Brugerdiskussion:Celtics/Arkiv 2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tæt på-artikler[rediger kildetekst]

Hej!

{{Hurtigslet}}, som du tilføjede på Nerosh var ikke passende med sidens problem. Til selvbiografier er {{tætpå}} bedre at bruge. --Allano (Skriv til mig her...) 26. mar 2009, 16:04 (CET)

Men husk altid at begrunde hvorfor du mener, at en artikel er tæt på. Fx kan jeg i alt fald ikke lige se hvorfor Janes Rejoice er tæt på. Det er også en god idé at forklare brugeren at man ikke må oprette artikler om sig selv mv. --MGA73 25. apr 2009, 22:49 (CEST)
Det (Janes Rejoice) har jeg også undret mig over. --Arne (Amjaabc) 25. apr 2009, 23:32 (CEST)

Til Celtics (og alle jer andre kære opmærksomme). Kan jeg bede dig om at gå ind og tjekke Janes Rejoice-artiklen som den ser ud efter seneste solide redigering. Al subjektiv lingo er fjernet og indholdet er skåret ned til sin basale essens. Tilbage står et nøgtern leksikalt opslag som bør fritages for den uklædelige 'tætpå-skabelon'. Ellers må en eller anden vel fjerne siden. V.H. Bruger:ArthurBWinterbell 27. april 2009, 18:00 (CEST)

Tæt på-artikler #2[rediger kildetekst]

Til Celtics. Kan jeg bede dig om at gå ind og tjekke Janes Rejoice-artiklen som den ser ud efter seneste solide redigering. Al subjektiv lingo er fjernet og indholdet er skåret ned til sin basale essens. Tilbage står et nøgtern leksikalt opslag som bør fritages for den uklædelige 'tætpå-skabelon'. Ellers må en eller anden vel fjerne siden. V.H. Bruger:ArthurBWinterbell 27. april 2009, 18:00 (CEST)

Så er det gjort, den ser fin ud nu. Det er ikke kun mig der kan fjerne den, selvom jeg har sat den på. Men som du sikkert også er klar over nu, går det ikke at du selv gør det. Ellers ser det fint ud, så du kan roligt arbejde videre med artiklen eller finde på noget andet at bidrage med :) Mvh. Celtics 27. apr 2009, 19:32 (CEST)

Til C. Det ser ud til at holde. Vælger dog at se tingene an. Men ellers, , , , glimrende. V.H. Bruger:ArthurBWinterbell 29. apr. 2009, 17:50 (CEST)[svar]

Hej Celtics, hvor er det vidunderligt at du er så produktiv. Jeg hverken kan eller vil bestemme hvad du skal skrive om... - men jeg tillader mig lige at give dig et tip: Kim Clijsters -- er det ikke bare grimt og irriterende, det røde link? :) --Brandsen 22. maj 2009, 21:48 (CEST)[svar]

Tak. Og 100% i lige måde! :) Jeg faldt lige over at French Open startlisten var blevet offentliggjort, og ville lave en flok stubbe om de mindre spillere der var red-linkede. Når jeg er færdig med det kunne det godt være der var nogen tidligere spillere der var en artikel værd. :) Celtics 22. maj 2009, 22:54 (CEST)[svar]

Om brug af fantasi-logoer[rediger kildetekst]

Hej Celtics. Jeg kan se, at du har sat logo-efterligninger på nogle tyske fodboldklubber - for du er da godt klar over, at det ikke er de korrekte? Hvis du er det, hvad er så pointen i det? Jeg kan da godt se, at f.eks. 1. FC Kaiserslautern-logoet ligner det rigtige en hel del, men jeg vil egentlig hellere undvære et logo, end at have ét, der er ukorrekt. Mvh. Arne (Amjaabc) 7. jun 2009, 23:40 (CEST)

PS. Du burde overveje at indføre arkivering af din diskussionsside, for den er ved at blive temmeligt omfattende.
Jeg blev først lige opmærksom på at de ikke var ægte her da jeg havde sat nogen stykker ind. Jeg er generelt lidt træt af at vi ikke som rigtig mange andre sprog har klublogoerne uploadet, men jeg ved ikke hvordan den slags fungerer. Jeg fjerner dem. Celtics 7. jun 2009, 23:43 (CEST)
Det er jeg også træt af, men vi har jo desværre en meget skrap lovgivning på det punkt her i landet. Så vi må affinde os med det. Mvh. Arne (Amjaabc) 16. jun 2009, 21:03 (CEST)

Kære Celtics, tusind tak for tippet - det skal klart slettes. Jeg har læst på politikkerne nu og vil ikke gentage fejlen. KH Meile

Hej! Når du nominerer artikler til sletning skal du skrive {{slet}} øverst på artiklerne, så det er tydeligt for enhver besøgende (og for dem, der har artiklen på overvågningslisten) at artiklen foreslås slettet. Dernæst skal du skrive {{ds}} på diskussionssiden så man kan se slettediskussionen der også. --MGA73 24. jun 2009, 19:15 (CEST)

Kan se at du har valgt {{notabilitet}} - det går vist også an :-) --MGA73 24. jun 2009, 19:16 (CEST)

Toolserver-billeder[rediger kildetekst]

Hejsa!

Som du nok har bemærket, har jeg (inspireret af MGA73) indsat en stribe billeder fra http://toolserver.org/~emijrp/imagesforbio/index.php?language=da&show=0 - og der er det letteste og hurtigste blot at indsætte billedet i toppen i stedet for i infoboksen. Derfor sætter jeg bare billedet ind der - og så er det fedt, at du (og andre, der er inde i de enkelte infobokses syntaks) sætter billedet ind på den rigtige plads. --Palnatoke 19. jul 2009, 16:10 (CEST)

Hej!

  1. Læs Diskussion:Per Gade.
  2. Hvis der skal flyttes, så benyt "flyt"-fanebladet.

Med venlig hilsen --Palnatoke 15. jul 2009, 12:09 (CEST)

Ok den havde jeg lige overset, jeg havde kun læst den lange bizarre snak på professorens diskussionsside.
Med hensyn til min så alligevel ikke relevante flytning af artiklen, så kunne jeg ikke flytte Per Gade (fodboldspiller) til Per Gade, da artiklen jo allerede eksisterede. Jeg kan godt finde ud af at benytte flyt-fanebladet, og har gjort det før, men i dette tilfælde fik jeg at vide at det ikke kunne lade sig gøre.
PS: Nu jeg har dig kan du så ikke gøre mig opmærksom på om det på nogen måde kan lade sig gøre at flytte kategorier på samme måde som man kan flytte sider. Der er nemlig flere kategorier indenfor sports- og fodboldsektionerne jeg gerne ville omdøbe hvis jeg havde chancen. Mvh Celtics 15. jul 2009, 15:36 (CEST)
For lige at komme Palnatoke i forkøbet, der måske har overset dit spørgsmål: Nej, desværre. Kategorier må slettes og oprettes på ny, men selve kategoriseringen er en af de kedelige opgaver, vi kan sætte en bot til at løse. Håber i øvrigt du har haft en god sommer og at du ikke helt er forsvundet :-)--Brandsen 29. aug 2009, 01:53 (CEST)

Ich habe folgenden Satz aus Langes "Det Norske Klosters Historie" zu übersetzen:

"Tilsidst vekte hans uegennyttige Opofrelser og sværmerske Taler ligesaameget som hans evniske Levemaade Menigmands Opmærksomhed ..."

Was bedeute das Wort "evniske" hier?

Vielen Dank im Voraus. Fingalo 13. mar 2010, 16:43 (CET)

Erledigt.Fingalo 15. mar 2010, 21:59 (CET)

Skabeloner[rediger kildetekst]

Hvis du får brug for hjælp med rettelserne rundt omkring med skabelonerne, siger du bare til. Tøndemageren 15. sep 2010, 10:27 (CEST)

Jeg er enig med dig i, at "x. titel" lyder bedre end "GULD" som jeg tidligere har skrevet. Jeg skal nok få det ændret. Celtics 15. sep 2010, 11:44 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet.

--Mathiaskh 16. sep 2010, 16:42 (CEST)

Patruljant?[rediger kildetekst]

Hej Celtics - Jeg kan se du er meget aktiv i hærværksbekæmpelsen, og ruller meget hærværk tilbage, så var det ikke en idé og blive patruljant, så andre ikke behøver at tjekke de samme artikler igen,; det ville spare en del dobbeltarbejde, og er nok at tage fat på ;-) - Nico 27. sep 2010, 17:33 (CEST)

Det samme havde jeg tænkt på ;-) Mvh. Arne (Amjaabc) 27. sep 2010, 22:20 (CEST)
Ditto til de ovenstående udsagn. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. sep 2010, 22:25 (CEST)
Hørt! :-) --Brandsen 27. sep 2010, 22:29 (CEST)
Hvorfor ikke bare gå direkte til at blive administrator?! --Harthacnut 27. sep 2010, 22:34 (CEST)

Jeg vil meget gerne være patruljant hvis det kan spare jer andre for noget arbejde :) Jeg håber da at der er troværdighed nok om mine redigeringer til at andre ikke behøver tjekke dem. Imdlertid ved jeg ikke helt hvad opgaven indebærer, og om jeg forpligter mig til forskellige ting? Det er ikke utænkeligt at jeg pludselig i en periode er væk fra WP i en uge uden at kunne bidrage, tager andre så bare over? Jeg skal lige have en "oplæring". Mvh Celtics 27. sep 2010, 23:59 (CEST)

Du forpligter dig ikke til noget som helst (andet end det du gør i dag). Eneste forskel er at du som patruljant kan markere andres rettelser som patruljeret/rulle hærværk tilbage og dermed behøver andre ikke at tjekke dem. På Wikipedia:Patruljanter er der lidt hjælp at hente og det er her du ansøger om at blive patruljant. --Thomas 28. sep 2010, 00:43 (CEST)

Administrator[rediger kildetekst]

Hej Celtics, nu har du fået tildelt administratorflaget. Besøg WP:ADM, spørg en anden administrator eller kig forbi på IRC, hvis du er i tvivl om noget. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 4. okt 2010, 18:28 (CEST)

Velkomster[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg vil lige gøre opmærksom på at der findes en velkomst til de førstegangsbidragere, som ikke er helt seriøse, nemlig {{test}}. Den minder meget om {{velkommen}}, men gør opmærksom på at bidraget ikke var helt kosher.

Den har desuden den fordel i forbindelse med hærværksbekæmpelsen at man kan se om brugeren har været på afveje før, i tilfælde at gentagne tilfælde. Det bruges bl.a. i forbindelse med taksering af blokeringer. Mvh Knud Winckelmann 6. okt 2010, 10:52 (CEST) Tak, det er noteret. Mvh Celtics 6. okt 2010, 10:59 (CEST)

Blokering af brugere[rediger kildetekst]

Hej Celtics Har du evt. mulighed for at blokere følgende brugere: Bruger:93.166.239.74‎ Bruger:85.82.28.115??

Mvh Tøndemageren 21. okt 2010, 14:18 (CEST)

Det er gjort. Jeg har ikke lige fulgt med på seneste ændringer idag, da jeg istedet opretter artikler. Godt at se du er der! Mvh Celtics 21. okt 2010, 14:21 (CEST)
Tak for hjælpen, frustrerende ikke at kunne gøre det selv hehe, men godt at du kunne træde til :D Tøndemageren 21. okt 2010, 14:28 (CEST)


Kategorier for fodboldspillere mv.[rediger kildetekst]

Hej Jeg så du flytte André Schembri tilbage igen - det ok. Jeg er ved at kigge på kategori som ikke er oprettet og har lavet denne liste: Bruger:Steenth/Kategori ikke oprettet#Fodboldspillere - Hvis nogen som dig, der har bedre tjek på et emne som fx fodbold/sport, kunne hjælpe med at få listen lidt kortere.... så vil være nemnere at få et overblik om man rammer rigtig, når kategorier tildeles. --Steen Th 22. okt 2010, 10:57 (CEST)

Det ser fint ud. Jeg kan se der er nogen dubletter imellem, f.eks med Sporting Gijon/Sporting de Gijon. Det er sådan noget der sker ved kategoriseringen. Jeg skal nok se på det inden længe. Mvh Celtics 22. okt 2010, 11:09 (CEST)
Jeg kan ses du allerede er igang... jeg opdatere listen igen på søndag, for der er kommet nye, som endnu ikke er kommet med i databasedumpet. Længere nede på listen er også nogle fodboldtrænerne. --Steen Th 22. okt 2010, 22:35 (CEST)

Månedens artikel på sportsportalen[rediger kildetekst]

Hej Celtics. Det er dejligt at se andre nominerede artikler end mine egne. Du har dog ikke stemt på den, du har nomineret; jeg tager det som en forglemmelse og har sat dig på - hvis jeg tager fejl, retter du bare tilbage. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. sep 2010, 20:21 (CEST)

Det var fordi jeg allerede havde stemt i den periode der sluttede her til aften. Reglerne skal jo følges :) Havde selvfølgelig tænkt mig at give den en stemme imorgen. Mvh Celtics 20. sep 2010, 23:00 (CEST)
Du må stemme på lige så mange forslag, du vil uanset periode. Jeg kan ikke lige regne ud, hvor du har fra, at du kun må stemme én gang pr. periode (måned). Men under alle omstændigheder gav det da en forklaring. Noget andet er, at jeg har lidt svært ved at forstå, at du nominerer Martin Retov. Der står jo kun ganske få linjer om ham?! Hvis det er, fordi du godt kan lide ACH, var fx Niels Lodberg vel et mere interessant (læs: mere omfangsrigt) bud. Du er naturligvis i din fulde ret til at nominere, de artikler du vil, men jeg synes ikke, at jeg kan stemme for så kort en artikel. Mvh. Arne (Amjaabc) 21. sep 2010, 22:11 (CEST)
Jeg har på intet tidspunkt nomineret Martin Retov. Artiklen jeg har nomineret, og som hele tiden har stået til det (også nu hvor jeg har ændret det på forsiden) er om Martin Petrov, en side jeg oprettede for et par uger siden tror jeg. :) Kunne naturligvis aldrig finde på at nominere Retov, helt uvidende om hvad der er artikler værd at fremhæve er jeg trods alt ikke :) Og det kan være jeg lige læste lidt for hurtigt da jeg kiggede gennem reglerne, jeg havde forstået det som én stemme pr. måned Celtics 21. sep 2010, 22:20 (CEST)
Blander mig lige hurtigt, men det er altså ikke Martin Retov, men Martin Petrov der er nomineret ;) mvh Tøndemageren 21. sep 2010, 22:21 (CEST)
Ok efter nærmere efterkigning kan jeg ikke argumentere for hvor jeg fik den idé fra. Der står intet om det. Men nu er jeg ihvertfald klar over de rigtige regler :) Celtics 21. sep 2010, 22:23 (CEST)
Som nævnt på min diskussionsside, så er forvekslingen nok sket ved, at Celtics på portalforsiden havde fået skrevet Retov, og jeg havde tjekket den vej, uden at opdage, at det var Petrov, der reelt var nomineret (og den ser helt fin ud!). Fejlen på portalforsiden er nu rettet af Celtics selv. Mvh. Arne (Amjaabc) 27. okt 2010, 11:10 (CEST)

Tilføjelse af land i biografi-intro.[rediger kildetekst]

Hej Celtics. Jeg kan se du skriver fødeland i intro i fodboldbiografier, ligesom (født 3. juni.... Wien, Østrig) Jeg kan ikke finde andre steder i da-wiki det er brugt, ligesom Wikipedia:Stilmanual heller ikke nævner det. - den nævner i øvrigt heller ikke noget om fødeby, men det er vist alment brugt, ligesom jeg selv gør. PS. Du kan godt indsætte Kategori:Fodboldspillere fra Rapid Wien selvom den ikke er oprettet endnu. Vi kan altid oprette den som underkategori til Kategori:Fodboldspillere i Østrig efter klub senere. Fortsat god jul fra --Pusleogpixi 26. dec 2010, 16:06 (CET)

- jeg har nu oprettet kategorien. --Pusleogpixi 26. dec 2010, 16:12 (CET)
Tak for det. Jeg har godt overvejet tidligere at indsætte røde kategori-angivelser, det er noget jeg godt kunne blive bedre til. Mht. det andet har jeg en ret god fornemmelse af at næsten lige så mange af fodboldspillerbiografierne herinde bruger den fremgangsmåde som jeg benytter mig af... Skal du til at omkring hver eneste artikel jeg har lavet nu? God jul til dig også. Celtics 26. dec 2010, 16:34 (CET)
Nej, jeg nappede lige lidt af dem med klubber fra Østrig når jeg var nu i gang. :-) Jeg har ikke selv oplevet det i ny-oprettede biografier af nogen art, at der bliver tilføjet fødeland. Virker heller ikke normalt, når man efterfølgende skriver han er en dansk, svensk, tysk etc., ligesom der er et stort flag i infoboks. Jeg har i øvrigt fjernet i store flag udfor nuværende klub og landshold. Der bliver for meget flag-festival. Jeg bruger i øvrigt en mindre udgave på 18px af flagene, da den store model efter min mening ikke matcher den lille tekst. Danmark --Pusleogpixi 26. dec 2010, 16:43 (CET)
OK. Jeg er ikke enig. Det er bevist at hjernen husker billeder og farver bedre end tekst (http://www.sharpbrains.com/blog/2009/05/14/8-tips-to-remember-what-you-read/), så jeg synes det er fint med tre flag, hvilket jeg ikke på nogen måde anser som en festival. Der er også flere spillere der er født i et andet land end det de repræsenterer, en info der ville blive så godt som usynliggjort, stod det til dine forslag. Jeg kan ikke afvise at du ikke har set en artikel der benytter det, jeg tør imidlertid godt garantere at omkring 30-40% af fodboldspillerbiografierne herinde benytter denne fremgangsmåde. Celtics 26. dec 2010, 17:17 (CET)
Fordi der i mange artikler er de samme fejl, gør det ikke mere rigtigt af den grund. Jeg har selv oplevet fænomenet med "fødeland" i artikler om håndboldspillere, hvor der er i hastigt tempo er masseproduceret stubbe fra en-wiki. Det er primært de samme brugere der ikke overholder normerne og reglerne vedr. stilmanual om biografier når der oprettes stubbe, da de oftest er taget direkte med engelske regler og ordvendinger. Hvis du insisterer på at blive ved med din fremgangsmåde, syntes jeg du skal tage diskussionen om hvorfor biografier om fodboldspillere ikke skal overholde stilmanualen, i forhold til alle andre biografier. Mvh. --Pusleogpixi 27. dec 2010, 08:11 (CET)


Foreningen Far[rediger kildetekst]

Der er en person som formentlig er syg der ændre teksten og ønsker at skade en positiv forening. Vi retter teksten til en helt kort version. Lad den venligst forblive helt kort indtil videre. Tak! (Skrev Foreningen Far (diskussion • bidrag) 27. dec 2010, 19:58. Husk at signere dine indlæg.)

Du har også skrevet til mig. Se et svar på Brugerdiskussion:Sarrus#Foreningen Far.
- Sarrus (db) d. 27. dec 2010, 20:07 (CET)
Jeg tror ikke umiddelbart jeg har skrevet til dig? Jeg har skrivebeskyttet siden, og startet en debat på diskussionssiden så de stridende parter kan komme i dialog. Celtics 27. dec 2010, 20:11 (CET)

Uddybning til ny bruger[rediger kildetekst]

Hej Celtics

Jeg skriver til dig fordi jeg/(vi i bandet Avalyn) har fået på fornemmelsen at nogle udøver hærværk på wikipedia-artiklen om os, ved konstant at anmelde den og slette den. Senest har du slettet den. Så jeg henvender mig simpelthen for at sikre mig, at der ikke er tale om uretmæssige anmeldelser/sletninger, og for at få en uddybning af hvad det "ophavsretlige" problem i den aktuelle sletning var?

Vi er ærgerlige over at der ikke længere findes denne wikipedia-side, hvor interesserede fans, journalister osv. kan finde nogle basale informationer om vores band. Så jeg oprettet denne bruger, for at prøve at finde ud af hvordan det her wikipedia-system virker. Vi ønsker absolut ikke hverken at farve informationer eller sprede falske oplysninger (som artiklen er blevet anmeldt for en enkelt gang). Vi har bare før været ude for at journalister har "sakset" tekst direkte herinde fra wikipedia til artikler i aviser, og derfor ønsker vi bare at oplysningerne er opdaterede og ikke indeholder fejl (seneste artikel indeholdt bl.a. derfor 28 korrekte referencer).

Jeg håber du har tid til lige kort at sætte mig ind i problemstillingen, og indvie en ny bruger i reglerne (skrevne/uskrevne) her på wikipedia.

Mvh Kristian

Hej. Årsagen til at jeg slettede siden er (så vidt jeg husker) at der var tale om kopieret tekst fra et andet websted (copyviolation), hvilket normalt er en direkte sletningsgrund her på sitet. Dertil kommer, at det er en tommelfingerregel på Wikipedia, at man ikke skriver om sig selv, da folk, uanset om de er kendte nok til at have en artikel eller ej, sjældent er i stand til at forholde sig neutralt til sig selv og sit arbejde. Hvis man, uanset om man er musiker, forfatter eller en hvilken som helst anden form for kunstner, er kendt nok til at have en artikel, vil andre (og udenforstående) med tiden oprette den. Det er vigtigt at man som almen læser på Wikipedia kan føle sig sikker på, at der ingen skjulte dagsordener om reklame eller selvpromovering måtte være bag artiklerne.

Håber det var svar nok, ellers spørg bare yderligere. Mvh Celtics 31. jan 2011, 11:57 (CET)

Ok, jeg forstår dit svar. Hvis det så var fordi siden blev slettet pga. manglende neutralitet, så ville jeg også fuldt acceptere det.
Men den er blevet slettet pga. ophavsret, og det er helt forkert. Den Gaffapedia-side, der refereres til, er altså oprettet EFTER wikipedia-siden. Den er en direkte kopi af wikipedia-siden. Hvordan kan det være brud på ophavsret?
Angående neutralitet, så synes jeg de mange referencer og generelt meget neutrale sprog siden er skrevet i, burde kunne forkaste mistanke om selvpromovering eller reklame. Derudover, burde man som wikipedia-admin ikke gå ind og rette de eventuelt urigtige oplysninger, frem for at slette en hel artikel?
Angående relevans (og "kendthed"), så er det vel et bevis nok, når journalister har klippet tekst direkte ud fra wikipedia-artiklen om os. :F.eks. havde Urban sidste år en nyhed med denne tekst "Bandet Avalyn blev dannet i sensommeren 2006. Kun et halvt år efter markerede det sig for alvor ved at tage førstepladsen på MyMusic's rockliste". Også sidste år lavede en journalist fra Fyens Stiftidende denne fejlslutning, da vores wikipedia-artikel ikke var opdateret: "Sidste år blev Avalyn kåret som årets fynske rockfund og indspillede en plade i Saybias studie, der blev lanceret som radiohit". Da journalister ikke selv kan finde ud af at researche længere end til wikipedia, og vi åbenbart er de eneste, der gider at opdatere artiklen (som oprindeligt ikke var skrevet af os selv). Så synes jeg ikke at vi skal "straffes" for det.
Hvordan kan man komme ud af denne spiral af sletninger og anmeldelser?
Det kan man ved at neutrale brugere enten genskriver artiklen eller verificerer oplysningerne og relevansen af de informationer der er sat ind. Oprettelse af en artikel om en selv, uanset hvor neutral den end måtte fremstå, er ikke holdbart før der er blevet tjekket for disse ding. Og da Wikipedia baserer sig på interesser og frivillighed er der ingen garantier for at nogen har lyst til at gennemgå hver af de (tro mig, mange) artikler om tilfældige firmaer/forfattere osv. der oprettes. Derfor er administratorer i visse tilfælde nødt til at skære igennem, vi har heller ikke tid til grundigt at tjekke alting.
Jeg har i det her tilfælde gennemgået de referencer du har sat ind, fundet dem pålidelige og relevansen ok, og derfor genoprettet artiklen. Det er imidlertid ikke holdbart at folk skriver om sig selv af de årsager jeg nævnte herover. Celtics 1. feb 2011, 13:29 (CET)


Andrew Carroll[rediger kildetekst]

Nu har han hidtil spillet hele sin karriere (indtil i dag og et enkelt lejeophold) i Newcastle United - og der har han hele tiden været kendt under navnet Andrew Carroll, hvilket derfor også må være hans navn på artiklen! Tøndemageren 1. feb 2011, 12:09 (CET)

Det tvivler jeg meget stærkt på, set i lyset af at han på en., der med tusindvis af dagligt opdaterende fodboldinteresserede brugere i ryggen sørger for at holde tingene ajour, har stået som Andy Carroll i årevis. Dertil kommer, at han på Newcastles (http://www.nufc.co.uk/articles/20110131/carroll-completes-liverpool-switch_2281670_2281490) såvel som på Liverpools (http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team/player/andy-carroll) hjemmesider og på de store engelske mediers artikler fra idag omtales som Andy. Celtics 1. feb 2011, 12:16 (CET)

kig evt. på dene side fra Newcastles egen side - læg gerne mærke til navnet. http://www.nufc.co.uk/page/Teams/PlayerProfile/0,,10278~37714,00.html

Siger stilmanualen noget om billedkreditering?[rediger kildetekst]

Jeg synes ikke jeg finder noget i afsnittet WP:IL om at man skal lade være med at kreditere ophavsmanden. --Palnatoke 10. feb 2011, 10:52 (CET)

Jo det står nederst: "Illustrationer indsat i artikler markeres ikke med kilde/skaber, idet dette er tilgængeligt ved et klik på billedet". Celtics 10. feb 2011, 10:54 (CET)
OK. Det er en regel, der skal justeres. Jeg retter lige til noget, der tager højde for virkeligheden.. --Palnatoke 10. feb 2011, 11:05 (CET)

Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Kære Celtics/Arkiv 2.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 12:40 (CET)

Tak for sidst?[rediger kildetekst]

Det virker lidt påfaldende, at du kort efter denne redigering [1] pludselig fatter interesse for om billeder krediteres i artiklen som fx her [2]. Hvis du er uenig i stilmanualen, så bør du starte en diskussion og ikke "hævne dig" på budbringeren. Det kommer der ikke noget godt ud af. --MGA73 15. feb 2011, 23:21 (CET)

Det kunne være spændende at høre Administrator Celtics svar på dette, eller det kan være han ser sig for stor til at indgå i små debatter. PS. Jeg undskylder dybt og inderligt at jeg har taget en masse billeder og efterfølgende har overholdt de gældende licenser på Commons, til glæde for Wikipedia!!. - men har du andre interesser i projektet? - siden du ser stort på både stilmanual og Commons licenser, og udelukkende går efter personerne.

NB. Til glæde for dig, har jeg efterfølgende bedt Commons om at slette billederne igen, så vi ikke kommer i konflikt med licenser og din manglende situationsfornemmelse. Dertil regner jeg dine holdninger og handlinger for af større værdi, end at glæde mange brugere af de globale Wiki´s. De bedste hilsner fra Pixi Uno 17. feb 2011, 14:40 (CET)

Jeg kan ikke helt se hvor idéen om hævn kommer ind i billedet. Pixi er meget opsat på at stilmanualen skal overholdes. Det hjalp han så mig med, og jeg hjalp ham. Alle artikler blev forbedret. At du har problemer med det er så åbenbart et tegn på at du ikke mener stilmanualen gælder for alle. Hvis nogen synes det er træls at brugere, især administratorer, bruger sin tid på at hænge sig i ligegyldige petitesser istedet for at bidrage konstruktivt til forbedrelser på sitet er jeg fuldstændig enig. Det forstår jeg heller intet af. Celtics 17. feb 2011, 15:00 (CET)

Hi, I see you created his article on da.wikipedia; I enlarged his voice on it.wikpedia so if you need help to enlarge his voice ask it without problems.. you can find me also here.. 93.32.226.179 25. mar 2011, 14:22 (CET)

Inaktiv administrator[rediger kildetekst]

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Administratorer#Fratagelse ved inaktivitet. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked per the rules regarding inactive administrators.


Oversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen,
- Sarrus (db) d. 7. nov 2012, 17:09 (CET)