Brugerdiskussion:Amjaabc/Arkiv 6

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Om ævl og kævl[rediger kildetekst]

Såfremt Wikipedia er fuld af ævl og kævl, så ville det måske være fornuftigt at imødekomme denne løsning. - Mvh. KNX 6. dec 2009, 13:48 (CET)

Ævl og kævl kan f.eks. være at insistere på at slette i diskussioner til trods for, at der er konsensus for kun at gøre det i helt usædvanlige situationer (eller når det drejer sig om noget aldeles banalt som en egen trykfejl eller en linkrettelse). Det har du været blokeret for at gøre, Konnex, så jeg forstår slet ikke, at du ikke helt har droppet det emne. Forhåbentlig kan du samtidig bekræfte, at du ingen som helst forbindelse har med 93.160.29.91? --Sir48 (Thyge) 6. dec 2009, 14:24 (CET)

Når og hvis du bliver CU-bruger, så kan du selv tjekke min eventuelle forbindelse til 93.160.29.91 som jeg hverken vil af- eller bekræfte. Men hvorom alting er, var det en udmærket løsning med at trække debattens tre sidste indlæg tilbage på skift, så den ikke længere fremstår som en joke - og derefter på ny fuldende debatten. - Mvh. KNX 6. dec 2009, 15:43 (CET)

Når du nu selv bringer det op, Konnex, vil jeg da gerne bekræfte at det ser meget ud som om 93.160.29.91 også er Konnex (det var i alt fald sådan, det så ud, sidst jeg kiggede). --Palnatoke 6. dec 2009, 15:56 (CET)

Det er fortsat ønskværdigt, hvis den nævnte løsning kunne gennemføres. - Mvh. KNX 6. dec 2009, 16:11 (CET)

Selve det nævnte diskussionsindlæg gav ikke problemer, før du (med de mange navne) insisterede så hårdnakket på at få dem slettet igen. De små fjollede bemærkninger var hurtigt gået i den store glemmebog, hvis du ikke vedvarende og fortsat her flere måneder en måned senere har insisteret på at få dem fjernet. Jeg står fast og sletter dem fortsat ikke (men jeg husker - desværre - hændelsen meget bedre end så mange andre diskussioner, jeg har været indblandet i). Mvh. Arne (Amjaabc) 6. dec 2009, 19:11 (CET)

Det er forståeligt, at du ikke fjerner diskussionen. Derimod kunne det - som tidligere beskrevet - være en mulighed at trække debattens tre sidste indlæg tilbage, så den ikke længere fremstår som en joke - og derefter på ny fuldende debatten. - Mvh. KNX 6. dec 2009, 19:53 (CET)

Se evt. også Brugerdiskussion:Konnex --MGA73 6. dec 2009, 22:11 (CET)

Såfremt jeg - som afslutning på nærværende debat - skal give en redegørelse for selve årsagen til jokens oprettelse, så vil jeg gerne opliste følgende to punkter:

  • Punkt 1 - At foretage diskussioner med Palnatoke er kort og godt umuligt. Med andre ord er Palnatoke så principfast og urokkelig, at det driver folk til lettere vanvid. Og dette betyder, at man meget let kommer til at tage dansk Wikipedia useriøst, hvilket kan afstedkomme jokes.
  • Punkt 2 - Ønsket om sletning af den pågældende joke tjener et eftertænksomt formål, nemlig at danne præcedens for sletningen af en vis anden mere eller mindre omstridt debat.

Det ville være udmærket, hvis Palnatoke kunne tage punkt 1 til efterretning - ellers kunne jeg også finde noget bedre at lave end at skrive her på Wikipedia. - Mvh. KNX 5. apr 2010, 17:31 (CEST)

Opfordring[rediger kildetekst]

Hej Arne Kigger du lige ind på diskussionssiden under geologi?--Lena Dyrdal Andersen 14. apr 2010, 09:22 (CEST)

Jeg har nu kommenteret. Mvh. Arne (Amjaabc) 14. apr 2010, 09:53 (CEST)

- I have written a new article on Falcon Crest. I'm an English speaker so please edit my Danish if it is too rough. My user name here and on en.wiki is Mike Halterman. I saw you have an interest in soaps so perhaps you may like to read it. 74.163.28.138 29. apr 2010, 23:40 (CEST)

Actually, I don't really have an interest in soaps; I just realized that we did not have an article on Dallas, which also was rather huge in DK many years ago. For a non-Danish speaking person you have made a fine effort on Falcon Crest, but improvement can be needed. Regards, Arne (Amjaabc) 30. apr 2010, 00:54 (CEST)
What kind of improvements do you think would suit the article? 74.163.28.138 30. apr 2010, 03:43 (CEST)
Oh, and do you know how long Dallas ran on television in Denmark? I know it started in 1980 but I do not know when it ended. 74.163.28.138 30. apr 2010, 03:46 (CEST)
I made a few improvements of the Danish language in Falcon Crest, and while doing this I found that your writings were better than I had seen at first. So now I don't think more language-improvement is needed. Regarding the content itself, I don't really know; I have never seen this serie so I just think that the article should rest until a person with more knowledge takes action.
Regarding Dallas, I don't know about its running time. Sorry, I can't help you more. --Arne (Amjaabc) 30. apr 2010, 14:13 (CEST)


Fra SYSTRADK[rediger kildetekst]

LOGO

Hej Der findes et fransk firma der har et firmalogo. Firma hedder systra og har både en fransk og engelsk side.

Jeg er nu i min sandkasse i gang med at lave et dansk pendant. Jeg kan see at der kan være problemer med at bruge Deres logo på i DK kan du hjælpe.

Der er fra firmaet ikke problem is at bruge deres logo på SYSTRADK da det er for deres egen dansk information side, (har være i kontakt med dem).

VH (Skrev SYSTRADK (diskussion • bidrag) 30. apr 2010, 16:37. Husk at signere dine indlæg.)

Hej SYSTRADK. Hvis du vil bruge et billede, som et firma har retten til, er det vigtigt, at firmaet giver ubegrænset ret til at bruge billedet. Se Wikipedia:Billedpolitik. Hvis du kan skaffe en sådan tilladelse fra firmaet, så kan du se på Commons, hvordan du får den offentliggjort. Se også Wikipedia:Kilder. Mvh. Arne (Amjaabc) 30. apr 2010, 16:48 (CEST)


Et lille spørgsmål[rediger kildetekst]

Hvor finder man skabelonen, som er brugt nederst på for eksempel artiklerne om Pink Floyd og Michael Jackson? Spørger fordi jeg tænkte at det måske var en ide at bruge tilsvarende på artikler som Black Sabbath og så videre. --- Algiz 3. maj 2010, 16:25 (CEST)[svar]

Hej Algiz. Du kan finde den nederst i de respektive artikler og den første hedder fx {{navboks Pink Floyd}}. Du kan kopiere indholdet af den til en skabelon med navnet "navboks Black Sabbath" og rette den til. Mvh. Arne (Amjaabc) 3. maj 2010, 17:21 (CEST)[svar]
1000 tak, det vil jeg så kigge på ---Algiz 3. maj 2010, 17:29 (CEST)[svar]


Et lille spørgsmål 2[rediger kildetekst]

Inden jeg laver mere rod idet, vil jeg lige hører hvad det er jeg har gjort forkert at jeg prøvede at oprette et spørgsmål i Landsbybrønden. Jeg læste eller Sådan skriver man et indlæg på Landsbybrønden først.

mit forsøg Wikipedia:Landsbybrønden/Ringenes Herre --- Algiz 5. maj 2010, 14:04 (CEST)[svar]


Leif Roden[rediger kildetekst]

Jeg tror du har lavet rettelse som ikke er korrekt, men jeg er selv i tvivl. Det drejer sig om Leif Rodens dødsdato er rettet fra 3. maj til 2. maj. Jeg tror at grunden til at du fandt frem til den 2. maj udfra Torben Billes nekrolog kunne være fordi den var skrevet til Politiken dagen efter og hvorfor der står "i går morges" - men dette bør tjekkes i anden kilde. --Villy Fink Isaksen 5. maj 2010, 15:05 (CEST)[svar]

Du har ret; i papirudgaven af Politiken i dag er der en dødsannonce, hvor der står 3. maj. Sir48 har jo rettet det, så jeg skal nok lade det stå. Men Torben Bille/Politiken har da lidt af et problem, når de lægger sådan en artikel på nettet med datering, der ikke passer med indholdet. Men det understreger jo bare behovet for den usikkerhed, der udtrykkes i {{nyligt afdød}}. Tak for at have gjort mig opmærksom på det. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. maj 2010, 21:42 (CEST)[svar]

Jeg vil kun takke for at Du korrigerede min lille tekst "Lyse nætter". Jeg taler, forstår og læser dansk uden problemer, men jeg er autodidakt i dansk stavning. Måske skal jeg la være, men det findes ingen skånsk wikipedia, og af Stockholm og København bliver mit (og mange. mange sammen med mig) valg næmt - selvfølgelig København. Skall købe en ordbog.

Med venlig hilsen AviatorPontus 7. maj 2010, 22:35 (CEST)[svar]

Se venligst[rediger kildetekst]

Her (diskussion 1001 fortællinger) og her (diskussion Udinaturen.dk), jeg har valgt at reagere på sletteskabelonerne på diskussionssiderne eftersom der ikke er oprettet et sletningsforslag på Wikipedia:Sletningsforslag.--mvh Per (PerV) 15. maj 2010, 10:30 (CEST)[svar]

Ud fra historikken på de to artikler kan jeg se, at det er Knud Winckelmann, der har sat skabelonen på. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke har sat dem på WP:SDBS, men det kunne du jo også have gjort. I øvrigt er der jo ikke sket nogen skade (endnu), idet artiklerne ikke er blevet slettet. --Arne (Amjaabc) 15. maj 2010, 10:37 (CEST)[svar]
Jeg har, som du nok har set, oprettet begge som officielle sletningsforslag (men stemt for bevarelse). --Arne (Amjaabc) 15. maj 2010, 10:58 (CEST)[svar]
Jeg må ærligt indrømme, at det byder mig imod, at oprette et sletningsforslag på en artikel, jeg KLART mener skal blive ... det synes jeg påhviler dem der ønsker dem slettet!
Når man som Knud Winckelmann klistrer en notabilitetsskabelon på, mener jeg der, for demokratiets og kvalitetens skyld skal oprettes et sletningsforslag af Knud Winckelmann!
Du har jo faktisk henvendt dig til Knud den 13., og allerede 10. maj argumenterede Erik Sommer mod notabilitetsskabelonen. Jeg synes Erik Sommer har fået rigtig dårlig behandling, og manglende sletteforslag på SDBS gør det absolut ikke nemmere at følge med!--mvh Per (PerV) 15. maj 2010, 11:33 (CEST)[svar]
Jeg ser ikke noget problem i at oprette et sletningsforslag i en situation som denne, for jeg opfatter det netop som et sted, hvor man kan diskutere et sletningsforslag inden en afgørelse. Jeg medgiver, at proceduren her ikke har været specielt hensigtsmæssig, men i øvrigt har Knud Winckelmann ikke været aktiv siden 12. maj, så han er i hvert fald undskyldt for ikke at reagere på henvendelserne. Mvh. Arne (Amjaabc) 15. maj 2010, 21:48 (CEST)[svar]
Du har ret, jeg er vist lidt af en pindehugger ... det er klart at JEG for demokratiets og kvalitetens skyld skulle have gjort som du gjorde ... sorry!!!
Det kan OGSÅ ske ... og ER sket for mig at jeg "har klæbet" en notabilitets skabelon på en artikel, og glemt at oprette den på SDBS ... Jeg syntes bare at Erik Sommer var blevet dårligt behandlet, og det bragte mit p** i kog!
Jeg er glad for at jeg ikke skrev mere end jeg gjorde :)--mvh Per (PerV) 15. maj 2010, 23:42 (CEST)[svar]

PS: Jeg håber du kan høre min UFORBEHOLDNE undskyld ... ok --mvh Per (PerV) 15. maj 2010, 23:42 (CEST)[svar]

Det er ok - jeg har ikke følt mig dårligt behandlet, så det var såmænd ikke nødvendigt at undskylde noget. Mvh. Arne (Amjaabc) 16. maj 2010, 00:19 (CEST)[svar]

Tak for tippet :-)[rediger kildetekst]

Hej Arne og tak for tippet :-)

Mht. Gibraltar-artiklen: Jeg har byttet rundt på de to oplysninger, så de nu stemmer overens med de lister, som de link'er til ...

Mvh MrLoop (Thomas)

The Final Cut (Album)[rediger kildetekst]

jeg kunne vel aldrig få dig til at læse et enkelt afsnit igennem? Jeg har prøvet at rette afsnittet "Indspilning" fuldstændigt til sprogmæssigt nu, og ville høre om du gad læse det igennem og fortælle mig om det er formidlet nok, men stadig velformuleret? The Final Cut (album) --Dooba 4. jul 2010, 00:25 (CEST)

Jeg skal se, om jeg kan få tid til det. Det burde jeg jo, da jeg jo er medskyldig i dit knokleri ;-) Mvh. Arne (Amjaabc) 4. jul 2010, 00:42 (CEST)
Jeg har i været så tarvelig(?) at foretage en generel sproglig opstramning af ca. første halvdel af artiklen. Jeg mener selv, at det er blevet bedre, men jeg nærer ingen illusioner om, at mit indgreb er perfekt. Et par alvorlige fejl faldt jeg over, men ellers handlede det mest om at finde mere "mundrette" danske formuleringer. Den store udfordring ved at oversætte er som måske bekendt ikke at finde danske ord; det er identifikationen og oversættelserne af idiomerne, der er det vanskelige. Der håber jeg at have bidraget lidt. Jeg håber også at få tid til at gå resten af artiklen igennem, men jeg skal meget snart på ferie og forventer ikke i den periode at bruge tid på Wikipedia. Mvh. Arne (Amjaabc) 7. jul 2010, 01:11 (CEST)


Kære abonnent.

Wikipediajournalen udleveres først nu af forskellige grunde, som du kan læse om i det nu udleverede nyhedsbrev.

Med venlig hilsen Masz 6. jul 2010, 18:34 (CEST)

Dronning Silvia[rediger kildetekst]

Tak for hjælpen. --Pallnetoke 14. jul 2010, 22:30 (CEST)

Bare i orden. Det er jo det, projektet går ud på - at hjælpe hinanden. --Arne (Amjaabc) 14. jul 2010, 22:48 (CEST)

Spørgsmål om Vidste du at[rediger kildetekst]

Hvad er kriteriet for en Vidste du at artikel?? Tænkte jeg hellere måtte spørge frem for bare at gøre. Ville dette kunne bruges ?? Fra artiklen Arawak (folk) Tobak , orkan, tomat, bacon og kano er alle gode danske ord, der stammer fra arawak- indianernes sprog. Algiz 19. jul 2010, 10:35 (CEST)

Hej Algiz. Hvis du går ind på den skabelon, der ligger bag ved (brug Rediger nederst i framen på forsiden), så kan du se mere om kriterierne. Basalt set kan man sætte sætte en ny øverst, hvis den, man sætter ind, er nyere end den nyeste (det kan du se med historikken på det fremhævede link på den øverste artikel). På diskussionssiden kan du se, at vi har lavet en konsensus om, at man tidligst skifter ud på siden ca. hver 3. dag.
Mine egne uformelle kriterier er, at den artikel, der sættes på, er nogenlunde velskrevet. Den behøver ikke at være lang eller specielt god i øvrigt, og så prioriterer jeg lidt, at der kommer lidt variation i de artikler, der på den måde fremhæves - og endelig er det især godt, hvis der er et billede, man kan tage fat i.
Dit forslag med Arawak ville i grunden være helt fin, hvis ikke det var fordi, den ikke er nyere end den nyeste, som jeg satte på i går. Hvis jeg havde været opmærksom på din artikel, kunne jeg fint have valgt den på det tidspunkt, for den holder til alle mine øvrige kriterier. Så næste gang, du laver en artikel af den type, så kan du udmærket sætte den på (hvis der er gået ca. 3 dage siden seneste artikel). Mvh. Arne (Amjaabc) 19. jul 2010, 21:48 (CEST)
1000 tak for dit svar, og en skam artiklen om Arawak- indianernes er for gammel Algiz 20. jul 2010, 09:13 (CEST)

Superligaen på forsiden[rediger kildetekst]

Jeg synes du var lige hurtig nok til at pille superligaen af forsiden. Der er spillet én runde - skal vi ikke lige lade den stå til den anden runde er spillet færdig? Det synes jeg i hvert fald giver mening. --Brandsen 22. jul 2010, 00:48 (CEST)

Tja, ud fra beskrivelsen (Sæsonopstart ...) troede jeg, at du tænkte på de ting, der skete inden første runde. Men selvfølgelig, det var jo artiklen om hele sæsonen, der blev linket til. Under alle omstændigheder skal jeg nok lade være med at slette den igen (selv om jeg personligt egentlig ikke mener, at sæsonstarten er så speciel, at den kan tilkomme forsidelinket).
Hvad mener du for øvrigt om mit forslag (Skabelondiskussion:Forside Aktuelt) om at linke til sportsportalens nyheder? Jeg synes egentlig, at der er lidt for stor vægt på sportsnyheder mellem de almindelige nyheder, og det kunne dette forslag vel hjælpe lidt på. Mvh. Arne (Amjaabc) 22. jul 2010, 15:03 (CEST)


Flytning og omdirigering[rediger kildetekst]

Hej Arne, som administrator kan du vælge ikke at efterlade en omdirigering ved flytning. En omdirigering er unødvendig ved en fejl som Jakob wilms. Mvh --Sir48 (Thyge) 23. jul 2010, 11:46 (CEST)

Jeg ved det godt - men jeg har et relativt afslappet forhold til, at der ligger nogen "forkerte" omdirigeringer, så derfor lader jeg dem som regel blive. --Arne (Amjaabc) 23. jul 2010, 11:48 (CEST)

Dansk wiki igen igen[rediger kildetekst]

Så er jeg tilbage . Ikke meget har ændret sig . Angående din typografiske rettelse, så må jeg vel hellere lade den stå den her gang, ellers bliver jeg jo blokeret . (tsk,tsk) Sechinsic 26. jul 2010, 23:07 (CEST)

Hej Sechinsic. Uha-da-da, jeg var ikke klar over, at man kunne føle sådan for et mellemrum i starten af en linje [1] (jeg havde såmænd ikke engang tænkt på, at jeg allerede havde fjernet det én gang før). Måske du vil oplyse en undrende medbruger om, hvorfor du insisterer på det mellemrum, der i hvert fald i mine browsere gør, at man ikke kan læse hele afsnittet? Jeg kan se, at også andre brugere har haft bøvl med det; nu håber jeg ikke, at du tror, der er tale om en sammensværgelse, for det er der ikke.
I øvrigt kan jeg da forsigtigt undre mig over, at når jeg åbenbart ikke må ændre i en diskussion, så må du godt ændre i andres (sætte overskrift på). Jeg vil gerne slå fast, at skønt jeg overordnet set er helt enig i, at man ikke skal ændre i andres diskussionsindlæg, så forekommer din ændring mig ganske plausibel, men det gør min på den anden side også - ingen af dem fordrejer på nogen måde, så vidt jeg kan se, budskabet. Mvh. Arne (Amjaabc) 27. jul 2010, 00:29 (CEST)
Til gengæld gik der en prås op for mig med Kaares nyeste ændring. Jeg vil mene, at du kunne have hjulpet mig (og måske andre), hvis du havde givet et hint om, at der var tale om et citat fra artiklen - så kunne jeg også have fundet på at gøre noget i retning af det, Kaare har gjort, i stedet for det, jeg gjorde - men hvis det er et principielt spørgsmål fra din side, så er Kåres indgreb vel heller ikke i orden. --Arne (Amjaabc) 27. jul 2010, 00:37 (CEST)
Alt iorden, og Kaares redigering forsåvidt også . Jeg havde helst beholdt det som jeg oprindeligt skrev - faktisk . Det kan gå hen og blive et veritabelt samtaleemne, med mindst to aspekter, tre inklusiv principialitet, ja jeg kan ikke engang overskue aspekterne, og fristes at skrive videre . Sechinsic 27. jul 2010, 11:47 (CEST)


The Final Cut (Album)[rediger kildetekst]

Hej Arne! Så skete det endelig, nomineringen til FA med The Final Cut (album), og jeg ville da næsten være ked af ikke at se dig stemme uanset for, imod eller neutral :) nu har vi kæmpet så længe med denne artikel, så skal den heller ikke tage sidste skridt op ad trappen uden at holde Arne i hånden ;) --Dooba 27. jul 2010, 21:25 (CEST)

Jamen så vil jeg da stemme for den :-) Efter min bedste mening vil andet være noget pjat; den er i hvert fald lige så god som de Children of Bodum-album, der er FA. Mvh. Arne (Amjaabc) 27. jul 2010, 23:32 (CEST)

Svend Åge Madsen[rediger kildetekst]

JEG har ikke så megen it-forstand. Så mit indlæg ang. dine rettelser af mine rettelser på Svend Åge Madsen-artiklen står nok ved Knud Winckelmann, som jeg nok fejlagtigt opfatterede som "synderen" - for du må jo forstå, at jeg er meget skuffet over - ovenikøbet som bibliograf - straks at blive afvist. - Mvh Ejnar Pedersen (Skrev Ejnarpedersen (diskussion • bidrag) 13. aug 2010, 13:45. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Ejnar. Jeg må erkende, at jeg var noget i tvivl om, hvordan jeg skulle håndtere ændringerne, som du åbenbart var ansvarlig for. På den ene side var der nogen af dem, der så ganske fornuftige ud, men på den anden side fjernede du uden kommentarer oplysningen om, at han havde fået Ridderkorset. Da slutresultatet samtidig så lidt "rodet" ud, valgte jeg at fjerne det hele, hvilket i bagklogskabens lys ikke var en god løsning.
Problemet er nok, at ændringerne havde nogle typiske "begyndertegn": Du skrev ikke i "Opsummér redigering", hvad du havde lavet (og evt. hvorfor), ændringerne var sådan lidt "frem og tilbage", og samtidig foretog du ændringerne uden at være logget ind. Intet af dette er imidlertid decideret forkert, men omvendt er det ofte sammenfaldende med hærværk. Jeg kan også se, at du efterfølgende har oprettet dig som bruger, hvilket vi sætter stor pris på. Uanset hvad bør alle vi "gamle" i Wikipedia huske at være overbærende og hjælpsomme over for nye bidragydere. Det forsømte jeg, og jeg vil gerne undskylde for det. Jeg håber, at du ikke blev for afskrækket af det, men er klar til at bidrage mere til Wikipedia fremover. Jeg vil gerne forsøge at hjælpe dig, hvis du er interesseret. Du er velkommen til at skrive her en anden gang. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 13. aug 2010, 14:19 (CEST)
PS. Det er almindelig kotyme at underskrive sine indlæg på diskussionssider som denne med en Wiki-underskrift. Den får man ved at skrive ~~~~. Man kan også skrive sit rigtige navn, men det andet gør det lidt lettere at hoppe rundt i Wikipedia.

Hej Arne. Tak for svaret. Jeg synes jo nok, at mit slutresultat var MINDRE "rodet" - som jeg bl.a. har forklaret mht. det ellers decideret rodede novelleafsnit. Leksikon(artikl)er skulle jo gerne være korrekte og konsekvente. Dét afsnit var ingen af delene. Ogder er ikke konsekvens i kun ved én titel af de halvthundrede at nævne ISBN-nr. (der vel iøvrigt egentlig ikke er relevant i et leksikon). Det er heller ikke konsekvent kun at nævne den nyeste af forfatterens utallige hædersbevisninger. De fleste kan i øvrigt findes i min bibliografi "Af og om SÅM", som er nævnt i artiklen. Du kunne da eventulet have tjekket dér i det hele taget, før du straks og så drastisk forkastede alle forsøg på forbedringer. Men ellers tager jeg da mod undskyldningen. PS! Jeg véd faktisk ikke, hvad den foreslåede "bølgelinje"-underskrift betyder (har som sagt ikke it-erfaring). Ejnarpedersen

Hej igen. Jeg har erkendt min fejl og glæder mig til at se flere bidrag fra dig. Personligt synes jeg, at det kunne være dejligt at få udvidet det beskrivende afsnit, så der dels var en biografi, dels en ordentlig beskrivelse af hans stil og litterære udvikling etc. Måske var det noget for dig, når du nu er meget inde i emnet?
Mht. det med bølgelinjerne (tilderne), så er det sådan, at når man skriver fire af dem lige efter hinanden og gemmer sine ændringer, så kommer der til at stå éns brugernavn og tidspunktet for indlægget - som det der slutter mit indlæg efter "Mvh.". Man kan i øvrigt opnå det samme ved at trykke på den knap over redigeringsvinduet, der ligner en pen, der skriver under (nummer 5 fra venstre). Mvh. Arne (Amjaabc) 14. aug 2010, 17:49 (CEST)

Sommerquizkonkurrence[rediger kildetekst]

Hej Amjaabc!

Du er blandt de tre vindere af sommerquizkonkurrencen. Præmien er en billet til Wiki X. Du leverede en indsats gennem hele konkurrencen og fik bl.a. reddet Undertøj. Tak! --Palnatoke 18. aug 2010, 07:17 (CEST)

Kan du hjælpe med at få siden "Jakob Wilms" til at se ordenlig ud?[rediger kildetekst]

Hejsa. Så at du har været inde og redigere på siden om ungdomsforfatteren "Jakob Wilms" og derfor skriver jeg til dig. Jeg har indsat et nyt og mere opdateret billed af forfatteren (det andet var fra hans tidlige teenage år), men det er ikke blevet sat ind det rigtige sted. Jeg ved ikke helt hvordan jeg gør, men vil gerne have det ud i venstre side, så jeg ikke har ødelagt artiklen. Håber du gider kigge på det.

Armi (Skrev 201.139.145.192 (diskussion • bidrag) 24. aug 2010, 05:43. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Armi. Jeg er ikke helt klar over hvad du mener, men siden du skrev, har Bruger:KLN været inde og formattere billedet i artiklen. Du skriver, at det skal være i venstre side, men han har sat det i højre side (du havde selv sat det i venstre side). Jeg ved ikke, om du bytter om på venstre og højre? I hvert fald er det almindelig standard her på dansk Wikipedia, at et billede i begyndelsen af en artikel sættes til højre. Hvis der så er flere billeder, kan nogle af dem måske godt sættes i højre side.
Hvis du er utilfreds med, som det ser ud nu, må du godt skrive igen - så ser vi på det. Mvh. Arne (Amjaabc) 24. aug 2010, 12:58 (CEST)

Hej Amjaabc

Jeg kan se at du er portalansvarlig på sportsportalen og derfor henvender jeg mig til dig. Jeg har interesse i at starte et projekt omkring stadions, da jeg synes der er alt for få stadions på den danske wiki. Er det noget du evt. kan hjælpe med? Tøndemageren 8. sep 2010, 12:19 (CEST)

Hej Tøndemager. Det er et prisværdigt initiativ at gå i gang med at oprette stadioner. Det kan du udmærket gøre uden at have et decideret wiki-projekt. Mit indtryk er, at projekter i almindelighed fungerer bedst, hvis der er flere om at arbejde med dem. Men der er bestemt også eksempler på enmandsprojekter. Der er ikke nogen formelle krav til et projekt; et bud kunne være at kopiere fra et eksisterende projekt, både mht. indhold og form (dvs. hvad der skal med, og hvordan det kan stilles op). Se eksempler via Wikipedia:Projekter.
Hvis du også fisker efter at få mig med, må jeg nok melde pas. Jeg har vist nok oprettet enkelte stadioner, men jeg synes, at jeg generelt har nok andre ting at gøre (i forhold til hvor meget tid jeg kan lægge i projektet samlet set). Jeg vil dog godt kigge lidt med, hvis du kaster dig ud i projektet, så spørg bare igen en anden gang. God arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) 8. sep 2010, 16:57 (CEST)

Nominering[rediger kildetekst]

Hej Arne. Efter at have brugt et par dage på at oprette artiklen Hristo Stoitjkov, har jeg for første gang forsøgt mig med at nominere en af mine artikler til lovende/god. Er du som da.'s sportsmand nr 1 manden der vil vurdere om artiklen kan blive godkendt som lovende? Ved faktisk ikke hvor mange stemmer der skal til, har som sagt aldrig prøvet det før, men føler efter at have læst andre artikler der har opnået denne status at den jeg her har lavet godt kan komme i den kategori også, efter lidt gennemtjek selvfølgelig. Mvh Celtics 23. sep 2010, 19:00 (CEST)

Nu ved jeg godt at jeg ikke er Arne - får åbenbart opdateringer om hans diskussionside - men umiddelbart synes jeg at artiklen ser fin ud. Der er selvfølgelig steder der kan rettes til, men det vil der nok altid være på dette stadie. Men jeg synes at artiklen ser lovende ud - men eftersom du har spurgt en anden, vil jeg da lade ham om at svare endeligt. Men bare lige så du har en idé om hvad der menes om den :) Mvh Tøndemageren 23. sep 2010, 20:21 (CEST)
Jeg har desværre meget lidt tid til koncentreret arbejde på Wikipedia, men jeg kan henvise til Wikipedia:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler, hvor du kan finde proceduren. Til at blive udnævnt til LA kræves ingen afstemning: 1 bruger indstiller, og så kan en anden (der ikke har bidraget væsentligt til den) alene foretage udnævnelsen. Det er først næste trin, der kræver en afstemning.
Men måske Tøndemageren vil være den anden part i forløbet. Mvh. Arne (Amjaabc) 23. sep 2010, 20:29 (CEST)
Vil med glæde påtage mig det ansvar. Mvh Tøndemageren 23. sep 2010, 20:33 (CEST)
Mange tak til jer begge. Jeg vil i så fald sætte mig lidt ind i GA-artikel reglerne. Mvh Celtics 23. sep 2010, 20:35 (CEST)

Hej Arne, det var jeg så ikke klar over. Troede man fjernede sådanne ikke eksisterende wiki-links. Men en anden ting, som du har ændret samtidigt, giver ikke mening. Måske en misser. Der er anført et link som dansk egyptisk dialoginstitut står bag. Problemet er at den der stod og nu igen står i artiklen er død. Virker ikke. Det skal være denne der træder istedet. Håber du kan få den rettet den ind, så læsere kan have gavn af denne kilde. Det hænder jo med tiden, at links skal opdateres da de skifter plads eller lign. Mvh, Haabetslys Haabetslys 1. okt 2010, 23:09 (CEST) PS: det var iøvrigt mht. dette link, at jeg skrev "virker ikke" fordi den ikke virker. Hvad angår wiki-link af byen Haql, så kan man debatere hvor sandsynligt det er med artikel for en lille saudisk by på dansk wikipedia. mvh, Haabetslys Haabetslys 1. okt 2010, 23:16 (CEST)

Hej Haabetslys. Du har ret - jeg så ikke den anden ændring, og eksterne links, der ikke virker, dem vil vi meget gerne have rettet. Jeg har straks omgjort min egen ændring igen og undskylder, at jeg var for hastig i mit indgreb. Min basale kommentar holder dog fortsat: Hvis der engang kunne tænkes at komme en artikel om et emne, så er det helt i orden, at der er et rødt link for det. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) 2. okt 2010, 09:06 (CEST)
PS. En anden gang er du velkommen til at skrive svar der, hvor diskussionen blev indledt. Jeg skal nok sørge for at holde øje med diskussionssider, hvor jeg har skrevet (næsten altid, i hvert fald). /Arne

Sportsnomineringer[rediger kildetekst]

Hej. Du fik godt fat i at det ikke, som du skrev på min diskussionsside for en måneds tid siden, var Martin Retov, men derimod Martin Petrov jeg havde nomineret. Jeg kunne selvfølgelig ikke finde på at nominere en så lille en som Retov. Ikke at du af den grund skal føle dig forpligtet til at stemme på den :) Jeg var bare i tvivl om, om du havde opfanget at du først havde misforstået de to navne (jeg rettede også navnet da du først havde skrevet Retov på portalforsiden sidste måned). Mvh Celtics 27. okt 2010, 10:35 (CEST)

Hej Celtics. Nej, det havde jeg ikke opfattet, for jeg må jo have kigget på linket på portalforsiden. Så tak for tippet - jeg stemmer da gerne for Petrov, for den artikel ser bestemt ganske nydelig ud.

Nyheder for november 2010[rediger kildetekst]

Anders Lindegaard[rediger kildetekst]

Jf. dette: Der er bl.a. en kilde her: http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6653664, som du kan finde på Anders Lindegaard. Men spillerikonet går i smadder, når jeg sætter en <ref> ind.
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 22:17 (CET)

Ja, jeg er da helt med på, at han har skrevet under; det jeg savner kilde på, er at han skulle have fået nummer 41. Jeg forsøgte at sætte {{km}} ved nummeret, men det så forfærdeligt ud. Der står så vidt jeg kan se ikke noget på ManU's hjemmeside om, hvilket nummer han har; faktisk ser det ud til, at en eller anden ungdomsspiller har nummer 41. Mvh. Arne (Amjaabc) 27. nov 2010, 22:20 (CET)
Tjaah, det kan jeg ikke hjælpe dig med. Men du kunne jo have skrevet i redigeringsbeskrivelsen, at det var dét du ikke kunne finde en kilde på :-).
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 22:25 (CET)
Ja, det har du naturligvis ret i. Beklager. Mvh. Arne (Amjaabc) 27. nov 2010, 22:29 (CET)
Går nok. Nu fik vi det jo udredt :-). Ikke nummeret, men {{km}}'en :-).
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 22:31 (CET)