Wikipedia:Sletningsforslag/Ralfs Rubenis

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ralfs Rubenis har stået med notabilitesskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Der er lidt over 80.000 google hits på hans navn, men rigtig mange af dem er på lettisk, og der er jeg ikke så stærk, bl.a. her. Ifølge discogs har han medvirket til lidt foskellige, men ikke udgivet et egentligt studiealbum. BBC og musicbrainz har opslag, men ikke meget indhold. Toxophilus (diskussion) 25. jul 2019, 16:12 (CEST)

  • Symbol point of order.svg Formalia @Åge: Som artiklopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 25. jul 2019, 16:12 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg kan ikke finde noget, som skulle gøre han notabel. Jeg vil ikke afvise der findes noget på lettisk, men det er lidt svært at verificerer, og han er ikke at finde på andre wiki'er. Toxophilus (diskussion) 25. jul 2019, 16:12 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Gruppen lv:Tranzīts_(grupa) er måske notabel, og har en artikel på lettisk-wiki, men jeg mener ikke at han som enkelt-person er notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 30. jul 2019, 10:33 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet Notabiliteten kan ikke siges at være dokumenteret. Det, at han ikke selv har en wp-artikel på lettisk eller andre sprog, peger også i retning af, at hans offentlige betydning ikke er indlysende. --Økonom (diskussion) 31. jul 2019, 09:58 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - er ikke notabel --Zoizit (diskussion) 1. aug 2019, 18:33 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ingen opbakning til at beholde artiklen, som derfor slettes. --Madglad (diskussion) 12. aug 2019, 19:13 (CEST)