Diskussion:Louie Ashanti Bannor Boberg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Louie Ashanti Bannor Boberg

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Biografien om Louie Ashanti Bannor Boberg er oprettet af Fnielsen. Hun Han er en 4-5 årig pige dreng, som har fået nogle digte med i et magasin. Gør det hende ham notabel?

  • Sammenskriv til Thomas Boberg, eller Slet. Jeg mener ikke vi skal have artikler om børn, på denne baggrund.--Kjeldjoh (diskussion) 8. dec 2020, 09:13 (CET)
  • Slet - enig i ovenstående. Det er imponerende nok at få optaget skriverier i en alder af 4 år, men når der ikke e randet at skrive om hende end to udtalelser, så mener jeg ikke det er nok. Toxophilus (diskussion) 8. dec 2020, 10:01 (CET)
  • Sammenskriv til Thomas Boberg. --Palnatoke (diskussion) 8. dec 2020, 10:30 (CET)
  •  Kommentar - Det er dreng. Hans bidrag har givet en del seriøs debat og det optagelse digtet i Hvedekorn, som er den mest andekendte lyrikmagasin i landet. Det gør det interessant. --Steen Th (diskussion) 8. dec 2020, 10:33 (CET)
  •  Kommentar - Min fejl at jeg fik barnets køn forkert. Hvis det interessante er at Hvedekorn (tidsskrift) har optaget digtene, så er jeg åbenfor for at sagen beskrives i den artikel, men jeg syntes ikke det vil være korrekt med et redirect til tidsskriftet.--Kjeldjoh (diskussion) 8. dec 2020, 10:41 (CET)
  •  Kommentar - Det er meningsløst at betegne biograferede som "digter", ligesom der er meningsløst med en biografi af det 4-5 årige barn. Emnet er dog interessant, ligesom 5-årige Vitus Rytter Petersens udstilling på Charlottenborgs forårsudstilling i 1998 og Pierre Brassaus udstilling på Gallerie Christinae i 1964. Louies digterier kan nævnes i artiklen om faren eller i artiklen Hvedekorn, eller i Kunst, men det kan ikke bære en biografi. Forskellen på Louie i 2020 og den biograferede abe fra 1964 er den "rigtige" kunstners prædikat som first mover. --Pugilist (diskussion) 8. dec 2020, 11:33 (CET)
  • Sammenskriv er en god ide. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. dec 2020, 14:43 (CET)
  • Slet - synes der skal komme noget mere fra den unge digter ---Zoizit (diskussion) 9. dec 2020, 23:28 (CET)
Konklusion:
Der er ikke nogle der har argumenteret for behold, så jeg har sammenskrevet artiklen til Thomas Boberg.--Kjeldjoh (diskussion) 18. dec 2020, 10:41 (CET)