Brugerdiskussion:Astromand

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Astromand! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen SorenRK (diskussion) 15. jul 2018, 17:36 (CEST)

Referencer[redigér wikikode]

Kære Astromand. Jeg vil blot gøre dig opmærksom på, at man ikke kan bruge wikipedia som reference på wikipedia - på samme måde som en bog ikke kan bruge sig selv som reference til en påstand i bogen. Læs i den ombæring gerne Wikipedia:Kildeangivelser og Wikipedia:Verificerbarhed. Vær desuden opmærksom på, at den litteratur du tilføjer i bunden af en artikel, også skal være brugt i artiklen. Er den ikke den, bliver den fjernet igen, da det ikke giver mening at den er der. Og sidst, så være også opmærksom på, at alle påstande du fører ind i wikipedia skal kunne verificeres, og at påstandene skal være neutrale og ikke mindst korrekte. Spørg endelig hvis der skulle være noget. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. aug 2018, 08:40 (CEST)

Ok, tak for det(skrev Astromand (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Din udmelding om at ville stoppe med at bidrage til dansk wikipedia[redigér wikikode]

Hej Astromand,

Jeg har, fra sidelinien, fulgt debatten vedr. Alternativ behandling, og jeg synes du fremfører en valid kritik, og tilbagerulningen af din første redigering fandt jeg kritisabel, men det var også derfor Tøndemageren opfordrede til en åben debat. Den er desvære ikke kommet endnu, og selv har jeg ikke haft tid og energi til at blande mig i debatten endnu. Det tager tid, måske mest fordi der er så få bidragydere til wikipedia. Du kan prøve at trække andre til, f.eks. ved at oprette et indlæg på Wikipedia:Landsbybrønden.

Mit fravær fra diskussionen skyldes at min egen erfaring siger at det kan koste utrolig meget tid, sidste år brugte jeg f.eks. så meget tid på artikler om sundhedsfaglige emner, at min kæreste følte at hun spillede anden violin i forhold til wikipedia :-O, det var tæt på at ske igen i går.

Så vidt jeg kan vurdere er du sundhedsprofessionel/fagmand, og dem kan vi ikke få for få af på dansk wikipedia. Jeg tror jeg forstår din frustration, men jeg håber du vil genoverveje dit stop som bidragyder.

Jeg hjælper gerne, og du er også velkommen til at kontakte mig direkte.

Venlig hilsen

--Kim Bach (diskussion) 16. aug 2018, 07:26 (CEST)

Bemærk venligst at tilbagerulningen skete grundet de store kontroverser der kan være om netop det emne - og store ændringer, der giver markant anderledes mening end den nuværende, bør diskuteres først (hvilket der også er lagt op til i starten af artiklen nu - var der ikke før). Jeg vil dog opfordre Kim til at komme med en kommentar i selve diskussionen :) mvh Tøndemageren (diskussion) 16. aug 2018, 07:43 (CEST)

Diskussionsindlæg[redigér wikikode]

Kære Astromand. Det er ikke tilladt at fjerne indlæg fra en diskussionsside igen - se evt Wikipedia:Politik for diskussionssider#Redigering af egne indlæg. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. aug 2018, 12:46 (CEST)