Brugerdiskussion:Metalindustrien/Arkiv 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

One Tree Hill[rediger kildetekst]

Hej Lhademor.

Kan se du har gennemlæst den første del af artiklen. Kan godt se at det står med et noget mere proffessionelt sprog. Rigtig flot, vil du gennemlæse resten af artiklen også, så både du og Carina vil ændrer jeres stemmer? Jeg vil imellem tiden gøre lidt gavn der hvor jeg kan, nemlig at få oprettet nogle af de røde links (har været lidt igang i dag, og er faktisk noget helt ned til produktions sektionen), men mit mål er INGEN røde links, formodentlig bliver jeg færdig engang i aften eller imorgen. --Chrallle 21. aug 2008, 21:26 (CEST)

Selvfølgelig - jeg læser ikke kun en artikel halvt igennem, men der kom Anden Paa Coke?Kanal 5, så jeg blev nødt til at stoppe :). En af de ting jeg rettede flere gange var, at jeg fjernede kildeangivelser på steder hvor de var helt unødvendige - man angiver generelt kun kilder ved sætninger hvor man personligt vurderer, at folk kan finde sætningen tvivlsom. Jeg tror f.eks. ikke at nogen vil have grund til at tvivle på at Chad Michael Murray spiller Lucas Scott, så der har jeg bl. a. fjernet kilden. Jeg skal nok lige sige til når jeg er færdig med gennemlæsningen, så håber jeg at du vil kigge nærmere på mine ændringer, og forhåbentlig forstå dem (således at jeg ikke i lige så høj grad skal rette Venner når du går i gang med den). Til sidst vil jeg lige bede dig slå koldt vand i blodet mht. stemmer på Gode artikler: Som udgangspunkt er en nominering til afstemning i to uger, og hvis der er imod-stemmer gives nomineringen yderligere tid så man kan rette evt. kritikpunkter. Min pointe? Der er intet hastværk! Jeg har skam lagt mærke til hvordan du har kontaktet HenrikRomby på hans brugerdiskussion for at få ham til at ændre stemme, og du har også spurgt meget efter at CarinaT, og nu også jeg, ændrer stemme. Som tidligere GA-fanatiker forstår jeg selvfølgelig udmærket iveret for at se en af 'sine egne' artikler få en udmærkelse, men slap lidt af :). Alle os som stemmer følger nomineringerne som vi stemmer på, og det er der vi diskuterer artiklen og nomineringen (som jeg tror CarinaT har fortalt dig allerede). Dette er et rigtig godt eksempel på hvordan indvendinger om mangler i en artikel bliver behandlet under en nominering.
Når det er sagt vil jeg i øvrigt lige benytte lejligheden til at sige at af en relativ nybegynder at være, så er det en ganske nydelig artikel du har fået skrevet, og træningen kommer med tiden :). Hvis du ikke forstod mit ovenstående ævl, eller har andre spørgsmål, så skriv endelig igen :). --Lhademmor 21. aug 2008, 23:23 (CEST)
Og pas i øvrigt på med kommaer, hellere sæt for få end for mange - specielt hvis du ikke helt har styr på kommareglerne. --Lhademmor 21. aug 2008, 23:29 (CEST)
Tak for indformationerne. CarinaT har haft fat i mig mht. til hvor man skal diskutere henne. Vidste ikke at nomineringer blev udsat hvis der var kritikpunkter - så undskyld min iver der. Og mange tak for ordene om "min artikel", synes også selv jeg har arbejdet en del med den, selvom alt sammen ikke er helt perfekt - derfor jeg også er rigtig rigtig glad for at du gider at give en hånd med, tak skal du have :) --Chrallle 22. aug 2008, 06:23 (CEST)


WP:Metal Genreemner[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor.

Jeg har sat, og kigget lidt på de forskellige forslag du er kommet med, og syntes overordnet de alle sammen er gode:) Det er svært at beslutte sig, så jeg har skrevet disse komentarer for at se, om vi kan komme til enighed om noget:

Heavy metal-genrer

Overordnet lyder denne ide rigtig god, da vi kunne begynde at få dækket en masse huller og halvfærdige artikelstubbe. Dog er det et meget stort emne der vil tage utrolig lang tid, og samtidig nok også kræve lidt andet faglig supplering i form af bøger.

Den anden bølge af black metal

Da du allerede har været godt i gang med at lave gode artikler om black metal-bandsene, lyder det som et meget fornuftigt forslag. Jeg ville dog mene, at der i anledning af dette valg også skal laves en ordentlig artikel om black metal, så folk ved hvad der realteres til når man skriver om black metal bands af den anden bølge.

De "Fire store" indenfor thrash metal

Indenfor De" Fire store" indenfor thrash metal mangler vi kun at skrive noget om Anthrax, ellers er det kun rettelser og små tilføjelser, der mangler til de andre bands, før de kan blive bedre artikler. Det vil nok ikke tage så lang tid, og derfor mener jeg at vi måske bare bør vente med den her, da den altid kan klares hurtigt:)

Konklusionen er så, at hvis valget skulle stå mellem noget, ville jeg enten foreslå Heavy metal-genrer eller Den anden bølge af black metal, men kunne også godt tænke mig at høre, hvad du havde af komentarer udover dette?:) --Christian89 31. aug 2008, 21:51 (CEST)

Hmm... Tjah, jeg stemmer i hvert fald også for at vi udskyder de fire store indtil videre - det er jo 'billigt sluppet' :). Af de andre to emner er jeg lidt i tvivl: Som du selv siger, så vil arbejdet med genrene kræve en masse arbejde, men omvendt vil det være relativt nemt at finde kilder og materiale. Hvad angår black metal-grupperne er der færre artikler at arbejde med, men da black metal-miljøet dengang var meget lukket, tror jeg også at der er langt færre materialer om dem. Altså vil jeg stemme for genrene hvis vi vil i gang med det samme, eller black metal hvis vi har tålmodighed til at rode rundt efter kilder. Dit valg - jeg foreslog dem jo begge to, så det er fint med mig either way :) --Lhademmor 31. aug 2008, 22:02 (CEST)
Jeg stemme for genrerne så tror du har ret hvad black metal angår:)--Christian89 31. aug 2008, 22:31 (CEST)
Jamen så er det en aftale! Jeg vil opdatere de relevante sider når jeg får tid - ellers må du meget gerne gøre det :) --Lhademmor 31. aug 2008, 22:32 (CEST)
Ja skal lige se til det når jeg får tid:) Heavy metal-genrer fik 100% af stemmerne sikke en populær kandidat!--Christian89 31. aug 2008, 22:35 (CEST)


CopyCats.dk[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor

Tak for din kommentar vedr. min disskusion med RasmusByg.

Jeg håber du kan se forskellen på din pædagogiske måde at gøre mig opmærksom, mine "fejl" i diverse artikler, modsat den nedsættende/fordømmende måde jeg blev "irettesat" af RasmusByg.

Du beder mig holde "kammertonen" ...Jeg kan se at du også selv tidligere har udvist frustration over "sletninger", så husk lige historien om stenen og glashuset. ;-)

Uddrag fra Lhademmor kommentar: "Jeg har bygget mine Children of Bodom-artikler op med billeder, der oprindeligt blev slettet fra Commons af en nævenyttig idiotadministrator, der tilsyneladende aldrig havde hørt ordet "konsensus". "

--CopyCats.dk 1. sep 2008, 13:27 (CEST)

Jeg har altid syntes, og vil nok altid synes, at Commons er befolket af for sletteivrige tumper, som destruerer et ellers beundringsværdigt projekt. Men jeg kan ikke se hvad det har med noget som helst at gøre? --Lhademmor 1. sep 2008, 17:24 (CEST)


Spilkonsol eller Spillekonsol?[rediger kildetekst]

Hej Lhademor.

Inden vi rigtig går i gang med det nye TaskForce emne, ville det så ikke lige være en god idé hvis vi fik slået fast om det hedder Spilkonsol eller Spillekonsol? Hverken mig eller Man-U ved det, så vi håber du kan bidrage her? --Chrallle 10. sep 2008, 07:34 (CEST)

Faktisk står ingen af delene i Retskrivningsordbogen, og jeg vil derfor beslutte mig for at vi kalder det for en spillekonsol - ihvertfald indtil videre. --Lhademmor 10. sep 2008, 09:28 (CEST)
Personligt udtaler jeg det, så "spil-" er den nærmeste stavning, men hvis man ser på de 45 opslagsord, der starter med spil- i RO, er det tydeligt at "spille-" er den foretrukne stavning i forbindelse med denne betydning af "spil". --Palnatoke 10. sep 2008, 09:51 (CEST)
Gyldendals leksikon siger spilkonsol. --Fredelige 10. sep 2008, 16:36 (CEST)
Google siger spillekonsol --Lhademmor 10. sep 2008, 17:37 (CEST)
Google er normalt meget god, men kan tage fejl, leksikons, og især Gyldendahls, tager aldrig fejl, eller hvad?--Chrallle 10. sep 2008, 21:04 (CEST)


Flytteforslag[rediger kildetekst]

Du har i januar sat flytteforslag på Kategori:Progressive rockgrupper. Ingen har protesteret, så jeg tror godt du kan flytte. Jeg kan godt rette de 6 artikler i kategorien for dig hvis du klarer resten - hvis det altså er en hjælp :-) --MGA73 19. sep 2008, 23:05 (CEST)

Øhm... hvad er "resten"...? --Lhademmor 19. sep 2008, 23:33 (CEST)
Det håbede jeg at du vidste :-D Skal den gamle kategori ikke slettes? Og hvad med historikken, skal den ikke flyttes? --MGA73 19. sep 2008, 23:35 (CEST)
Personligt har jeg altid blæst højt og flot på historikken, hvis jeg har vurderet at den givne artikel/kategori ikke har haft særlig mange bidrag. Og jeg kan i øvrigt ikke slette den gamle for jeg er ikke administrator længere. Men du kan flytte artiklerne over i den nye kategori, og så indstille den gamle til sletning? --Lhademmor 19. sep 2008, 23:40 (CEST)
Hehe ok. Jamen det skulle være let nok så. Jeg går ud fra at man bare flytter diskussionssiden, skriver en passende tekst på den nye kategori og retter artiklerne. --MGA73 19. sep 2008, 23:43 (CEST)
Hovsa så lige at der var en bindestreg i flytteforslaget men det er der ikke i de andre kategorier jeg så (fx Kategori:Rockgrupper. Så mon ikke vi skulle droppe bindestregen? --MGA73 19. sep 2008, 23:52 (CEST)
Nej. Forskellen er jo netop at "Progressive rockgrupper" i bund og grund betyder "rockgrupper der er progressive", mens "progressiv rock-grupper" er "grupper der spiller progressiv rock". Og ja, der skal være bindestreg der, fordi det er en kombination af "progressiv rock" og "grupper", ligesom Kategori:Melodisk dødsmetal-grupper. --Lhademmor 20. sep 2008, 00:11 (CEST)
Super. Jeg flytter videre. --MGA73 20. sep 2008, 00:12 (CEST)
Så skulle den være klaret. Vil du så ikke lige se på Progressive rockmusikere om ikke den så også skal flyttes? --MGA73 20. sep 2008, 00:21 (CEST)
Ja det skal den. Af samme grund. --Lhademmor 20. sep 2008, 19:49 (CEST)


"Ordet 'raid' eksisterer ikke på dansk"[rediger kildetekst]

Retskrivningsordbogen har det: http://retskrivningsordbogen.dk/ro/ro.htm?q=raid --Palnatoke 28. sep 2008, 17:52 (CEST)

Men det betyder ikke at det 'raid' har ganske samme betydning som det engelske 'raid', så det kan udmærket være at 'angreb' er bedre. --Palnatoke 28. sep 2008, 17:53 (CEST)
Okay, flyt bare tilbage hvis det skal være sådan. Lhademmor 28. sep 2008, 20:58 (CEST)


Oversættelse[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. Vil du muligvis oversætte dette Wikipedia:Oversættelseshjælp, ligesom du gjorde sidste gang? (: --Man-U 1. okt 2008, 23:50 (CEST)

Man-U, det er altså nok, at du indsætter det på ovennævnte side. Jeg gætter på at Lhademmor og andre overvåger den og dermed oversætter det, hvis de har lyst. Prøv generelt at lade være med at spørge flere/mange steder om de samme ting, for så kan der let blive forvirring. --CarinaT 2. okt 2008, 07:24 (CEST)
CarinaT har ret. Jeg overvåger siden (og størstedelen af resten af Wikipedia), og hvis jeg får lyst til at hjælpe så skal jeg nok hjælpe, men det har jeg ikke lyst til ihvertfald lige nu. --Lhademmor 2. okt 2008, 08:56 (CEST)
Det skal jeg nok huske så. --Man-U 2. okt 2008, 18:12 (CEST)

Din kommentar på Wikipedia:Anmodning om administratorstatus/Christian Giersing 3[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. Mht. min ivrighed for at blive administrator er det fordi at jeg gerne vil kunne benytte mig af de muligheder for at fjerne flere ændringer fra samme bruger på én gang og blokere tilbagevendende vandaler, som administratorer har. Håber på en bedre forståelse. Mvh Christian Giersing (diskussion | bid®ag) 7. okt 2008, 20:17 (CEST)

Skabelon:lds[rediger kildetekst]

FYI - I edited this to link to the Danish version of the scriptures rather than the English version. Sorry I don't speak Danish - but I know an RM who does so feel free to write me in Danish and I'll have him translate. Trödel 18. okt 2008, 03:31 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Der udsendes ikke noget nyhedsbrev i oktober, da drivkraften bag, CarinaT holder wikipause. Selve AA-TaskForce er dog ikke dødt. --Broadbeer, Thomas 23. okt 2008, 16:48 (CEST)

Danmarks historie (1814-1848)[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor

I tilfælde af du glemte at overvåge Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Danmarks historie (1814-1848) så vil jeg lige gøre opmærksomt på, at jeg har skrevet en kommentar/spørgsmål til din ditto. --Broadbeer, Thomas 28. okt 2008, 16:07 (CET)

Det må du meget rundstykke, det havde jeg faktisk glemt :) --Lhademmor 29. okt 2008, 00:23 (CET)


Administrator[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor, du har nu fået administratorflag. Hvor hjælp og vejledninger findes, ved du allerede... - Kåre Thor Olsen (Kaare) 30. okt 2008, 23:23 (CET)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Megadeth og tillykke[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. Tillykke med dit flittige arbejde, og mange udvidelser af artikler her i den senere tid:). Jeg beklager mange gange, at min deltagelse i projektet har været meget begrænset, på grund af større skriftlige opgaver osv. Jeg regner med, at rode bod på mit fravær her i juleferien. Jeg er begyndt at læse Megadeth artiklen igennem og faldt over en sætning jeg ikke rigtigt forstod fuldkommen: Megadeth har, som et af verdens mest succesfulde heavy metal-bands, solgt mere end 20 millioner album globalt,[2] deriblandt seks på hinanden følgende platinalbum og syv Grammy-nomineringer for Best Metal Performance i træk. Bør dette "på hinanden følgende" være i sætningen?

En anden ting jeg ønskede, at høre om med henhold til projektet var, om vi måske skulle lukke vores sektion om musikerne ned, da vi er begyndt at fokusere på genrene, og vi slet ikke har udvidet artiklerne, om de fokuserede musikers bands endnu?

Udover dette ønsker jeg dig atter tillykke med de mange gode artikler og oversættelser. Regner snarest muligt med at tage fat på enten doom eller dødsmetal:)

Mhv. --Christian89 22. dec 2008, 16:51 (CET)

Hej Christian89. Tak for hjælpen med Megadeth. "på hinanden følgende" betyder egentlig bare at det var syv album i træk der solgte til platin. Vist for at undgå at der stod "i træk" i to sætninger lige efter hinanden. Jeg kigger på det. Angående projektet så synes jeg du har ret i at vi bør lukke ned for musikersektionen - vi kan altid åbne den op igen en anden gang hvis vi får lyst. Det vil jeg snarest gøre!
Det lyder i øvrigt fedt at du vil tage fat på død eller doom. Jeg selv er lidt i tvivl om hvad jeg vil gøre, så hvis du har nogle forslag til noget hvor du kan bruge min hjælp, så skriv endelig :) --Lhademmor 22. dec 2008, 17:02 (CET)
Okay så er jeg fuldkommen med nu. Det lyder meget logisk, at være fri for evige gentagelser:). Ja nemlig vi har altid mulighed for at åbne den igen, så det lyder godt. Tjaa hvis du er i tvivl om hvad du kunen gøre, kan vi jo også i stedet begynde, at fokusere på de udvidet artikler black, folk og goth så de kan forbedres til GA og muligvis FA. Der er også mange bands med vigtige relationer til disse genre, som vi mangler at oprette og udvide:) --Christian89 22. dec 2008, 17:28 (CET)

Wikipedia er ikke din ejendom - men et fælles projekt baseret på saglig viden[rediger kildetekst]

Hej Metalindustri.

Wikipedia er ikke en encyklopædi der alene skal baseres på dine holdninger. Uanset hvor meget du ønsker at Tyrkiet er demokratisk, ændrer det ikke på forholdene, der er, at Tyrkiet adskillige gange har brudt enhver form for demokratiske linje. Eksempelvis er det ikke tilladt at kritisere regeringen i Tyrkiet, derudover er det kommunistiske parti forbudt og alle former for kurdisk politisk virksomhed i Tyrkiet er bandlyst. Altså er Tyrkiet ikke et demokratisk samfund, men derimod det man kalder et diktatur. Anders 1. mar 2009, 19:03 (CET)

Jeg gentager blot min tidligere kommentar: Kom med kilder. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 1. mar 2009, 20:15 (CET)

Godt du er tilbage[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien.
Jeg er glad for at du (igen) er vendt tilbage. Man bliver jo helt trist med alle dem der forlader projektet. --Santac 2. mar 2009, 12:53 (CET)

Jo mange tak. Jeg overreagerede ved en situation for nyligt men indså ret hurtigt irrationaliteten i det, og er her nu igen. Jeg er lidt trist over at ingen gider stemme på mine metalnomineringer (Satyricon falder som GA i dag, da (næsten) ingen har stemt), så måske jeg prøver at skrive om nogle andre områder lidt... --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. mar 2009, 13:23 (CET)
Hej Metalindustrien. Jeg ved godt at jeg ikke har stemt på dine seneste nomineringer. det skyldes bl.a. at jeg ikke har haft tid på det seneste. Jeg tror det er en god ide at fokusere på lidt andre emner end metal. Det er trods alt lykkedes for dig at få mere end en tredjedel af FA-artikler til at være om metal. --Santac 2. mar 2009, 13:57 (CET)


Invasionen af Danmark i 1940 nu kandidat til ugens artikel[rediger kildetekst]

Du var med til at sikre, at denne artikel blev stemt som god artikel for nylig, og derfor regner jeg også med, at du vil stemme på den som ugens artikel. Og det skal være i denne uge, hvis den skal vælges til uge 15 (med 9. april). Mvh. Arne (Amjaabc) 2. mar 2009, 16:18 (CET)

Kategori:Danske farvande - flytning[rediger kildetekst]

Flytning af denne kategori til Kategori:Farvande i Danmark er kun gennemført halvt - så der noget at kigge på...--Steen Th 7. mar 2009, 17:50 (CET)

Tak for tippet - det viste sig at botten var gået i kage halvvejs inde i flytningen. Ordner nu. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 7. mar 2009, 17:53 (CET)

Hvem giver jer ret til at slette sider uden at tjekke, om de rent faktisk er ok?[rediger kildetekst]

Jeg har oprettet og skrevet en artikel om et nyt byudviklingsprojekt i Roskilde. Dette indlæg er slettet af jer/dig. Her blev det påstået at indlægget stred mod gældende ophavsret og at projektet iøvrigt ikke eksisterede. 1) Jeg har selv skrevet teksten, som er hentet ind her, så jeg har ophavsretten til det, hvilket jeg har gjort opmærksom på under diskussionssiden. 2) Projektet eksisterer i bedste velgående. Der arbejder nu 8 virksomheder, organisationer og foreninger på Musicon, som nok vil blive ret trætte af at høre, du/I mener, de ikke eksisterer. Hvad foregår der lige her med din selvjustits...? Er meget forundret. (Skrev Liseh (diskussion • bidrag) 22. mar 2009, 23:24. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan bekræfte at projektet eksisterer. Jeg har været med til at give tilbud på udvikling af det.--Lcl 23. mar 2009, 06:26 (CET)

flyttet til Diskussion:Musicon


Tak for tabel-redning[rediger kildetekst]

Hej Metal, vil lige takke dig for den rettelse du har lavet på rumfartsportalen. Den tabel fløj rundt efter hver redigering. Så mange tak for fixet -Zilotte 23. mar 2009, 22:30 (CET)

Men of eight[rediger kildetekst]

Á propos: "Fuck yeah, in your FACE Wikipedia! You think you can pull that shit on me? On ME?!"
Did you notice the deafening silence? Well, there might be a reason: You are - indeed - a master in these things! (And my thanks for that)--Sten Porse 2. apr 2009, 21:03 (CEST)

Kandidat til GA[rediger kildetekst]

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg har oprettet en kandidat til GA for knap en uge siden, men ingen har endnu reageret. Du har tidligere udtrykt dine frustrationer over, at ingen gider stemme hverken for eller imod på GA, så du kan forstå mine ærgelser. Jeg vil være glad, hvis der blot kommer en kommentar til det. --Ktp72 7. apr 2009, 12:04 (CEST)

Israel som FA[rediger kildetekst]

Jeg har nomineret Israel som FA igen da der manglede stemmer ved sidste nominering. Jeg synes du skulle kigge forbi her --Gorbi 18. apr 2009, 13:11 (CEST)

Amerikanske præsidenter[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien. Da jeg kan se at du har oprettet to statusmærkede artikler om to af de mange amerikanske præsidenter, har jeg lavet denne skabelon.. Du kan evt. sammen med Nis Hoff (som også er aktiv inden for de amerikanske præsidenter her på Wikipedia) begynde på et nyt AA-Fokusemne. Jeg ved godt det tager lang tid, men du kan jo gå fra og til det. Det er kun et forslag. (: Fortsæt god arbejdslyst her på Wikipedia. (Skrev Man-U (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg skal overveje det. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 9. maj 2009, 19:51 (CEST)Reply[svar]

Hærværk?[rediger kildetekst]

Hej, hvad skete der her? - har nogen fået fingre i din adgangskode? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. maj 2009, 01:19 (CEST)Reply[svar]

Ikke andre end mig selv. Desværre har jeg også fået fat i to kasser øl... -_- --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 23. maj 2009, 01:25 (CEST)Reply[svar]

Barnstar[rediger kildetekst]

SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
Fordi du er skidesjov, på den specielle, og sjove måde :-D P.S. Jeg gider ikke lede alle dine barnstars igennen for at se om du har fået en musik-barnstar. Hvis du ikke har, så betragt denne barnstar som en speciel musik-barnstar. Masz (Skriv besked) 27. maj 2009, 16:01 (CEST)Reply[svar]


Live At Donington[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien. Jeg ser, at du har lavet en omdirigering til Live At Donington. Live at Donington (lille a) er imidlertid en plade med Iron Maiden (iflg. skabelonen for Iron maiden). --Nis Hoff 8. jun 2009, 14:55 (CEST)

De er begge to med lille a (det er korrekt engelsk retstavning), så det tegner vist til at skulle blive en flertydig-side, når nogen gider oprette en sådan. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 8. jun 2009, 15:07 (CEST)

Nyheder[rediger kildetekst]

Nyheder[rediger kildetekst]


Hej ... oversættelses hjælp!!![rediger kildetekst]

Jeg vil meget gerne have det engelske "Hillfort" oversat, jeg kan ikke finde nogen oversættelse af det!
Norsk bruger "Bydgeborg"
Svensk bruger "Fornborg"
Tysk bruger "Wallbourg"
Hollandsk er det "Heuvelforten"

Jeg har forsøgt at hevende mig til Masz Brugerdiskussion:Masz#Hej Masz ... hjælp til oversættelse ???, der foreslog PHansen at bruge det norske "Bygdeborg", men for mig lyder det altså MEGET norsk. På diverse arkæologi-sider jeg har fundet på nettet bruger de faktisk bare det engelske "hill-fort". Jeg har valgt i Trakai artiklen at oversætte hill-fort til bakkefort men ved ikke rigtigt om det er en uacceptabel privat oversættelse, men jeg kan hverken finde noget entydigt navn på nettet eller i den store Danske Encuclopædi ... så ... pls ... Masz siger du er "fænomonal" oversætter ;) ... kan du hjælpe mig ;)

og så lige
Tak for din syrede brugerside, når jeg bliver træt af at sidde og rette mine egne fejl 4.-5. gang på en time, får jeg mig et godt grin, når jeg går ind og læser et par linier på din brugerside ;)
--Per (PerV) 1. sep 2009, 21:23 (CEST)


Bombastisk?[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne vide hvad du mener er for bombastisk?
Af artiklen fremgår det at Trakai i længere perioder har været de facto hovedstad for Litauen, det fremgår endvidere, at Litauens selvforståelser som nation er tæt knyttet til Trakai, at der så iøvrigt er en speciel befolkningsgruppe Karaim, som har overlevet med eget sprog, kultur og relogion i Trakai i mere end 500 år understreger vel byens betydning, også som turist mål. Men altså, hvad ønsker du, der skal tilføjes?--Per (PerV) 3. sep 2009, 09:48 (CEST)

Det hurtige svar: En kilde. Kan du finde en kilde et sted på nettet der nævner Trakai som et af de vigtigste områder? Så indsæt det som <ref>-kilde på sætningen. I det hele taget kunne artiklen godt bruge flere kilder. -Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 3. sep 2009, 10:32 (CEST)
Ok accepteret, udtalelsen VAR min egen, jeg vil finde en kilde på nettet, der kan bekræfte den :).
Gider du iøvrigt at hjælpe mig med at "pointe out" hvor jeg behøver kilder!
Jeg tror du har ret, men helt ærligt, med 1 md og 5 dages erfaring er det begrænste hvad jeg ser :( :)
Jeg er MEGET villig til at lære, men har nok brug for instruktioner med en hammer :)--Per (PerV) 3. sep 2009, 11:34 (CEST)

Breaking[rediger kildetekst]

Tak for kommentaren om "1926 kuppet"[rediger kildetekst]

Jeg tror du har ret, se lige min kommentar dér, og så iøvrigt, vil du kigge Ypatingasis Būrys for skrubtusser, og evt. også Bydele i Litauen bemærk lige diskussionen om Bydele i Litauen, jeg er enig i at artiklen er MEGET tynd :(--mvh Per (PerV) 10. sep 2009, 16:32 (CEST)

Håber du har ordentligt med tømmermænd idag, og knapt så "knotten" som den 10., mindst så mange tømmermænd, så du umiddelbart kan gå ind og slette Ypatingasis Būrys, Bydele i Litauen og 1926 kuppet, hvis du finder dem uinteressante ;)
Men hvis du mod forventning IKKE sletter dem, håber jeg indeligt på kommentarer!
--mvh Per (PerV) 13. sep 2009, 11:37 (CEST)

Forespørgsel om bot assistance[rediger kildetekst]

Hej!

Kan Botindustrien være så sød at ændre alle forekomster af Kategori:SUV til Kategori:SUV'er samt flytte foranstående kategori?

På forhånd tak mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 24. sep 2009, 11:54 (CEST)

Done by Masz. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. sep 2009, 18:50 (CEST)

Nyheder[rediger kildetekst]

Bandlysningsafstemning[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien.

Du er listet som aktiv administrator, og jeg henviser derfor til [1].

Med venlig hilsen, --Hockeyindustrien 3. okt 2009, 22:38 (CEST)

Nyheder[rediger kildetekst]

Specialnyheder[rediger kildetekst]

Nyheder[rediger kildetekst]

Kursiv, sangtitler[rediger kildetekst]

Du skriver i Brugerdiskussion:DrDose at sangtitler skrives i "gåseøjne", jeg kan ikke finde det i stilmanualen, kan du hjælpe mig. Med venlig hilsen --Ultraman 17. dec 2009, 20:08 (CET)

WP:STIL#Titler --CarinaT 17. dec 2009, 22:16 (CET)

Nyheder[rediger kildetekst]

Breaking[rediger kildetekst]

Nyheder[rediger kildetekst]

Min brugerside er blevet rettet...[rediger kildetekst]

Lad venlist være med at på nogen måde at redigere min bruger side uden at skrive hvorfor på min diskussionssiden. På forehånd tak. --Robin13 13. feb 2010, 19:17 (CET)

Jeg aner ikke hvad du snakker om. Det eneste jeg har fjernet fra din brugerside var en systemkategori som må have været havnet der ved et uheld efter du selv har rodet med skabeloner. Det følte jeg ikke at der var nogen grund til at forklare yderligere. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 13. feb 2010, 22:22 (CET)

Bredbladet Pilblad[rediger kildetekst]

Hej Metalindustri, så er artiklen oprettet...Mvh. --Sten Porse 15. feb 2010, 15:45 (CET)

Nyheder[rediger kildetekst]

Skabelon[rediger kildetekst]

jeg kan se du har oprettet skabelonen infoboks Single fra den enegelske wikipedia og jeg mangler din hjælp til en skabelon der er meget tæt relateret. Tag et kig på den engelske skabelon "Singles" der bl.a. er brugt i artiklen The Final Cut (album) som jeg er ved at oversætte. Jeg mangler blot den dumme skabelon, og jeg har prøvet meget længe at få det til at fungere, og er efterhånden løbet tør for tålmodighed. HJÆLP! --Dooba 29. mar 2010, 16:15 (CEST)

Nyheder[rediger kildetekst]