Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Verdens lande

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 18. Oct 2017 05:30

Vedr. GA nominering af en række artikler[rediger kildetekst]

Hej @Hejsa:,@Gorbi:,@Metalindustrien:@PerV:,@Inc:,@Trade:,@Erik Christensen:,@Honymand:,@Amjaabc:,@Rmir2:,@Toxophilus: og @EileenSanda:. Jeg har taget et blik på en række Lovende-artikler og har nomineret artikler med potentiale til at blive God-artikler. Kom derfor gerne med forbedringsforslag hvis nødvendigt og deltag i afstemningerne.

Desuden kan jeg nævne, at tildelingen af LA-status i de fleste tilfælde er meget gammel, i nogle tilfælde over 10 år gammel, og ved kort gennemgang kan jeg se, at de fleste artikler er blevet udvidet betragteligt sidenhen. Der er tale om Canada, Sydkorea, Kroatien, Rumænien, Bulgarien, Andorra, Rusland og Danmark.

Desuden har jeg nomineret Storbritannien og Albanien til Lovende, og vi har vi med stor sandsynlighed en fremragende artikel med Canada takket være Amjaabcs omfattende oversættelse af en:wiki artiklen. Mvh. Nessumsaram (diskussion) 1. sep 2021, 12:25 (CEST)

Godt initiativ. Jeg tror dog, at du mangler noget, for hvis man går ind og kigger på Wikipedia:Kandidater til gode artikler, så kan jeg ikke se nogle nylige nomineringer. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2021, 12:34 (CEST)
Nessumsaram: du har nomineret artiklerne på deres diskussionssider. Det er nok, hvis de skal være lovende. Men hvis de skal have status som gode artikler, skal de vælges til det på Wikipedia:Kandidater til gode artikler.
Hvad angår pinger af andre brugere, så bør man sikrer sig, at de pågældende stadig er aktive. I dette tilfælde er PerV afgået ved døden, og Rmir2 er bandlyst, så de kommer ikke til at svare. De var imidlertid ikke fjernet fra projektsiden, men det har jeg gjort nu. --Dannebrog Spy (diskussion) 1. sep 2021, 13:09 (CEST)
@Toxophilus:,@Dannebrog Spy: Hm jeg gik vist bare ud fra, at oversigten var aktuel. Jeg skal nok sørge for at tjekke det næste gang. Proceduren for GA nominering er nu fulgt, og de 8 artikler kan findes på Wikipedia:Kandidater til gode artikler. Nessumsaram (diskussion) 2. sep 2021, 18:34 (CEST)