Brugerdiskussion:Thuecl

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Thuecl! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) (diskussion) 2. dec 2013, 17:48 (CET)


Billede af gravsten[rediger kildetekst]

Hej Thuecl

Se Wikipedia:Landsbybrønden/Billede af gravsten . Mvh. --Kontoreg 10. dec 2013, 20:59 (CET)

Jep, har set det! :-) --Thuecl (diskussion) 10. dec 2013, 21:00 (CET)

Hejsa Thue.

Jeg så, at du skrev vedr. dit projekt om SNS på Wikipedia:WikiProjekt Medicin og Sundhed. Et spændende projekt, som du har gang i.

Kunne måske trænge til lidt flere kilder. Jeg vil foreslå dig, hvis du ikke har gjort det, at læse Wikipedias Stilmanual her finder du mange gode råd og vejledninger til, hvordan en god artikel bygges op.

Du spurgte også om, hvordan du laver et link til din egen side. Det gør du ved at skrive [[Bruger:Thuecl/SNS]]. Du kan f.eks. også skrive [[Bruger:Thuecl/SNS|her]], som bliver til her.

Mvh Asger (diskussion) 4. jan 2014, 15:31 (CET)

Hej Asger
Tak for dit input! :-) Jeg har tidligere læst Stilmanualen, men det er da en god anledning til at få frisket den op! ;-) Et af problemerne jeg er stødt på i forbindelse med artiklen er, at der (tilsyneladende) ikke findes ret mange kilder (hvilket kan undre), men jeg arbejder til stadighed på at skaffe flere. Hvad linket til egen side angår, så synes jeg, at jeg har prøvet det du skriver, men det er jo helt åbenbart ikke lykkes for mig...! :-) Thuecl (diskussion) 4. jan 2014, 16:15 (CET)
Så lykkedes det... :-) Thuecl (diskussion) 4. jan 2014, 16:18 (CET)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 8. jan 2014, 09:05 (CET)
Hej Knud Winckelmann. Tak for dit tip. Er der noget specielt jeg har redigeret som du sigter på? Hvis det er om siden som denne diskussion hører til, så tillader jeg mig, fordi den ligger som en underside til min brugerside, ikke at bruge forhåndsvisningen ret ofte. Artiklen er stadig i "kladde" (omend jeg godt er klar over, at den stadig er offentligt tilgængelig). Synes faktisk jeg ellers plejer at bruge forhåndsvisning. :-) De bedste hilsner Thuecl (diskussion) 8. jan 2014, 10:58 (CET)
Det er formentlig din kladdeside om sikringen, Knud hentyder til. Hver gang du gemmer en side, kommer det med på listen over seneste redigeringer, som nogen brugere bruger til at holde øje med hærværk og andre skadelige redigeringer. Ellers er det kun godt, at du skrive artikler og redigerer på Wikipedia, det er kun dejligt at se. Mvh Asger (diskussion) 8. jan 2014, 11:02 (CET)
Åh selvfølgelig. Var ikke opmærksom på, at det selvfølgelig kan være tilfældet. Var ikke klar over, at mine redigeringer kunne skabe støj andre steder. I så fald, vil jeg forsøge at begrænse mine redigeringer og lave dem i nogle større "klumper". :-) Thuecl (diskussion) 8. jan 2014, 11:22 (CET)

Godt arbejde![rediger kildetekst]

Den Originale Barnstar
Du fortjener denne anderkendelse efter dit store arbejde med Psykiatrihospitalet i Nykøbing Sjælland. Mvh Asger (henvendelse) 20. jan 2014, 11:35 (CET)


Tak Asger! :-) Thuecl (diskussion) 20. jan 2014, 12:07 (CET)

Tekst om Nordkraft - neutral el ej[rediger kildetekst]

Hej Thuecl

Jeg har nu læst Wikipedia selvbiografier. Vil det sige, at vi ikke må skrive et eneste ord om os selv, men kun kan håbe på, at andre skriver noget mere, og f.eks. tager samme tekst fra Nordkraft, som jeg har skrevet ind? Jeg har set siden om Brandts Klædefabrik, der minder meget om Nordkrafts side. Har de selv skrevet det? --Nordkraftdk (diskussion) 27. jan 2016, 10:03 (CET)

Hej Jeg er ikke administrator, så jeg vil nødigt udtale mig definitivt, men som jeg læser det, så ja, har man en aktie i artiklen, må man ikke skrive den. Simeondahl som har fjernet din redigering henviser også til, at teksten er kopieret fra en hjemmeside. Prøv at kigge lidt højere oppe i hjælp til nybegyndere, der er samme problematik som med Nordkraft behandlet (Sønderborg Revyen). Mvh Thuecl (diskussion) 27. jan 2016, 10:08 (CET)

Hvis man har en relation til Nordkraft, bør man ikke skrive i den pågældende artikel. Det er imod vores regler og erfaringen viser at man har svært ved at skrive neutralt. Man må heller ikke bruge materiale fra andre websider pga. ophavsretten. Så ja, man skal vente på at en uafhængig bruger skriver om Nordkraft. I vil sikkert selv sætte pris på at det står på wikepedia er neutralt og desuden har almen interesse og ikke bare er en samling reklame og pressemedelelser fra gud og hver mand. --Savfisk (diskussion) 29. jan 2016, 15:39 (CET)
Super dejligt at se at du er blevet så aktiv i hærværksbekæmpelsen. Det er en af de vigtige dele af at få Wikipedia til at være et godt samt troværdigt sted at være. Keep up the good work! --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 2. feb 2016, 22:19 (CET)



Hejsa. Det er nemmere, hvis man går i artikelhistorikken, så kan man sammenligne de forskellige versioner og direkte vælge en at genskabe. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. feb 2016, 15:35 (CET)

Ja, det fandt jeg ud af! :-) Hold op vedkommende havde travlt... Tak fordi du blokerede! --Thuecl (diskussion) 8. feb 2016, 15:36 (CET)

Jeg vil vædde en lille 5-krone på at det var en flok gymnasielever, sikkert i Greve-området, der morede sig lidt på samme tid. Jeg mener at huske at Servicefælleskabet leverer net til gymnasierne i området og de vil derfor have mange brugere, dvs. hele gymnasiet, under den samme IP. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. feb 2016, 15:43 (CET)

Mon ikke jeg bare kan give dig den 5-krone med det samme? :-D --Thuecl (diskussion) 8. feb 2016, 15:48 (CET)

Patruljant[rediger kildetekst]

Hej Thuecl. Din konto har nu fået patruljant rettigheden som gør det muligt for dig at patruljere ændringer samt nye sider på dansk Wikipedia.

Du kan læse omkring hvordan du bruger patruljantværktøjerne på:

Hvis du har nogle spørgsmål så ende ikke hold dig tilbage. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 10. feb 2016, 17:10 (CET)

Bemærk, du kan nu også indsæt {{Bruger patruljant}} på din brugerside hvis du ønsker det. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 10. feb 2016, 17:13 (CET)

Bandholm Hotel[rediger kildetekst]

Hej! Hele artiklen Bandholm Hotel er en reklame, så ret ikke i den, så hurtigsletteren kan se det i en sammenhæng. Desuden er artiklen ikke encyklopædisk, da kun fokuserer på anprisninger. Den behandler eksempelvis ikke stedets historie.--Madglad (diskussion) 17. feb 2016, 08:21 (CET)

Det er noteret. Jeg er naturligvis helt enig med dig i din betragtning og slettede i god mening for i det mindste at kunne gøre noget, inden den bliver slettet Men kan godt se, at den der skal slette, skal kunne se hele billedet. --Thuecl (diskussion) 17. feb 2016, 08:26 (CET)

Coca-Cola-artikler[rediger kildetekst]

Som efterlyst: 7 primære artikler plus 6 diverse. Se: Diskussion:Coca-Cola_(rød)#Coca-Cola-artikler.--Madglad (diskussion) 21. feb 2016, 21:17 (CET)

For mange patruljeringer?[rediger kildetekst]

Jeg synes stadig at der er for mange patruljeringer. Fx har du godkendt denne rettelse: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Verdens_lande&type=revision&diff=8461230&oldid=8461227 Landet findes allerede korrekt alfabetiseret (dvs. under C) på listen.--Madglad (diskussion) 25. feb 2016, 00:37 (CET)

Tilbarerul af HDMI[rediger kildetekst]

Thue, hvad retfærdiggør den revert har du gjort af mine ændringer på HDMI [1]? DJSupreme23 (diskussion) 29. feb 2016, 11:40 (CET)

Hej DJSupreme23. Først: Jeg er da ked af, hvis du mener at jeg har gjort dig uret. Jeg vil da gerne forklare hvorfor jeg gjorde, som jeg gjorde.
Nu har jeg lige kigget på det, og grunden til mit tilbagerul var to ting:
  1. Jeg syntes ikke din rettelse tilførte artiklen ny viden.
  2. Du slettede en oplysning om emnet.
Havde du tilført en masse ny viden, havde jeg ikke lavet tilbagerul selvom du slettede en oplysning. Og havde du ikke slettet en oplysning, havde jeg heller ikke lavet tilbagerul, så havde jeg ladet dine rettelser stå. Det er altså kombinationen af de to ting der gjorde udslaget. Giver det mening? Men tilbagerullet er på ingen måde et kardinalpunkt for mig, mener du at jeg tager fejl, så fjern gerne mit tilbagerul. Mvh --Thuecl (diskussion) 29. feb 2016, 13:31 (CET)
Thue, hvis du mener at edits der ikke tilfører ny viden udelukker du dermed rettelser i formulering, stavefejl go tvetydigheder, hvilket du naturligvis ikke med rette kan mene. Hvad du mener med at slette en oplysning skal du gøre klarere. Nej, din tilbagerul er ikke rimelig og du bør tilbagerulle din egen handling snarest. På forhånd tak. DJSupreme23 (diskussion) 6. mar 2016, 21:37 (CET)
Jeg er ening i Thuecl's vurdering af dit bidrag. Dels ændrer du sætninger så de ikke giver mening, tilføjer en sætning med forkerte fakta og dels sletter/ændrer du korrekte angivelser. Dette er ikke en god måde at bidrage til wikipedia, eftersom dit bidrag samlet set gør artiklen dårligere. En god måde at redigere på er at bruge forhåndsvisnig, så man kan kontrollere sine ændringer eller kopiere artiklen til din sandkasse og arbejde med den der. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 6. mar 2016, 23:19 (CET)
DJSupreme23 du skal læse min begrundelse igen: Det er KOMBINATIONEN af at du IKKE tilfører ny viden OG at du SLETTER oplysninger, der gør, at jeg lavede en tilbagerulning. Ergo kan du ikke stille spørgsmålstegn ved om jeg virkelig mener, at stavefejl mm. ikke skal rettes. Jeg ved ikke hvilken opfattelse du har, men hverken jeg eller Wikipedia fungerer på den måde, at man kan diktere hvad der skal ske. Du kan altså ikke diktere, at jeg skal lave en tilbagerulning - det kommer ganske enkelt ikke til at ske! Jeg står ved den rettelse jeg lavede, og som du kan se, så støttes den af Savfisk. --Thuecl (diskussion) 7. mar 2016, 15:46 (CET)
Thus, Savfisk: Jeg bemærker mig at ingen af i to faktisk påpeger hvad det er for fejlagtig information jeg indfører. At Thue tilmed har rullet tilbage til en udgave der skriver at "stikkene minder om USB stik" og at Savfisk sammenholdt med dette bebrejder mig for at indføre meningsløs info, er påfaldende siden at USB er den stor vifte af standarder og stiktyper der spænder over 20 års udvikling imens HDMIs fysiske tilkoblingsflader har *tre* udformninger der er forbrugerrelevante, hvorved *en* kan ligne mikro-USB; jfr. de Engelsksprogede artikler. Uanset - mit oprindelige edit var fra min side en påbegyndelse at bruge mere tid på ajourføring af denne og tilstødende artikler, men med den her oplevede nidkærhed i tilsynet efterlader det mig ikke lyst til at kaste mere tid efter det projekt. DJSupreme23 (diskussion) 1. jun 2016, 11:08 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

(Sorry to write in English)