Wikipedia:Sletningsforslag/Sigurd Hartkorn Plaetner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Sigurd Hartkorn Plaetner har stået med notabilitet siden 2018. Lad os få det afklaret. Den er oprettet af en IP-bruger som eneste bidrag. Artiklen er uden kilder. Han har skrevet freelance for Politiken, udgivet én essaysamling, en roman og lavet noget podcast (som ufatteligt mange andre mennesker). Hans roman er anmeldt på litteratursiden, information og litteraturhuset.dk. Hans navn dukker også op på DR's talentholdet, men hvad det består i ved jeg ikke. Toxophilus (diskussion) 9. dec 2019, 11:01 (CET)

  • Slet - Selvom han har udgivet en bog, som er blevet anmeldt et par steder, så synes jeg hans meritter er for få og artiklen for tynd. Vi kan gendanne og udvide artiklen (med kilder), hvis han begynder at få udgivet nogle flere bøger eller på anden måde gør sig bemærket. Toxophilus (diskussion) 9. dec 2019, 11:01 (CET)
  • Behold - Rost roman på Gyldendal, diverse andre udgivelser, podcast har også omtale i flere landsdækkende aviser. Det er et problem at artiklen ikke har kilder, men det er forholdsvist nemt at finde kilder til alle oplysninger i artiklen online. Jeg håber at nogen indsætter dem. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. dec 2019, 11:26 (CET)
  • Slet - Enig med Toxophilus. Der er langt fra tale om en person, der har markeret sig som forfatter. Ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 9. dec 2019, 11:53 (CET)
  • Behold - Det er da ikke langt fra! Synes han er relevant. --Honymand (diskussion) 9. dec 2019, 20:07 (CET)
  •  Kommentar@Honymand: vil du ikke uddybe din begrundelse for, hvorfor du mener artiklen skal beholdes? Mvh. Toxophilus (diskussion) 10. dec 2019, 07:11 (CET)
Jeg kan i hvert fald uddybe i samme omfang som Bruger:Rmir2. Jeg er enig med Bruger:Dipsacus fullonum.--Honymand (diskussion) 10. dec 2019, 14:00 (CET)
  • Behold To udgivelser på Gyldendal, hvoraf i hvert fald Noget om Vitus er anmeldt i flere landsdækkende dagblade. --Pugilist (diskussion) 10. dec 2019, 14:26 (CET)
  • Behold - Én roman, som er udgivet på et anerkendt forlag og anmeldt i mindst ét landsdækkende dagblad eller tilsvarende, er omtrent mit minimumskriterium - og fra tidligere diskussioner vistnok også brugt som andres - for tilstrækkelig notabilitet, og det er opfyldt her. --Økonom (diskussion) 10. dec 2019, 18:07 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. --Økonom (diskussion) 17. dec 2019, 19:37 (CET)