Diskussion:Moses Hansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

"Jesuskirken"?[redigér wikikode]

Jeg har forgæves ledt efter dokumentation for Moses Hansens tilknytning til Jesuskirken. Jeg har kun kunnet finde oplysninger om hans tilknytning til Vægterne, der sorterer under Apostolsk Kirke.--C960657 3. mar 2007 kl. 23:41 (CET)

Den oprindelige version af denne artikel er lavet fra brugerkontoen "Torben Melchior", der foreløbig kun har været brugt 3.-5. marts 2007, og som har vist sig notorisk upålidelig. Jeg aner ikke, om oplysningerne om "Jesuskirken", tiendebetaling m.m. er korrekte, men i mangel af dokumentation har jeg fjernet afsnittet fra artiklen. --Bwiki 31. maj 2007, 01:46 (CEST)
Vurdering som led i POV-taskforce: En artikel af ringe kvalitet; spørgsmålet er også, om MH er en notabilitet? Hvis han er det, må artiklen forbedres kraftigt,der må skabes et helhedsbillede af MH's aktiviteter og underbygges med flere kilder.Ramloser (diskussion) 2. nov 2012, 13:04 (CET)
Gennem 1990'erne var MH ret mange gange i medierne, oftest trækkende med sit kors, med sit budskab om religiøst begrundet modstand mod porno, kødets lyster og sædernes forfald. Jeg mener klart at han er notabel, men korrekt - artiklen bør have en overhaling. --Jørgen (diskussion) 2. nov 2012, 13:29 (CET)

Sletningsforslag: Moses Hansen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Manden har i forskellige omgange fået større opmærksomhed i forskellige medier. Men som sådan har han vel ikke bedrevet noget større. Det er vel protesterne, han kendes for - og er det nok? --|EPO| COM: 6. nov 2012, 11:11 (CET)

  • Symbol keep vote.svg Behold - Ikke ugens artikel lige med det samme, men jeg mener ikke at notabiliteten fejler noget. Han har været meget omtalt i medierne, og det er vel Wikipedias fornemmeste opgave at fungere som værktøj for interesserede, der gerne ville vide noget mere om personen. - BEMÆRK, at der på artiklens diskussionsside er disktukeret kvalitet, POV og notabilitet, hvilken diskussion bør indgå i overvejelserne, når der konkluderes. Pugilist (diskussion) 6. nov 2012, 11:27 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Han er(var engang) kendt for sine protester og bør derfor beholdes. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. nov 2012, 11:30 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Lad mig se om jeg kan sige dette uden at fornærme nogen: Moses Hansen var i mange år kendt som det nærmeste, vi i Danmark kom på vanvittig, kirkelig højrefløj. --Palnatoke (diskussion) 6. nov 2012, 12:23 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Ham (og hans rullende kors) er vel rimeligt landskendt - selvom det efterhånden er et stykke tid siden, han har gjort så til kende for alvor. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. nov 2012, 15:29 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen beholdes --Cgtdk (diskussionbidrag) 11. nov 2012, 18:32 (CET)

POV[redigér wikikode]

Dags dato er "POV" fjernet fra artiklen. Jeg savner en argumentation herfor. Det er en meget kort artikel, som stort set kun består af udokumenterede påstande.--Ramloser (diskussion) 29. mar 2015, 17:47 (CEST)

Bruger:Trades begrundelse for markeringen i 2012 var "handler artiklen om manden, eller hans eskepader?" - et spørgsmål, som må besvares med "begge", for der er vel ingen forskel på manden og hans gerninger. Hvad kilder angår, så er der anført to, og de kunne lige så vel være påklistret henholdsvis det andet og det tredje afsnit. At de i stedet står i bunden, er en teknisk detalje. Artiklen burde være stubmærket pga sin længde og ufuldstændighed. Også dette er nu ordnet. --Palnatoke (diskussion) 29. mar 2015, 18:20 (CEST)