Brugerdiskussion:HistoryofIran

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, HistoryofIran! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Trade (diskussion) 9. jan 2013, 10:18 (CET)

Hej, jeg er ked af hvis jeg virker lidt hård ang. Persiske folk. Jeg, synes bare, det mangler noget linkning, samt nogle inline-referencer, (som er på den artikel du oversatte det fra). Jeg, vil prøve at få tid til at kikke på din artikel senere idag. Mvh. --Trade (diskussion) 9. jan 2013, 15:23 (CET)

Oversættelser[rediger kildetekst]

Hej!

Du skal blive en del bedre til dansk, hvis dine artikler skal overleve - eller også skal du arbejde mere på at få folk til at hjælpe med oversættelsen. --Palnatoke (diskussion) 9. feb 2013, 18:12 (CET)

Det ovenstående gælder fortsat. Store dele af Samanidriget var svært forståeligt, før jeg rettede op på artiklen. Du skal være opmærksom på, at oversættelse ikke bare kræver, at man kan oversætte de enkelte ord, men også at man kan sætte dem fornuftigt sammen på dansk. Hvis man ikke er i stand til det, er det bedre helt at lade være med at oversætte fra engelsk. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. jun 2013, 23:40 (CEST)

Besked vedr. Parthianextentwithlines.png på Wikimedia Commons[rediger kildetekst]

Hej HistoryofIran,
En bruger med samme navn som dig har fået en besked på Wikimedia Commons, i forbindelse med gennemsyn af filen Parthianextentwithlines.png, der er lagt op via Læg en fil op-linket, her på den danske Wikipedia.
Du kan se beskeden på Commons:User talk:HistoryofIran.

Du får denne besked som en særlig service, da det er konstateret, at en del brugere ikke tilføjer en e-mail-adresse i indstillingerne på Commons, og ej heller overvåger deres diskussionssider der. Du skal ikke forvente at få en besked fra denne service i øvrigt, ved aktivitet på diskussionssiden på Commons! Såfremt du ikke er brugeren med samme navn på Commons eller ikke ønsker yderligere beskeder, bedes du gøre Bruger:Heb opmærksom herpå. Denne besked er afleveret af en bot og skal derfor ikke besvares.
MVH Hebbot (diskussion) 27. feb 2013, 11:48 (CET)

Hej, jeg kan se at du i dine artikler angiver kilder. Det er meget fint, men jeg skal bede dig om at være mere præcis med kildeangivelserne. En kildeangivelse "Newman p. 50" er intetsigende. Du bliver nødt til at angive minimum forfatter, titel på værket, og gerne årstal. Pugilist (diskussion) 28. mar 2013, 13:32 (CET)

For at være ærlig de fleste af mine kilder er bare nogle jeg har taget fra Engelske sider og puttet på og gjort sådan at der står hvad der stod på de Engelske sider, så jeg har ikke rigtigt kigget på dem fordi jeg troede at de var gode nok, men tak, jeg skal nok kigge mere på dem næste gang. --HistoryofIran (diskussion) 28. mar 2013, 13:40 (CET)

Helt ok. Der er som regel på engelsk Wikipedia en detaljeret beskrivelse første gang kilden nævnes, og derefter blot en kort reference, som eksempelvis "Newman p.50". Trækker du nogle af kildehenvisningerne med over, så sørg bare for at få den fulde beskrivelse med første gang kilden nævnes, så skulle det give mening. Pugilist (diskussion) 28. mar 2013, 22:18 (CET)

Besked vedr. BattleOfCarhaeFinal.jpg på Wikimedia Commons[rediger kildetekst]

Hej HistoryofIran,
En bruger med samme navn som dig har fået en besked på Wikimedia Commons, i forbindelse med gennemsyn af filen BattleOfCarhaeFinal.jpg, der er lagt op via Læg en fil op-linket, her på den danske Wikipedia.
Du kan se beskeden på Commons:User talk:HistoryofIran.

Du får denne besked som en særlig service, da det er konstateret, at en del brugere ikke tilføjer en e-mail-adresse i indstillingerne på Commons, og ej heller overvåger deres diskussionssider der. Du skal ikke forvente at få en besked fra denne service i øvrigt, ved aktivitet på diskussionssiden på Commons! Såfremt du ikke er brugeren med samme navn på Commons eller ikke ønsker yderligere beskeder, bedes du gøre Bruger:Heb opmærksom herpå. Denne besked er afleveret af en bot og skal derfor ikke besvares.
MVH Hebbot (diskussion) 3. apr 2013, 10:18 (CEST)

Flytninger[rediger kildetekst]

Når du flytter en side, er du nødt til argumentere for hvorfor det nye navn er bedre end det gamle. Det er ikke altid at årsagen er åbenlys. Dette kan f.eks. gøres ved at angive en beskrivelse på flytningssiden. Herudover skal du være opmærksom på at rigtig mange sider nu henviser til den gamle titel. Visse artikler henviser muligvis endda gennem flere omdirigeringer. Som minimum skal du ændre omdirigeringerne, så læsere ledes over til den rette artikel.

Dernæst skal du finde interwiki til artiklen. Dette gøres f.eks. ved at kigge i historikken efter et link til Wikidata. Her skal du rette titlen på den danske side. --|EPO| COM: 15. apr 2013, 13:11 (CEST)

EPO: Er, der ikke en bot der ordner det automatisk? Mindes jeg. --Trade (diskussion) 15. apr 2013, 13:13 (CEST)
Det kan være at en bot kigger forbi. Men i øjeblikket kan der godt gå et stykke tid, så det er hurtigere selv at gøre det. --|EPO| COM: 15. apr 2013, 13:15 (CEST)

Dareios 3.[rediger kildetekst]

Hej, jeg har set dine tilføjelser, ville det være for meget at spørge til den tredje også - bare engang hen af vejen ;) TherasTaneel (diskussion) 31. aug 2013, 20:42 (CEST)

Ikke en dårlig ide, vil gøre det på et tidspunkt eller måske begynde lidt på det idag :). --HistoryofIran (diskussion) 31. aug 2013, 20:44 (CEST)

Yay, han mangler så skrækkeligt :) TherasTaneel (diskussion) 31. aug 2013, 20:46 (CEST)
Nuvola apps edu languages.svg
Hej, HistoryofIran. Du har nye beskederSøren1997's diskussionsside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.