Diskussion:Tom Lindby

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Tom Lindby

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:TherasTaneel har den 14. september 2015 påsat {{notabilitet}} på artiklen Tom Lindby uden at fremsætte et sletningsforslag, hvilket hermed gøres. Artiklen er oprettet den 1. oktober 2010 af Bruger:Lifeisforever --Morten1997 (diskussion) 20. feb 2017, 20:09 (CET)

  • Behold -- Jeg er stemt for at beholde den. Der er brug for en kærlig hånd, men vi har mange andre artikler om forskellige musikere, der ikke er voldsomt kendte i den brede offentlighed, og han har ret faktisk været med et band med fire studiealbums bag sig. Toxophilus (diskussion) 20. feb 2017, 20:15 (CET)
  • Slet -- Ingen notabilitet. Jeg kender ikke noget til de musikalske foretagender, han har været indblandet i. Rmir2 (diskussion) 21. feb 2017, 18:40 (CET)
  • Slet -- enig med Rmir i denne omgang  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. feb 2017, 19:02 (CET)
  •  Kommentar -- Man kan sagtens være/have været medlem af en musikgruppe, uden selv at være notabel nok til en selvstændig artikel, hvilket eksempelvis ses ud af diverse omdirigering af personer til artiklen om et band. Hvad der findes af artikler om "forskellige musikere, der ikke er voldsomt kendte i den brede offentlighed" er vel underordnet, så længe personen er notabel nok. TherasTaneel (diskussion) 21. feb 2017, 23:36 (CET)
  • Slet -- Al respekt for, at nogle (musikere, producere mv) gider engagere sig i det ene band efter det andet, men det er jo snarere en "almentilstand" end noget der som sådan (pr. automatik) gør folk notable. Finder ikke, at der er overvejende notabilitetskriterier (opfyldt) i den foreliggende artikel. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 24. feb 2017, 10:24 (CET)
  • Slet - Har også svært ved at se notabiliteten.--Økonom (diskussion) 27. apr 2017, 21:22 (CEST)
  • Slet - Har kigget lidt på hans referencer og må altså konstatere, at notabiliteten ikke er på plads her. Mhv Pelle Hansen 1. maj 2017, 23:40 (CEST)[svar]
Konklusion:
Der er overvældende flertal for at slette artiklen, hvilket hermed er gjort.
- Sarrus (db) d. 7. maj 2017, 12:23 (CEST)[svar]