Brugerdiskussion:Zelrin: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Automatisk arkivering af diskussionsside
Nyt afsnit: →‎Hjælp
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 33: Linje 33:
== Kyushu Shinkansen ==
== Kyushu Shinkansen ==
Et interessant Shinkasen link til dig: [https://grist.org/article/2011-05-11-watch-an-entire-country-lose-its-sht-for-a-bullet-train/ |Watch an entire country lose its sh*t for a bullet train] [[Bruger:Twdk|Twdk]] ([[Brugerdiskussion:Twdk|diskussion]]) 7. feb 2018, 18:05 (CET)
Et interessant Shinkasen link til dig: [https://grist.org/article/2011-05-11-watch-an-entire-country-lose-its-sht-for-a-bullet-train/ |Watch an entire country lose its sh*t for a bullet train] [[Bruger:Twdk|Twdk]] ([[Brugerdiskussion:Twdk|diskussion]]) 7. feb 2018, 18:05 (CET)

== Hjælp ==

Jeg vil meget gerne have slettet siden om Stefan Koch, da det er mig og det blev lavet for sjovt for 8 år siden, for at lave fis med mig i forbindelse med noget fødselsdagsfest.
Håber du kan hjælpe mig.
Med venlig hilsen
Stefan koch

Versionen fra 10. feb. 2018, 12:57

Velkommen til min brugerdiskussionsside. Du er velkommen til at stille mig spørgsmål eller tips. Kærlig hilsen EeveeSylveon

Dette er Zelrins diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Zelrin.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 10. Feb 2018 05:30
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Zelrin! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Ramloser (diskussion) 8. jun 2017, 19:58 (CEST)

--Og tak for din påpegning af hærværk.--Ramloser (diskussion) 8. jun 2017, 19:58 (CEST)

17 Årig dreng?

Hej 17-årige lille dreng. Hvorfor skal du gå og lege herre over, hvad der er rigtigt og forkert på Wikipedia? Det er da en skam for Wikipedia. I øvrigt, hvis man vælger at inkludere Krim, som en del af Rusland, så bør man gøre det med rette argumentation. Jeg påviser blot, at annekteringen af Krim er sket ved brud på international lovgivning og det bør du ikke have et problem ved.

Jeg anbefaler dig at stoppe din nonsens og overtrædelser af Wikipedias etiske retningslinjer. (Skrev ‎212.98.118.82 (diskussion • bidrag) 31. jan 2018, 19:32. Husk at signere dine indlæg.)

Hej IP 212.98.118.82. Hvis du har data eller kilder, der underbygger dine redigeringer, så er du velkommen til at præsentere dem. På den måde kan en saglig og fornuftig diskussion finde sted om artiklens indhold. Jeg antager, at det er denne redigering, du reagerer på? I givet fald har EeveeSylveon handlet korrekt, og helt i overensstemmelse med både Wikipedias retningslinjer, der fordrer neutrale redigeringer, og andre brugeres handlinger, der er kommet frem til samme konklusion om din redigering. At angribe den enkelte bruger er derimod ikke acceptabelt på dansk Wikipedia. Alder, race, køn, religion, hårfarve eller tilsvarende er ikke baggrund for om man må "blande sig" i redigeringsprocessen; enhver bedømmes på sine bidrag og sit arbejde. Jeg vil anbefale dig at læse de links du har fået præsenteret på din diskussionsside, af hvilke jeg har gentaget en enkelt herover; hvis du efter endt læsning stadig har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at henvende dig enten til EeveeSylveon eller direkte til mig. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 31. jan 2018, 19:41 (CET)

Nyheder for februar 2018

Kyushu Shinkansen

Et interessant Shinkasen link til dig: |Watch an entire country lose its sh*t for a bullet train Twdk (diskussion) 7. feb 2018, 18:05 (CET)

Hjælp

Jeg vil meget gerne have slettet siden om Stefan Koch, da det er mig og det blev lavet for sjovt for 8 år siden, for at lave fis med mig i forbindelse med noget fødselsdagsfest. Håber du kan hjælpe mig. Med venlig hilsen Stefan koch