Brugerdiskussion:Mar Møller

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Mar Møller!! Flag af det Forenede Kongeriget. Welcome message in English
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedia blev påbegyndt med den engelske udgave af Larry Sanger og Jimmy Wales den 15. januar 2001. Den danske udgave blev påbegyndt den 1. februar 2002 og indeholder lige nu 299.516 artikler. De tre bærende principper på Wikipedia, der tilsammen definerer dens niche på World Wide Web er:
  1. Den er, eller sigter på at blive, primært en encyklopædi.
  2. Den er en wiki, det vil sige den kan redigeres af hvem som helst.
  3. Den er med åbent indhold under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer kan siges at være baseret på 'Wikipedias fem søjler, der definerer Wikipedias karakter:
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssiderne.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Få hjælp
Har du et spørgsmål? Så stil det i Landsbybrønden eller i nybegynderforumet. Du kan også besøge os på vores hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man helst bør undgå
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Følg konventionerne & Notabilitet
Praktiske hjælpemidler for at starte en side.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Respektér ophavsretten – kopiér aldrig noget direkte fra en hjemmeside, medmindre du har tilladelse til det (send tilladelsen til info-da@wikimedia.org).

Denne side er din personlige Diskussionsside, stedet hvor du får beskeder fra andre Wikipedianere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Alle brugere har en diskussionsside. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med fire tilder. Det gøre man ved brug af: ~~~~. Et klik på signérknappen (se billedet) har den sammen effekt: dine indlæg bliver på denne måde automatisk signéret med dit brugernavn og tidspunktet, hvor du afsluttede dit indlæg. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen,
- Sarrus (db) d. 29. jun 2011, 21:17 (CEST)

Tip + om wikificering[rediger kildetekst]

Hej Mar Møller

På Wikipedia har vi interne henvisninger - altså hanvisninger til andre artikler på Wikipedia. Dvs at vi ikke i brødteksten henviser til eksterne sider. Derfor har jeg fjernet dine bidrag fra Vollsmose. I stedet for at henvise til eksterne sider, kunne du jo oprette artikler om stederne her på WIkipedia. Men husk lige følgende i processen:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen CarinaT (diskussion) 13. jul 2012, 21:38 (CEST)

Diskussioner om Vollsmose[rediger kildetekst]

Hej Mar Møller. Du har skrevet en email til mig, om at du har set mit navn i forbindelse med en diskussion om Vollsmose. Jeg må desværre indrømme, at jeg på baggrund af de oplysninger, du har givet, ikke er klar over, hvilken diskussion det skulle dreje sig om. Kan du give en mere præcis henvisning til den pågældende side? Gerne her, men du kan også sende en mail igen - blot du er opmærksom på, at jeg kun rent undtagelsesvis svarer wiki-mails direkte (derfor også dette indlæg). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. jul 2012, 23:45 (CEST)

Ok, det er Brugerdiskussion:Amjaabc/Arkiv 5#Vedr. dine kommentarer, hvor en anden bruger søger at argumentere for, at en diskussion skal slettes, fordi en tidligere diskussion om Vollsmose var blevet slettet. Som administrator har jeg rettigheder til at se sådanne slettede udgaver, og jeg kan se, at den drejer sig om to brugere (en bruger, der kun skrev denne ene kommentar og en anonym bruger), der var ved at starte en politisk diskussion om racer og Vollsmose. Ingen af indlæggene havde noget som helst med selve artiklen at gøre, og derfor blev det betegnet som nonsens og slettet, da vi skriver en encyklopædi og ikke lægger diskplads til almene udsagn. Jeg mener ikke, at det på nogen måde kan have betydning for dit arbejde med at skrive en god artikel om Vollsmose. Jeg håber, at dette svar er tilfredsstillende - i modsat fald vil jeg gerne foreslå dig at skrive videre herunder. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. jul 2012, 19:16 (CEST)
I din seneste mail til mig skriver du, at du er ny, og at det er lidt svært at finde rundt her. Så vil jeg gerne give dig et nyttigt tip: I stedet for at sende diverse emails til enkelte brugere er det en meget bedre ide at skrive på passende diskussionssider. Når du undrer dig over {{pov}} på Vollsmose, så er den bedste ide at skrive et indlæg på Diskussion:Vollsmose (bare tryk på "Nyt emne"), for så er der flere, der kan følge med i diskussionen og komme med bidrag. Generelt hjælper vi hinanden, men jeg vil gerne medgive, at når der påsættes et skilt som det nævnte, så er det ikke så hjælpsomt i sig selv; det havde været godt hvis den pågældende bruger selv havde skrevet lidt om det på diskussionssiden. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. jul 2012, 21:52 (CEST)
Og ang. din mail til mig, jeg har kikket artiklen lidt igennem, så det skulle være fint nu. Mvh. --Trade (diskussion) 21. jul 2012, 23:03 (CEST)

Mange Tak for hjælpen. Wikipedia er et spændende medium. MVH. M.Møller