, Roskildefestivalen eller et tilsvarende projekt, må der ikke tilføres musik-skabelonen. Det har jeg lovet dem, der helst er helt fri for skabeloner. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. feb 2017, 20:06 (CET)

PS: Hust at skrive Stub og Start med STORT - ellers bliver linket ikke blåt! Rmir2 (diskussion) 4. feb 2017, 20:10 (CET)

Svar til ingen dobbeltskabeloner

Hej Rmir2. Jeg skal nok kigge de artikler, jeg har gået igennem for eventuelle dobbeltskabeloner. Bemærk at jeg ikke vil tilføje artikler, men kun gennemgå dem der er inde under Kategori:Ikke-vurderede_musikartikler. AncientCitizen 4. feb 2017. 20:24 (CET)

Klassifikationer

Et tip: Bemærk, at i disse klassifikationer skal der stå klasse=Stub i stedet for klasse=stub. Ellers virker linket til f.eks. Kategori:Klasse Stub-musikartikler ikke.
- Sarrus (db) d. 4. feb 2017, 20:09 (CET)

Svar til klassifikationer

Tak for tippet. AncientCitizen 4. feb 2017. 20:19 (CET)