Diskussion:Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Danmark

Artikel-regler
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Symbol unsupport vote-green.svg Artiklen Danmark var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Emblem-star.svg Artiklen Danmark har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 45, 2007.
Stock post message.svg Huskeliste for Danmark: rediger · historik · overvåg · opdater

Nuvola kdict glass.svgSenest gennemgået den 19. maj 2015 (4 år og 253 dage siden). Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

 • Sammenskrivning af flere af de generelt meget korte afsnit. (fx ved gøre Infrastruktur og Danmarks natur mere sammenhængende)
  • Jeg har ombrudt og sammenskrevet afsnittet om Danmarks natur. Derved er afsnittene blevet mere brede, men om det har hjulpet på selve indholdet...--Sten Porse 21. maj 2008, 22:13 (CEST)
 • Artiklens afsnit er:
  • Etymologi
  • Historie
  • Politik
  • Administrativ inddeling
  • Geografi
  • Økonomi
  • Demografi
  • Kultur
  • Eksterne henvisninger
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Exquisite-folder html.png
 • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
 • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.


Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 16. Dec 2018 05:30

Tidligere diskussioner: Diskussion:Danmark/Arkiv og Diskussion:Danmark/Arkiv2

multiple image[redigér wikikode]

Hej. Skabelonen multiple image fungerer ikke rigtig på dansk wikipedia. Skabelonen præsenterer ikke billederne på række og det er heller ikke muligt at anvende basale parametre til at tvinge skabelonen til at gøre det. er der nogen der kan hjælpe med at stille de to billeder på række? RhinoMind (diskussion) 3. nov 2019, 23:00 (CET)

Nej, det lader ikke til at skabelonen selv kan afpasse højden af billederne ligesom i den engelske version, hvor de bruger en parameter der bedder total_width. I stedet kan man ved at forsøge sig frem afpasse højden af billederne vha individuelle bredder, width1 og width2 (uden en fælles bredde width).--Weblars (diskussion) 4. nov 2019, 22:21 (CET)
Hej, og tak for interessen. width1 og width2 stiller heller ikke billederne på række. Det fungerer ikke. Jeg har prøvet alle parametre af for "multiple image" men på dansk Wikipedia bliver billederne ikke præsenteret på række, men kun vertikalt. RhinoMind (diskussion) 5. nov 2019, 18:19 (CET)
Hos mig vises de to billeder af Dronning Margrethe og Mette Frederiksen i Danmark#Politik og regering horisontalt. Kun på min mobiltelefon vises de vertikalt pga den smalle skærm. Problemet for mig var kun af de ikke stod præcist på række. Det ene billedes underkant var lidt forrykket i forhold til det andet, men det blev løst med width1 og width2. Har du prøvet en anden browser?--Weblars (diskussion) 6. nov 2019, 10:49 (CET)
 :-O woot? Ej hvor mærkeligt! Prøvede i explorer og der fungerede det fint som du også siger. Bruger ellers kun Firefox og der vises de kun vertikalt (oven over hinanden). Vildt mærkeligt. Det er første gang jeg oplever det. At der skulle være sådan en forskel på visningen. Men så må det jo være en browser ting. Tak for hjælpen.
Tænker bare at der er mange andre end mig der bruger Firefox, så der er selvfølgelig stadig et problem med skabelonen på én eller anden måde. RhinoMind (diskussion) 6. nov 2019, 19:43 (CET)
Ja, hjælper det at bruge den engelske version, hvor de har nogle eksempler med billeder på række? Og hvordan ser eksemplerne på skabelon:Multiple image ud? Jeg har prøvet med firefox på min iPad og min windowscomputer og begge steder vises billederne på række, så det er lidt mystisk.--Weblars (diskussion) 7. nov 2019, 17:30 (CET)
Hej. Ja, ovre på den engelske Wikipedia Denmark står de to på række uden problemer! Der er stadig kuk i det her på den danske Wikipedia for mig i Firefox. Det er rimelig underligt :-S RhinoMind (diskussion) 8. nov 2019, 00:19 (CET)