Spring til indhold

Diskussion:Ulla Holm (sociolog)

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Ulla Holm

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ulla Holm er en dansk sociolog. Bruger:Fnielsen har oprettet, og artiklen er fint wikificeret og har kiler. En IP-bruger har sat spørgsmålstegn ved notabiltieten uden videre forklaring. Hun skabte omtale med en kronik, der sammenlignede fascismen/nazismen og ny nordisk mad. Der er en del hits på mavnet, men omtalen af hendes kronik og hendes efterfølgende skriverier for andre dagblade har også gjort sit til at udbredet navnet. Toxophilus (diskussion) 26. okt 2020, 14:21 (CET)

  • Slet - Jeg er lidt i tvivl, men det virker mest som om omtalen er baseret på kronikker om, mildt sagt, mærkværdige emner en gang hvert 2.-3. år. Jeg syntes ikke det er nok. Mvh KnudW (diskussion) 28. okt 2020, 17:16 (CET)
  • Slet - jeg tror også jeg er kommet til den konklusion, at hendes meritter ikke er nok til en artikel. Hu har skabt lidt omtale, men det er efter mit indtryk ikke meget mere end mange folk de rhar fået 5 minutter i Aftenshowet.. Toxophilus (diskussion) 28. okt 2020, 19:49 (CET)
  • Slet - Jeg mener der er for lidt relevant at skrive om hende.--Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2020, 13:48 (CET)
  •  Kommentar - Vi har artikler om stribevis af debattører og journalister, og Ulla Holm er ikke mindre relevant end mange af disse. Hun har vedvarende deltaget i debatten, og den omstændighed, at hendes synspunkter måske ikke er mainstream, gør hende egentlig mere interessant end mange andre. Det er fint, hvis en interesseret læser kan finde neutral information om biograferede. Jeg hælder svagt til Behold. -Pugilist (diskussion) 31. okt 2020, 19:02 (CET)
  • Slet - Hun har skrevet en kronik, som godt nok har fået lidt opmærksomhed, men der er ikke rigtig sket noget de sidste 9 år, som bygger oven på dette. --Santac (diskussion) 7. nov 2020, 11:14 (CET)
  • Behold - Interessant debattør af ofte kontroversielle emner, ofte af almen interesse. Ser ingen grund til at slette. - Nico (diskussion) 7. nov 2020, 11:23 (CET)
  • Lille Behold – Hendes debatindlæg skaber fortsat debat og giver omtale af hendes synspunkter. Jeg er tøvende fordi artiklen mest fokuserer på en enkelt sag. Det vil være godt at gøre artiklen mere dækkende. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 7. nov 2020, 12:22 (CET)
Konklusion:
Der kan ikke opnås enighed. Flertallet for at slette er så snævert, at kriterierne ikke er opfyldt. Artiklen beholdes. --|EPO| COM: 28. nov 2020, 11:52 (CET)
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.