Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:Tøndemageren"

Spring til navigation Spring til søgning
Kan se at du i min nylige redigering af Rema 1000 [https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=REMA_1000&diff=7979810&oldid=7979640 flyttede] kilderne fra indledningen ned i brødteksten med henvisning til [[wp:s|stilmanualen]]. Jeg har derfor gennemlæst stilmanualen endnu engang, samt udvidelsen af stilmanualen [[Wikipedia:Kildeangivelser]] og kan ikke finde et sådant udsagn. Kan du ikke henvise mig til hvor det fremgår af stilmanualen? [[Bruger:A3ng3l|A3ng3l]] ([[Brugerdiskussion:A3ng3l|diskussion]]) 6. mar 2015, 05:20 (CET)
:Hej. Jeg kan godt se at det ikke umiddelbart fremgår. Jeg har dog for nuværende ikke tid til at gennemrode det hele for at finde udsagnet, men skulle undrer mig meget om det ikke står et eller andet sted - måske på andre sider end dem du henviser til. Om ikke andet, så skal indledningen gerne være kortfattet og ridse det op der står i artiklen. Det vil sige, at der kan ikke være brugt kilder i indledningen, som ikke også er brugt i brødteksten. Er der det, er det ikke en opridsning af artiklens indhold, men ny information der ikke er nævnt andre steder, hvilket ikke hører til i indledningen. mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 6. mar 2015, 08:16 (CET)
 
== En del nye kategorier for musik... iw/kat ==
 
Hej. Jeg kan du har oprettet en del nye kategorier til musik: [[Bruger:Steenth/Nye kategorier som ikke er i wikidata]]. Og har et par bemærkninger:
* interwiki - Når du kategorier - kunne du ikke indsætte interwiki med det samme. Jeg gætter på du har kopiere det fra enwiki, så det burde nemt. Jeg har taget nogle, men ikke alle.
* kategorier - på min oversigt kan jeg se nogle af dem kun har skjult kategori på som kategori. Det gør det svære at holde styr på hvad for nogle kategorier der er. Derudover kan en kategori, som også har interwiki-links, bruges til at let kunne finde den tilsvarende kategori på en anden wiki. Men ''Kategori:Skjulte kategorier'' er for lidt.
Og når jeg haft i dig: I [[:Kategori:Singlechart]] findes både [[:Kategori:Singlechart usages for Danmark]] og [[:Kategori:Singlechart usages for Denmark]]. Er der behov for begge?

Navigationsmenu