Bruger:Dannebrog Spy: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
2.432 bytes tilføjet ,  for 6 år siden
Statistik mv.
(Rettet og opdateret)
(Statistik mv.)
 
Har du spørgsmål eller andet på hjerte, er du velkommen til at skrive et indlæg på brugerdiskussionsside. Dette gælder naturligvis også, hvis der er noget, du gerne vil have fotograferet.
 
== Kontorassistent søger job ==
Ikke Wikipedia-relateret men har du, eller nogen du kender, brug for en medarbejder til kontor, arkiv, lager, bibliotek eller lignende i Københavnsområdet er jeg meget interesseret.
 
== Undersider ==
* [[Bruger:Dannebrog Spy/Støbeske]] - skitse til [[Wikipedia:Støbeskeen]]. Projekt iværtsat som forsøg oktober 2009. Afviklet i 2013.
* [[Bruger:Dannebrog Spy/Politik for diskussionssider]] - skitse til [[Wikipedia:Politik for diskussionssider]]. Gjort til gældende politik maj 2012.
* [[Bruger:Dannebrog Spy/Gader i Indre ByMiddelalderbyen]] - oversigter over gader mv. i Indre By[[Middelalderbyen]] med alle nuværende officielle gadenavne, et antal halv- og uofficielle navne på pladser mv. samt en række forsvundne gadenavne.
* [[Bruger:Dannebrog Spy/Gader i Nykøbenhavn]] - oversigter over gader mv. i [[Ny-København]] og Nansensgadekvarteret med alle nuværende officielle gadenavne, et antal halv- og uofficielle navne på pladser mv. samt en række forsvundne gadenavne.
* [[Bruger:Dannebrog Spy/Københavns buslinjer 1-99]] - oversigter over nuværende og nedlagte københavnske buslinier i nummerområdet 1-99.
* [[Bruger:Dannebrog Spy/Sporvejslinier]] - oversigter over københavnske sporvejslinier.
 
== Statistik ==
== Kontorassistent søger job ==
* [http://tools.wmflabs.org/xtools-ec/?user=Dannebrog+Spy&project=da.wikipedia.org Generel statistik]
Ikke Wikipedia-relateret men har du, eller nogen du kender, brug for en medarbejder til kontor, arkiv, lager, bibliotek eller lignende i Københavnsområdet er jeg meget interesseret.
:Efter en forsigtig start i 2006 kom der betydeligt mere gang i den i 2007 og især i 2008. Her var det ikke mindst sammenlægning af to kategorier med skabeloner til [[:Kategori:Navigationsbokse]] med tilhørende sortering i underkategorier, der kom til at fylde godt i statistikken. Så kom der nogle magre år, før aktivitetsniveauet steg mærkbart igen fra 2014. Nu er det ikke mindst oversættelser, der trækker godt op. At Wikipedia-navnerummet har fyldt en del i flere år skyldes de månedlige arkiveringer og oprettelser af undersider til automatisk indsatte indlæg.
:Udenfor dansk Wikipedia er jeg mest aktiv på [[Wikimedia Commons]] og [[Wikipedia:Wikidata]]. På Commons gælder det primært upload af egne billeder og kategorisering i almindelighed. På Wikidata påvirkes tallene af, at næsten hver eneste ændring skal gemmes enkeltvis.
 
* [http://tools.wmflabs.org/xtools/pages/?user=Dannebrog+Spy&project=da.wikipedia.org&namespace=0&redirects=noredirects Oprettede artikler]
:Den første artikel om tegneserien ''[[Sturmtruppen]]'' blev oprettet 30. maj 2006, hvorefter det gik slag i slag med nye artikler de første tre år. Til at begynde med fyldte artikler om ''[[James Bond]]''-film og -bøget godt op, men undervejs begyndte en ny interesse for manga og anime at melde sig. Fra 2009 kom der dog nogle år med lidt langt mellem artiklerne. Det hjalp imidlertid gevaldigt i 2014, hvor jeg begyndte at oversætte og oprette artikler på noget nær samlebånd indenfor givne emner: [[:Kategori:Anime- og mangabegreber|anime og manga-begreber]], [[:Kategori:Gader i København|gader i København]], [[:Kategori:Modeljernbane|modeltog]], [[:Kategori:Mad fra Japan|japansk mad]], [[:Kategori:Miniatureparker|miniatureparker]], buslinier og senest [[:Kategori:T-banen i Oslo|T-banen i Oslo]]. Og indimellem dukker der så artikler op om helt andre ting, for eksempel som udløber af de andre artikler.
 
== Mit brugernavn ==
Da jeg i maj 2006 startede her på Wikipedia, havde jeg fået det indtryk, at man ikke brugte rigtige navne som brugernavne. På et par amerikanske ''[[Totally Spies]]''-relaterede Internetfora ([http://www.tspa.net TSPA] og [http://www.woohp.org WOOHP]), hvor dette tilsvarende var tilfældet, havde jeg imidlertid i forvejen brugernavnet ''Dannebrog Spy''. Det var inspireret af en andens brugernavn, ''Union Jack Spy''. Jeg valgte så at genbruge navnet ''Dannebrog Spy'' her på Wikipedia dels for ikke at skulle bakse med flere brugernavne end højst nødvendigt og dels for at signalisere, at jeg - i overført betydning - betragter verden med spionens briller - dvs. vurderende, beskrivende og tænksomt.
 
Efterhånden blev jeg dog klar over, at rigtige navne udmærket går an på Wikipedia. Havde jeg været klar over det, ville jeg nok have benyttet ''Jørgensen'' som brugernavn, som jeg i forvejen benyttede en del andre steder, men nu var det ligesom for sent. Til gengæld havde navnet Dannebrog Spy den fordel, at det var så unikt, at jeg uden problemer senere kunne få en global konto på Wikimedias projekter. At mine medbrugere så af og til forkorter mit brugernavn til både Spy, Dannebrog og DS er så en anden side af sagen.
 
{{Bruger WikiProjekt S-tog}}

Navigationsmenu