Wikipedia:Sletningsforslag/Magnus Kjøller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg ville under normale omstændigheder have slettet artiklen om Magnus Kjøller grundet manglende notabilitet, men da jeg kan se, at der i slettediskussionen om Camilla Hessellund Lastein tilsynelande ikke stilles særlig høje krav til relevans af erhvervsbiografier, tages denne over et formelt sletteforslag. --Pugilist (diskussion) 4. jan 2021, 12:01 (CET)

  • Slet - Det er fint at have været iværksætter og solgt en virksomhed for mange penge. Virksomheden er måske relevant, men det er vanskeligt at se, hvilken relevans den tidligere ejer har. --Pugilist (diskussion) 4. jan 2021, 12:01 (CET)
  • Slet - Ved ikke hvor meget der er at sige. Personligt mener jeg ikke, at han er notabel, derfor støtter jeg slet. | LinguineFusilli (diskussion) 4. jan 2021, 12:03 (CET)
  • Slet - Muligvis er CM Network notabel - der må i hvert fald være noget omtale at finde i forbindelse med at Kontant havde dem igennem møllen.. Men det bliver Kjøller ikke notabel af. Toxophilus (diskussion) 4. jan 2021, 12:59 (CET)
  • Slet - Enig i ovenstående betragtninger. Måske kunne det være gavnligt med en nærmere diskussion, om vi bør revidere kriterierne for, hvad der er relevant for erhvervsfolks notabilitet, men umiddelbart vil jeg ikke mene, at en selvstændig artikel her er fornuftig. Økonom (diskussion) 4. jan 2021, 13:18 (CET)
  • Slet - Hvis biografien skal beholdes, så mangler den beskrivelse af den kritik han har fået, se Finans.dk, Borsen.dk, Computerworld.dk, Finanswatch.dk, Ekstrabladet.dk og Itwatch.dk. Men på tros af han har tjent mange penge, på tilsyneladende tvivlsomme virksomheder, så mener jeg ikke at han opfylder Wikipedia:Kriterier for biografier.--Kjeldjoh (diskussion) 6. jan 2021, 15:54 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 15. jan 2021, 09:29 (CET)