Wikipedia:Sletningsforslag/Rikke Darling

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rikke Darling var påsat skabelonen "Notabilitet" derfor dette forslag. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. feb 2015, 12:27 (CET)

  • Slet - Efter at have kigget de første tre sider igennem på google, kan jeg konstatere at der er rigeligt henvisninger fra sociale medier, og flere gallerier-lignende hjemmesider har også nævnt hende. Der er dog ikke noget, som overbeviser mig om notabiliteten, da ingen af gallerierne er kendt for mig, og linkedin, facebook, krak, dgs osv. er jo bestemt heller ikke noget, som giver notabilitet. Desuden er artiklen ikke just encyklopædisk. Toxophilus (diskussion) 28. feb 2015, 12:43 (CET)
  • Slet - jf ovenstående plus ikke nævnt i Kunstindeks Danmark og Weilbachs Kunstnerleksikon --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. feb 2015, 13:21 (CET)
  • Slet - ud fra ovenstående argumenter støtter jeg siden slettes igen --BillyDK (diskussion) 28. feb 2015, 14:25 (CET)
  • Slet - intet i artiklen berettiger notabilitet. Rmir2 (diskussion) 28. feb 2015, 16:59 (CET)
  •  Kommentar - Jeg spurgte hende (på Twitter) om anmeldelser, og hun henviste til http://www.rikkedarling.dk/projekter/udstillinger.aspx - hun ser ud til at være en spændende kunstner, der har udstillet en del steder, men hvis ikke artiklen afspejler det, hjælper det jo ikke stort. --Palnatoke (diskussion) 1. mar 2015, 23:31 (CET)
  •  Kommentar - Jeg fulgte henvisningen, men da jeg gik videre til "værker", endte jeg på en ren reklameside. Rmir2 (diskussion) 2. mar 2015, 19:32 (CET)
Konklusion:
Artiklen slettes. Notabiliteten er ikke dokumenteret på nuværende tidspunkt. --MGA73 (diskussion) 16. mar 2015, 20:42 (CET)