Brugerdiskussion:Pixi Uno/Arkiv 5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du er meget negativ lige nu![rediger kildetekst]

Du kan ikke være bekendt at spolere mit arbejde med Kategori:Slægtshjemmesider. Det må stå helt og aldeles for din egen regning, de holdninger du fremfører der. Ta' lige og overvej om du overhovedet bør have administrator-rettighed tildelt! --Ribewiki (diskussion) 25. nov 2013, 18:26 (CET)

Du kunne starte med at sætte dig ind i notabilitetsbegrebet. En underside af en total amatørhjemneside er på ingen måde notabel. - uanset emnet. Samtlige hjemmesider er ikke notable. --Pixi Uno (diskussion) 25. nov 2013, 18:30 (CET)
Er det American-pictures.com (slægtshjemmeside), som du hentyder til? Kalder du Jacob Holdt for en total amatør? Ved du i øvrigt hvad æreskrænkelse er? Og hvad med om du lige husker at slå din stavekontrol til! --Ribewiki (diskussion) 25. nov 2013, 18:39 (CET)
Den jeg lige har slettet. God aften herfra. --Pixi Uno (diskussion) 25. nov 2013, 18:43 (CET)
Jeg er enig med Pixi Uno i, at de af slægtshjemmesiderne, jeg har set, ikke er notable. At de nævner en række personer, der er notable, gør altså ikke hjemmesiderne notable. Og når du nævner Jacob Holdt, så er han da absolut en notabel person, som jeg har al mulig respekt for, men det er jo ikke som hjemmesidekonstruktør, at han har gjort sig bemærket. Artiklen om hans hjemmeside kan eventuelt have notabilitet via den lange periode, men det kræver en eller anden form for dokumentation af, at genealogien skulle være rekordlang. Andre dele af artiklen ligner mere en brugsanvisning til siden, hvilket ikke er relevant på Wikipedia. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. nov 2013, 19:38 (CET)
Jeg må erkende, at jeg også deler Pixi Unos bekymringer med notabiliteten. Jeg er også lidt bekymret, hvis debatten bliver lidt for skinger. Det er ikke så hensigtsmæssiget at fjerne fokus fra emnet ved at blande "æreskrænkelse" ind i debatten, ligesom opfordringer til at slå stavekontrol til heller ikke er befordrende for en kontruktiv debat. Pugilist (diskussion) 25. nov 2013, 19:57 (CET)
Jeg er også enig i, at hjemmesiderne ikke er notable (og at artiklerne vil forblive stubbe). Finnholbek.dk er mere eller mindre en database med data fra Danmarks Adels Aarbog - og altså bare en digitalisering af det enorme arbejde, som Thiset, Hiort-Lorenzen, Bobé m.fl. har udført. --Urbandweller (diskussion) 25. nov 2013, 21:19 (CET)--Urbandweller (diskussion) 25. nov 2013, 21:19 (CET)
I er da godt nok utrolige. --Ribewiki (diskussion) 25. nov 2013, 22:29 (CET)
Jeg er i denne sag enig med Pixi Uno i konklusionen, men så absolut ikke i fremgangsmåden. Tag sletnings- og notabilitetsdiskussionen først og slet bagefter. Det er for dumt at fremprovokere diskussionstråde som denne. --Palnatoke (diskussion) 25. nov 2013, 23:33 (CET)
Jeg tilslutter mig Palnatokes standpunkt. En sletningsdiskussion ville hurtigt have klaret sagen. Rmir2 (diskussion) 26. nov 2013, 06:35 (CET)

Kløe i aftrækkerfingeren?[rediger kildetekst]

Hej Pixi. Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår din sletning af Slam her til aften - slet ikke under begrundelsen "Uencyklopædisk". Artiklen kan være starten på en udmærket artikel, hvis brugeren får lov at redigere videre, og skader ikke ved at blive stående som stub. Den har mere end et par håndfulde iw-links, og PHansen var oven i købet i gang med at hjælpe IP-brugeren til at arbejde videre på artiklen. Det har kostet mindre tid at gøre artiklen til en brugbar stub, end det har taget at skrive dette indlæg... Så hvorfor skulle den slettes? Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 28. nov 2013, 18:25 (CET)

Hej Pixi Uno[rediger kildetekst]

Jeg har meget svært ved at se, hvordan en oversigt over hvilke uddannelser, man kan følge på Rytmisk Musikkonservatorium, kan være reklame? Hvis ikke du havde for travlt med at slette det, så du måske, at det sidste tekstforslag blot var en oversigt over uddannelsernes navne. Jeg mener, at det er en ganske interessant oplysning at kunne finde, hvis man ønsker at vide mere om Rytmisk Musikkonservatorium.

Hadsund-relaterede artikler[rediger kildetekst]

Kære Pixi Uno!

Vi er en del som vil blive rigtig glade, hvis du er sød at deltage i den her diskussion.

Mange hilsner fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 3. dec 2013, 07:27 (CET)

Pixi kik også lige forbi Wikipedia:Sletningsforslag/Tech College Mariagerfjord og Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad gør et shopping center notable?. Nu siger jeg det til dig igen, vil du ikke nok moderere lige dit sprogbrug tak. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 3. dec 2013, 18:17 (CET)


Hej Pixi Uno[rediger kildetekst]

Hvis jeg ikke helt forstod din besked om fjernelse af skabeloner - er det så her jeg skal skrive til dig? (Skrev Herbert888 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nej, du skal svare på din egen diskussionsside, da det er nemmeste at bevare overblikket på den måde. --Pixi Uno (diskussion) 3. dec 2013, 17:37 (CET)

side til gruppen PLATT-FORM[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno

Jeg har nu tre gange prøvet at oprette en side til gruppen PLATT-FORM, og den er sidst blevet slettet fordi den virkede som reklame. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få lov til at oprette siden? De er en satiregruppe der har eksisteret i et år nu og har optrådt på diverse scener i kbh, og deres første store show kører for tiden. Jeg prøvede at komme med så mange henvisninger som muligt, men det var stadig forkert. Jeg synes det er meget svært at starte noget, nå siden bliver slettet med det samme, fremfor at der kommer noget konstruktiv kritik?

Det er tre kendte skuespillere der er medlemmer af gruppen, og jeg synes det er meget naturligt at deres gruppe skal have en side her på wikipedia. håber du kan hjælpe mig på vej, så siden ikke blev slettet hver eneste gang

Andersmiks (diskussion) 4. dec 2013, 09:39 (CET)andersmiks

Hej. Du starter med at indsætte gruppens eget pressemateriale som artikeltekst. Dernæst er det svært at se at netop denne gruppe har gjort sig specielt bemærket, udover at de har udsendt en pressemeddelse og at man nu kan købe billetter til deres debutshow. Wikipedia er ikke stedet hvor omtale starter, men her hvor man beskriver den omtale som allerede har fundet sted. Hvis gruppen en dag gør sig bemærket, sælger masser af billetter, bliver omtalt i medierne, så kan notabilitet måske påvises. --Pixi Uno (diskussion) 4. dec 2013, 12:37 (CET)
@Anders: Deres fælles show kan måske nævnes under de respektive skuespilleres biografier, fx som: "Sammen med xx og yy har zz lavet gruppen PLATT-FORM, som spiller i perioden aa." Så kan vi vende tilbage til, om gruppen selv kan tilkomme en artikel lidt senere, jf. Pixi Unos bemærkninger ovenfor. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. dec 2013, 12:56 (CET)


En (for?)hurtig sletning[rediger kildetekst]

Hejsa

Jeg havde oprettet Obscured by Clouds med kun titlen i, fordi jeg foretrækker at redigere i Wikikode og ikke wysiwyg-editoren. Da jeg oprettede artiklen, var det wysiwyg-editoren der åbnede og jeg kunne ikke finde ud af at skifte. Så jeg valgte at gemme og så fortsætte redigeringen i Wikikode. I mellemtiden havde du så nået at slette min artikel... Nu har jeg så gendannet den. Mener du fortsat at den skal slettes? Mvh Thue--Thuecl (diskussion) 4. dec 2013, 16:57 (CET)

Nope, den er fin. :-) mangler bare lidt kategorier, og et par kilder. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 4. dec 2013, 16:59 (CET)
Tjek! :-) Er i gang med det! :-) Er ved at lære mig at bruge skabeloner. Kan se at det jeg har taget fra den engelske Wiki laver en skabelon med engelske overskrifter, så nu leger jeg med en dansk skabelon! :-) Thuecl (diskussion) 4. dec 2013, 17:17 (CET)


Aktuelle begivenheder på forsiden[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno. Når du tilføjer nye aktuelle begivenheder på forsiden: Husk også at tilføje begivenheden på skabelon:Aktuelle begivenheder 2013. --Morten Haagensen (diskussion) 6. dec 2013, 09:30 (CET)

Din sletning af siden om Chasing Greenlights[rediger kildetekst]

Jeg vil diskutere denne sletning, da jeg ikke mener, at der er grund til at slette den. Uddyb venligst hvorfor, du ikke mener den hører hjemme her. I øvrigt synes jeg da du var lige lovligt hurtig på aftrækkeren da du slettede den. Du kunne da i det mindste lige vente til igangværende redigeringer var afsluttede inden du bedømte artiklen. DaneOfScandinavy (diskussion) 8. dec 2013, 15:00 (CET)

Hej. Det er rimeligt nemt at vurdere artiklen og bandet. De er ikke notable jf. kriterierne for musikartikler. Én demo-EP som udkom for nyligt ´, intet pladeselskab, ikke ret meget interesse. Derfor er den blevet slettet, nu to gange. --Pixi Uno (diskussion) 8. dec 2013, 15:03 (CET)

Sletning af maleren Regnar Lange[rediger kildetekst]

Hvis du er uenig i den måde jeg har lavet side om Regnar Lange på kunne du ha' ændret det jeg havde skrevet, i stedet for at slette det. Det er facts og derfor svært at gengive på andre måder.

Må indrømme at jeg begynder snart at opfatte Wiki som temmelig diktatorisk, da jeg også har fået slette billeder på Wiki Commons som jeg selv havde lavet, men det blev ikke godtaget som ophavsret???

Det der er rigtig beklageligt, er at man ikke kan klage nogen steder over den censur man bliver udsat for.

S Starlight (diskussion) 18. dec 2013, 09:11 (CET)

Hej. Som du sikkert ved, er det ikke tilladt at bryde ophavsretten, og kopiere tekster andre steder fra. Heller ikke på Wikipedia. Derfor blev den oprettede artikel slettet. Hvad der sker på Commons, har intet med dansk Wikipedia at gøre. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 18. dec 2013, 10:12 (CET)

Antal besøgne[rediger kildetekst]

Hej - kan man godt se, hvor mange der har været inde på den artikel, man selv har oprettet? Fodbold-fan (diskussion) 15. dec 2013, 15:10 (CET)

Kan ses her på http://stats.grok.se/ Mvh Asger (diskussion) 15. dec 2013, 17:34 (CET)

Skal også lige spørger - hvorfor dukker der kun i nogle ny oprettede artikler en indholdsfortegnelses boks op? Kan man ikke gøre, at den dukker op i hver artikel? Fodbold-fan (diskussion) 19. dec 2013, 14:04 (CET)

- og nårhjo! Er der en kategori, hvor kun alle de aktive fodboldspillere efter nationalitet er? Denne er med alle spillere (https://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Fodboldspillere_efter_nationalitet), men er der ikke kun en med aktive spillere? Fodbold-fan (diskussion) 19. dec 2013, 14:07 (CET)

Hej. Angående indholdsfortegnelse. Så dukker den først op når der er x-antal afsnit. Kan ikke huske det præcise tal, men tror at det er tre. Ang. aktiv/ikke aktiv kategori. Så har ingen Wikis dette. Heller ikke indenfor andre emner, som skuespillere, politikere, kunstnere, osv. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 19. dec 2013, 14:16 (CET)


Nu du er en kyndig bruger af sletteknappen, kunne du så ikke lige slette Haaning? Der er vist ikke grund til at lade den stå. Mvh Asger (diskussion) 19. dec 2013, 21:57 (CET)

Nu har Pugilist gjort det. Mvh Asger (diskussion) 19. dec 2013, 22:01 (CET)


Igen for hurtig med knappen[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno. Nu er du igen for hurtig med at klikke på den såkaldte "slet knap", nogle af de artikler du sletter skulle du lige tage og overveje om du ikke skulle have oprettet et sletningsforslag først. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 19. dec 2013, 22:00 (CET)

Hej, Jeg kan se at du uden videre kommentarer har tilbagefoert min opdatering af ovenstaaende side, som mestensdels er en oversaettelse af den engelske wiki-side. Jeg skal nok faa linket til diverse kilder, naar jeg lige finder ud af hvordan - saa jeg vil venligst anmode om at du markerer hvor der kunne taenkes at mangle en reference, i stedet for at tilbagestille ALT - det forekommer begraenset konstruktivt. Mvh (Skrev Alfalund (diskussion • bidrag) 29. dec 2013, 11:42‎. Husk at signere dine indlæg.)

Når du sletter sider[rediger kildetekst]

Hej Pixi. Når du sletter sider skal du huske at slette de tilhørende omdirigerings sider. Der er nok du kan tage fat på her. Vh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 2. jan 2014, 14:22 (CET)

Der er godt 45 styk så du er beskæftiget i et lille stykke tid. Godt nytår herfra. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 2. jan 2014, 15:17 (CET)


Noterede kampe[rediger kildetekst]

Hej - når man kan se hvor mange kampe en fodboldspiller har spillet for en klub i infoboksen, er det så inkluderet de kampe spilleren er blevet skiftet på banen, eller er det kun de kampe spilleren er startet på banen som bliver noteret i infoboksen? Fodbold-fan (diskussion) 2. jan 2014, 15:42 (CET)


Reklamerende[rediger kildetekst]

Hej Pixi.

Efter du har sat "Denne side er foreslået omskrevet – da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold. Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken." på Santander Consumer Bank artiklen, så har jeg omskrevet således at jeg nu synes at der ikke er en antydning af subjektet. Vil du ikke fjerne anmærkningen nu? På forhånd mange tak. Vh. (Skrev CilleDK (diskussion • bidrag) 3. jan 2014, 15:50. Husk at signere dine indlæg.)

Kik lige forbi Wikipedia:Sletningsforslag/Rebæk Søpark Butikscenter og Wikipedia:Gendannelsesforslag/Hadsund Butikstorvet. Nu behøver du ikke at lade som at du ikke har set noget af dette som du plejer at gøre. Vh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 5. jan 2014, 23:58 (CET)

Reetablering af Holbæk Red Devils[rediger kildetekst]

Holbæk Red Devils´s side her på Wikipedia bedes genskabt. Klubben spiller elitesport og bør være nævnt på Wikipedia. (Skrev AndreasDanmark (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du ønsker siden genskabt kan du fremsætte forslag herom på Wikipedia:Gendannelsesforslag. Mvh Asger (henvendelse) 14. jan 2014, 14:05 (CET)