Diskussion:Jordan Bratman

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 27. mar 2007 kl. 16:13 (CEST)

-- CommonsTicker 6. apr 2007 kl. 12:13 (CEST)

Sletningsforslag: Jordan Bratman

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jordan Bratman har stået med {{notabilitet}} siden 2015, så lad os tage diskussionen. mvh Tøndemageren (diskussion) 27. maj 2016, 12:05 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet Nå: "Han har været gift med sangerinden Christina Aguilera". Tak for info, så slipper jeg for at købe Se&Hør. --Madglad (diskussion) 30. maj 2016, 08:05 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv med Christina Aguilera. Rmir2 (diskussion) 31. maj 2016, 21:36 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold -- jeg synes den skal beholdes --Zoizit (diskussion) 12. jun 2016, 16:19 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv Han har tilsyneladende ikke bedrevet meget andet end "blot" i nogle år at have været gift med Anguilera samt at gøre hende gravid. Er der ikke mere, bør vi vælge den løsning, som enwp har valgt, nemlig at skrive de få oplysninger ind i Christina Aguilera og herefter lade artiklen redirect'e dertil. --Pugilist (diskussion) 9. aug 2016, 10:14 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Sammenskrevet med Christina Aguilera, jf. en-wiki.
--Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. sep 2016, 10:22 (CEST)