Brugerdiskussion:Amjaabc/Arkiv 9

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ny praksis?[redigér wikikode]

Hej, Arne jeg kan se at man er begyndt, at flytte sletningsforslag, til et annonymt navn, hvis der er brugere/ip-adresser (sandsynligvis, den slettede selv), der brokker sig om, at den er blevet slettet. Jeg, kunne godt, tænke mig at vide, hvor længe, vi egentlig, er begyndt, på det, og om vi egentlig ikke er den eneste, wiki med en sådan, praksis? Mvh. Trade (diskussion) 12. maj 2012, 22:10 (CEST)

Det er sket før, fx Wikipedia:Sletningsforslag/K**** P****** (og der er flere anonymiseringer, hvis du ser listen igennem på [1]). Og jeg går ud fra, ud fra dit indlæg i diskussionen, at du er med på, at vi kan hjælpe personen med at prøve at NOINDEX'ere det, men da det tydeligvis ikke virker, har jeg været ved at tjekke, hvad vi så ellers har gjort i tilsvarende situationer. Når nu brugeren har været så usmart at skrive på slettediskussionens diskussionsside, er det tilsyneladende en ny situation, og så ser jeg ikke nogen problemer i det - uanset om det er personen selv eller ej (selv om jeg ikke forstår denne fortsatte insisteren). Hvor vidt vi er den eneste wiki, der har den praksis, aner jeg ikke en dyt om, og det er jeg egentlig også ligeglad med. Men vi har gjort det før, og så kan vi vel også gøre det igen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. maj 2012, 22:21 (CEST)

Agnes Slott-Møller[redigér wikikode]

Artiklen Agnes Slott-Møller er ikke korrekt afsluttet efter nominering til "ugens artikel". --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. maj 2012, 18:45 (CEST)

Ok, det må jeg så have glemt, men det har jeg nu i øvrigt ikke patent på at gøre, så du er velkommen til at opdatere {{milepæle}} på dens diskussionsside. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. maj 2012, 19:14 (CEST)
Anyway, nu har jeg gjort det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. maj 2012, 19:33 (CEST)
Ok - det ser ikke svært ud. Prøver næste gang! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. maj 2012, 20:12 (CEST)
:-) Det er bare i orden - det forklarer også, hvorfor du ikke selv gjorde det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. maj 2012, 20:14 (CEST)

Teamgym på YouTube[redigér wikikode]

Hej Amjaabc,
Du har lige fjernet et link til en YouTube video, som jeg havde tilføjet for at illustrere hvad Teamgym er, fordi du skriver at du er usikker på ophavsret. En link til et ekstern ressource (som f.eks. en YouTube video) er ikke det samme som en foto eller video som skal uploades til Wikipedia. Kan du forklare mere om din usikkerhed? På forhånd tak. Alkarex (diskussion) 24. maj 2012, 12:16 (CEST)

I princippet har du ret, at det ikke er det samme, men jeg vil gerne henvise til Wikipedia:Eksterne henvisninger, hvor der specielt står noget om bl.a. Youtube-klip. Essensen er, at vi ikke vil henvise til materiale, der ikke er frit. Hvis du mener, at det nævnte klip er frit, kan du naturligvis skrive det i forbindelse med en tilbageføring til den version, hvor klippet var med. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. maj 2012, 12:29 (CEST)
Som, udgangspunkt er vidoen, fri hvis der, under licens står Creative Commons-licens – tilskrivning (genbrug tilladt). Kan, man ikke konstatere det sådan også? Mvh. Trade (diskussion) 24. maj 2012, 12:35 (CEST)


Masseindsættelse af 2012-trup-navigationsboks[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du skal foretage mindre ændringer på mange sider, for eksempel indsætte eller ændre kategorier eller skabeloner, så husk at hakke af ved "Dette er en mindre ændring." Det gør det muligt for andre at skjule dem på listen over seneste ændringer, der ellers nemt vil drukne i dine mange små redigeringer. Under mine indstillinger har du også mulighed for at få alle dine redigeringer af eksisterende sider automatisk angivet som mindre ændringer. Vær dog opmærksom på, at tilføjelser eller fjernelser af indhold i artikler, indlæg på diskussionssider, o.lign. ikke bør markeres som mindre ændringer. Med venlig hilsen Dannebrog Spy (diskussion) 24. maj 2012, 17:37 (CEST)
Ja - jeg beklager dybt og skal nok huske at opføre mig pænt en anden gang... --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. maj 2012, 19:52 (CEST)

Sebastian[redigér wikikode]

Der hvor jeg finder sammenhængen i Salmonsens er bind XXI side 154 under Sebáste, men se selv om jeg læser forkert. Ole Morten (Omn)

Mitt Romney Skidmore #6[redigér wikikode]

Actually, the eyes are too dark to make out which makes it very unflattering. Whereas in Skidmore's #6, the same photographer, the eyes are there to see which makes it easier to make out. Plus back on the English wikipedia (Although a user made the change without consultation which will be changed back to #6), skidmore's #6 has been the preferred image for months. ViriIK (diskussion) 17. jul 2012, 11:23 (CEST)

To be honest, I don't think any of the images are really fantastic. I admit that the eyes are more visible on #6, but the rest of the image is too dark in my opinion. In fact, I think I would prefer this image [2] instead. Here are both eyes and less darkness - and the picture looks rather much like the ones that can be seen on tv. However, better images would be welcomed! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. jul 2012, 11:31 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, June 2012[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. A new page, Wikimedia Highlights, June 2012 is available for translation. Please translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-09-15.

This is the first large-scale notification from the system you signed up to a little while ago (thank you!). If you are experiencing any trouble with the notification system at all, please post it on [3], or post a bug in Bugzilla if you are familiar with it.

Thank you!

Meta translation administrators‎, 26. jul 2012, 15:13 (CEST)

min tåbelige fejl[redigér wikikode]

Tak - fordi du hurtigt rettede min tåbelige fejl. Denne: http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Agathe_%28pigenavn%29&diff=6264794&oldid=6264183 (jeg er ikke den skarpeste til dansk, læsning og retskrivning) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. aug 2012, 09:08 (CEST)


Sommer-OL[redigér wikikode]

Hej Arne. Se venligst mit svar på min diskussionsside. Rekf (diskussion) 1. aug 2012, 09:17 (CEST)

Siberian State University of Aeronautics and Astronautics[redigér wikikode]

Hi, Amjaabc. I need your help. Look at the article Siberian State University of Aeronautics and Astronautics. Vielen Dank! Almi92 (diskussion) 17. aug 2012, 06:59 (CEST)

Hi. I never understand why people with no knowledge of a language wish to contribute in that language. If your topic is so important, why not just wait until someone with such knowledge writes about it? I am not interested in helping you on this, sorry. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. aug 2012, 07:25 (CEST)

Diskussion:Hadsund Busterminal[redigér wikikode]

Hej Amjaabc

Jeg har skrevet mere på Diskussion:Hadsund Busterminal (Denne usignerede kommentar er skrevet af Søren1997 (diskussion • bidrag) )

Hej Søren. Det er jeg klar over; den side står på min overvågningsliste, så du behøver ikke at skrive her og fortælle mig det. Det gælder garanteret for rigtig mange af os "gamle", at vi overvåger sider, vi skriver på, så vi kan holde øje med nye kommentarer. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2012, 15:38 (CEST)

Okay :D --Søren1997 (diskussion) 26. aug 2012, 20:54 (CEST)

Projekt sport[redigér wikikode]

Hej - jeg er i gang med at udarbejde en sportskalender, som kan benyttes som et overblik over sportsbegivenheder og som et redskab til at oprette/opdaterer den slags artikler. Mvh Orwell123 (diskussion) 28. aug 2012, 00:29 (CEST)

Hej Orwell. Det lyder godt - er der noget, du vil have mig til i den anledning - og hvor kan jeg se noget? :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. aug 2012, 08:20 (CEST)


Jernbanegade (Hadsund)[redigér wikikode]

Hej Abjaabc

Hvad skal jeg skal jeg gøre for at forbedre artiklen Jernbanegade (Hadsund) så den ikke skal slettes jeg vil nesten gøre at for den. Jeg kan ikke skrive noget ind på Tønder, Skælskør eller Bogense. fordi at jeg ved intet om de byer fordi at jeg har aldrig været der. men jeg ved meget om byer i Himmerland --Søren1997 (diskussion) 28. aug 2012, 19:58 (CEST)

Efter min mening skal du ikke gøre noget, for jeg mener simpelthen ikke, at gaden er interessant for andre end folk fra Hadsund og nærmeste omegn. Som jeg efterhånden nogle gange har forsøgt at få dig til forstå, så er alt i Hadsund altså ikke så interessant for alle os andre, så jeg synes, at du skal tænke dig grundigt om, før du skriver. Du misforstår i øvrigt fuldstændigt hvad jeg skrev om de andre byer. Du skal naturligvis ikke skrive om dem, når du ikke ved noget om dem, men tænk på, hvor interessant, det vil være at læse om en busterminal i Bogense eller en Jernbanegade i Tønder - nok ikke så meget. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. aug 2012, 20:11 (CEST)

Okay så forstår jeg det. Jernbanegade (Viborg) står der nesten det samme på nær at der står lidt mindre om den, hvofor er den så ikke forslået Sletningsforslag må jeg spørge? --Søren1997 (diskussion) 28. aug 2012, 20:21 (CEST)

Jamen, det kan du da have ret i. Jeg synes egentlig også, den godt kunne slettes, men jeg kender altså ikke alle artikler på dansk Wikipedia. Det er i øvrigt ikke længden af artiklen, der er vigtig, for vi kan godt have ret korte artikler om ganske vigtige og betydningsfulde emner. Jeg glemte for øvrigt at nævne lige før, at du da bare skal vente lidt, for måske bliver der ikke enighed om sletning, og så skal jeg nok respektere det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. aug 2012, 21:22 (CEST)


again?[redigér wikikode]

Could you paste this to the main Danish talk page please, and do consider joining us again ... lots of Danes on the cruise ships! Victuallers (diskussion) 29. aug 2012, 14:24 (CEST)


'Domesday Book'
Please translate the text below into Danish

We would like to invite you to contribute to the GibraltarpediA project, the world's first WIkipedia City. The project needs writers, photographers, translators and others to help build the first wiki city which bridges Europe and Africa. We are going to transform Gibraltar and the surrounding areas in Morocco and Spain into areas rich with encyclopedic content immediately accessible using QR codes and NFC on plaques for visitors and local people.

There are prizes to reward contributors in the Gibraltarpedia Multilingual challenge for the best editors, photographs and cartographers... whoever you are. More at Gibraltarpedia.org

'Domesday Book'


Victuallers (diskussion) 29. aug 2012, 14:24 (CEST)

Hi Victuallers. It is done: Translated and inserted on the local village pump. And I guess I will participate with translations this time as well, so see you soon :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. aug 2012, 15:41 (CEST)
I'll look forward to it. Thanks for your help, again Victuallers (diskussion) 29. aug 2012, 19:27 (CEST)

Selvbiografi[redigér wikikode]

Tak for det, jeg har ny sat en 'tætpå' label ind i artiklen. Jens sn (diskussion) 2. sep 2012, 11:55 (CEST)

Hej Jens. Det er dejligt med din forståelse, det er sjældent vi møder det, når folk skriver om nogen, de er tæt på. Hvis du har / kan finde nogle objektive kilder til nogle af oplysningerne, vil det være muligt at fjerne tætpå-mærket igen. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2012, 16:55 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, July 2012[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, July 2012 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Note: This time, the "Wikimedia Foundation highlights" section does not include the usual coverage of the most notable work of Foundation staff during that month. Instead, it contains a list of talks given by Foundation staff at Wikimania, summarizing their most important work the year over. It looks like a lot of text, but only the talk titles will need to be translated. The intention is that these titles alone can already give readers a good overview of what the Foundation is working on in general.

You are receiving this message because you signed up to the new translation notification system. Questions about this system can be asked at [4], and you can manage your subscription at [5].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 3. sep 2012, 02:22 (CEST)

Statsministre[redigér wikikode]

Hej Arne,

hvis jeg husker ret, kaldes de for premierministre uden for Norden. --Palnatoke (diskussion) 9. sep 2012, 22:27 (CEST)

Tja, det kan jo være; i dette tilfælde, hvor den engelske titel er 'Chief Minister', ikke 'Prime Minister', tog jeg inspiration fra no-wiki? Måske er det bedre med det mere generelle 'Regeringsleder'. Men skal vi ikke diskutere det på Diskussion:Gibraltars statsminister? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. sep 2012, 07:04 (CEST)

Gibraltarpedia[redigér wikikode]

Hi. I'm optimizing Gibraltarpedia articles categorization. Can you add the Gibraltarpedia template to the talk page of this article? Thanks. --M.casanova (diskussion) 14. sep 2012, 09:10 (CEST)

Thanks. I verified Gibraltarpedia articles and seems that all talkpages have template (see this category). --M.casanova (diskussion) 14. sep 2012, 10:48 (CEST)
Yes, I think I'm currently the only person on da-wiki who participates in the challenge, and I try to remember attaching the template to all new articles I make. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. sep 2012, 11:37 (CEST)


Hvordan udtaler man "Amjaabc"?[redigér wikikode]

Hej, Arne. Jeg har længe undret mig over hvordan man udtaler dit brugernavn, Amjaabc. Udtales det amjaab-c, amja-abc eller på en hel anden måde? På forhånd tak. Mvh. Cgtdk (diskussion) 16. sep 2012, 21:52 (CEST)

På sin vis er det vel ikke anderledes end dit brugernavn - der er bare vokaler i mit, hvilket kan bidrage til forvirringen. Jeg udtaler det simpelt hen bogstav for bogstav; de tre første er mine initialer, og de fire sidste er på sindrig vis listet sig ind, fordi jeg - når jeg skal vælge et brugernavn på forskellige brugersider - som regel ikke bare kan få 'amj'. Problemet med udtalen har også været årsagen til, at jeg fast har sat 'Arne' ind i min signatur. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. sep 2012, 21:56 (CEST)
Mange tak for uddybelsen. Mvh. Cgtdk (diskussion) 16. sep 2012, 21:58 (CEST)

Mayonnaise[redigér wikikode]

Så selv med kilder, så bliver et indlæg bare fjernet!? Så er det da klart, at 99% af Wiki er ugyldigt :S Jeg kom med kilder, og et svar, som er testet af læger " På deres egen krop " og så stadigvæk er det ikke godt nok!? Samtidig, står den GAMLE version, om FEDME, som værende okay!? Sikke dog noget vrøvl!!! Men okay, fortsæt med at give folk forkerte informationer... Det er ikke så underligt, at mange komikere har gjort grin med siden, eftersom der er forkerte informationer overalt... Hvorfor er man overhovedet interesseret i, at hjælpe til, med at gøre Wikipedia bedre!? Det bliver det jo aldrig, hvis informationerne, er lutter løgn... (skrev 212.242.157.93 (diskussion) 18. sep 2012, 01:20. Husk at signére dine indlæg.)

Ok, og hvor er det lige, jeg kommer ind i billedet? Jeg kan se, at du rettet i Mayonnaise nogle gange i løbet af sommeren, men jeg har intet gjort ved disse ændringer. Men jeg kan i hvert fald se, at den seneste tilføjelse, du har lavet er direkte kopieret fra www.madogtrivsel.dk, og den slags er ganske enkelt ikke tilladt på Wikipedia, da det overtræder ophavsretten. Så kan indholdet være nok så korrekt - i så fald er man nødt til at formulere det på en måde, så det ser selvstændigt ud. I øvrigt ville det være dejligt, hvis du kunne kommunikere en smule mere konstruktivt en anden gang end bare ved at affærdige næsten hele Wikipedia som løgn. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. sep 2012, 08:30 (CEST)

GibraltarpediA[redigér wikikode]

Hej, Amjaabc det er fordi ikke fordi jeg vil blande mig i hvad du laver, men den her begrundelse faldt mig lidt i øjnene. Det, ville være interessant hvis du ville uddybe for mig hvad der menes. Mvh. (skrev Trade (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det skyldes denne oplysning: [6]. Det er muligvis en storm i et glas vand, men jeg kan se, at der på en-wiki er en del diskussion frem og tilbage om sagen. Med den tvivl, der er sået om projektet, tænker jeg, at jeg lige så godt kan finde andre måder at bidrage til dansk Wikipedia på. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. sep 2012, 19:49 (CEST)

Tak[redigér wikikode]

Tak for, at du bekræftede min vurdering. I henhold til mine principper ville jeg ikke selv erklære Naturtyper i Danmark godkendt som en fremragende liste. venlig hilsen --Rmir2 (diskussion) 27. sep 2012, 19:54 (CEST)

Helt fint. Jeg så et par steder, at du var interesseret i at få en afgørelse. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. sep 2012, 20:53 (CEST)

Vil du kigge på Slaget ved Wien[redigér wikikode]

Efter at jeg har gennemskrevet artiklen igen, synes jeg den burde være "Kandidat til lovende artikler", jeg orker bare ikke at sætte mig ind i proceduren. Der er uden tvivl enkelte steder hvor sporget kunne være bedre. Der er også enkelte oplysninger i artiklen, der ikke umiddelbart bliver sat i sammenhæng f.eks. "Siden 1679 rasede pesten i Wien.". Jeg har imidlertid valgt at lade oplysningen stå, da den kan skabe grundlag for en yderligere udbygning om situationen i Wien op til belejringen.

Tabstallene på da:wiki er ikke overensstemmende med talene på en:wiki. Det er imidlertid de tabstal, jeg har kunnet finde de mest troværdige kilder til.

Jeg vil gerne høre dine kommentarer til om artiklen kan betragtes som lovende! mvh Per (PerV) (diskussion) 2. okt 2012, 10:04 (CEST)

Hej Per. Jeg synes bestemt, at artiklen ser lovende ud. Jeg skal gerne udnævne den til kandidat for det, hvis du er interesseret. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt 2012, 13:44 (CEST)
Nu har jeg nomineret den. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt 2012, 18:34 (CEST)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Jimmy Appeal[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Jimmy Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-10-07.

URGENT

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 4. okt 2012, 14:56 (CEST)

An award from us (and the signpost :-) )[redigér wikikode]

Signpost Barnstar Hires.png The Signpost Barnstar
This month the Signpost said that the Gibraltar project was a " ludicrously productive GLAM project". Thank you, Arne, for helping us with that achievement. We have got behind with the barnstars so this is one to say thank you for helping. Gibraltarpedia.org is now showing the list of about 100 plaques - do take a look and see the languages we will be featuring. Victuallers (talk) 21:22, 24 October 2012 (UTC)

IP-adresse[redigér wikikode]

Hey Arne

Ved du om det er muligt at fastslå at IP: 195.249.182.252 tilhører Hellerup Skole eller en anden skole i Hellerup? Jeg har nemlig en lumsk mistanke om at det forholder sig sådan - og det ville jo være synd for skolen, hvis den endte med at blive blokeret tænker jeg. mvh Tøndemageren (diskussion) 30. okt 2012, 11:06 (CET)

Speciel:Bidrag/195.249.182.252 er der forneden en kasse med IP-opslagsmuligheder, og WHOIS peger tydeligt på en skole i Hellerup. --Palnatoke (diskussion) 30. okt 2012, 11:21 (CET)
Aarh, den måde man gjorde det på. Så indsætter jeg lige {{FællesIP|netværk}} på brugerdiskussionen :) mvh Tøndemageren (diskussion) 30. okt 2012, 11:32 (CET)
Der er vel ikke noget i vejen for at blokere den IP-adresse, selv om den tilhører en skole. Skolen har formodentlig mere end én IP-adresse, og man blokerer jo kun for IP-brugere, ikke for registrerede brugere, der evt. bruger den IP-adresse. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. okt 2012, 13:17 (CET)
Hej drenge. (Og tak for dit velkommen på min side Arne) Jeg kan fortælle jer at adressen kommer fra Copenhagen International School på Hellerupvej 22 Alt info jeg har kunne finde omkring det kan ses her: http://www.ipchecking.com/?ip=195.249.182.252&check=Lookup - Der er et navn på siden I ville kunne tage kontakt til hvis det her er noget I gerne vil have ordnet. --Wafamde (diskussion) 30. okt 2012, 14:12 (CET)


Alderslyst Kirke[redigér wikikode]

Hej Arne. Jeg er ny herinde men vil meget gerne i gang med at skrive nogle gode artikler og har allerede forsøgt et par gange. Hvis du har lyst vil jeg gerne have din vurdering af min seneste artikel Alderslyst Kirke. Er selv lidt træt af hvordan billederne er sat op, men ved ikke helt hvordan jeg kan stille det op på en bedre måde. --Wafamde (diskussion) 30. okt 2012, 15:31 (CET)

Jeg har flyttet billeder sammen i et galleri. Der bliver de også større, så man bedre kan se, hvad de forestiller. Jeg har dog en mistanke om, at skulpturene er omfattet af ophavsret og derfor ikke må afbilledes uden tilladelse fra skaberne. Det er en lidt kompliceret problemstilling, der kan læses mere om på Hjælp:Valg af billedlicens.
Hvad selve artiklen angår, så mangler der en indledning, der definerer hvad emnet er. At det er en kirke fremgår af navnet, men Alderslyst er ikke noget kendt stednavn og har derfor brug for uddybning. Umiddelbart bemærkede jeg også brugen af vi-form. Det frabedes generelt, for hvem er vi? Er det folk fra sognet, Wikipedias brugere eller læsere der aldrig har været der? --Dannebrog Spy (diskussion) 30. okt 2012, 15:59 (CET)
Hej Dannebrog. Tak for dit svar. Det giver mening det hele du skriver. Og ja, det kan da godt være der er problemer med billederne. Det ville måske være en idé at jeg selv tog ud og tog billederne? Jeg bor omkring én kilometer derfra, så det er ikke en særlig lang tur jeg skal ud på. Jeg vil forsøge at få ryddet lidt op i teksten til at starte med. --Wafamde (diskussion) 30. okt 2012, 16:06 (CET)
En grundliggende ting om ophavsret man skal være opmærksom på er, at man ikke bare må kopiere og gengive andres billeder og tekst (udover citater) uden at have fået lov. Om det er et billede fra en hjemmeside eller en murstensroman er i den forbindelse ligegyldigt. Tilsvarende gælder ophavsretten automatisk, uanset om der er angivet noget om det eller ej. Derudover gælder særligt for Wikipedia, at tekst og billeder der uploades her skal være under en fri licens, så de kan redigeres og kopieres stort set frit og uindskrænket, herunder kommercielt og uvedkommende. Dette er mange ophavsmænd ikke indforståede med.
Heldigvis er ophavsretten ikke ubegrænset, men den er omfattende. Lidt forenklet gælder ophavsretten til og med 70-året for ophavsmandens død, ved ukendt ophavsmand dog 70-året for offentliggørelsen. For fotografier uden værkshøjde gælder ophavsretten 50 år efter billedet er taget, i det alle fotografier fra før 1970 dog er frie. Bygninger kan afbilledes frit.
Disse regler gælder også for afbildninger. Uanset om du tager et fotografi af en skulptur eller ligefrem laver et maleri, så skal du stadig have tilladelse fra den der lavede skulpturen eller eventuelt vedkommendes arvinger. Der er nemlig stadig mange år til, at ophavsretten til dem udløber --Dannebrog Spy (diskussion) 30. okt 2012, 16:32 (CET)

Wikipedia-listen på forsiden[redigér wikikode]

Nu har jeg, som foreslået, lagt min ide frem på forsidens diskussionsside.

--Erik Damskier (diskussion) 6. nov 2012, 23:58 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal[redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-11-14.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 9. nov 2012, 12:54 (CET)

Ugens artikel under 'Seneste ændringer'[redigér wikikode]

Hej Arne. Jeg skriver direkte til dig, da jeg kan se at du nærmest er hovedmanden bag håndteringen af 'Ugens artikel'-funktionen. Jeg har opdaget at 'Ugens artikel'-linket i boksen på Speciel:Seneste ændringer, ser ud til konsekvent at vise ugens artikel med et års forsinkelse. -Er det noget du som administrator kan lure en løsning på? --Danand (diskussion) 19. nov 2012, 17:58 (CET)

Det er nu opdateret til den korrekte artikel --Hejsa (diskussion) 19. nov 2012, 18:33 (CET)
Det var heldigt, at Hejsa kom forbi, for det der aner jeg ikke noget om. Det er jo en specialside, og dem ved jeg slet ikke, hvordan man håndterer. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. nov 2012, 18:41 (CET)
Tak for den hurtige reaktion til Hejsa. -Jeg kan se at hemmeligheden var disse skabeloner: Wikipedia:Ugens_artikel/Titler --Danand (diskussion) 19. nov 2012, 18:48 (CET)


Thanks[redigér wikikode]

Hi Amjaabc

Just wanted to say thanks for all the work you've put into Gibraltar related articles, I've recently been uploading a lot of photos, if you've looked for something recently and haven't found it I may have uploaded it, lots more to come too. Also I'm working on some 3d things too like this one, if you have any suggestions of things I could try to do please let me know.

--Mrjohncummings (diskussion) 19. nov 2012, 18:36 (CET)