Brugerdiskussion:Madglad: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 95: Linje 95:
Hej Madglad!
Hej Madglad!


Du har icke kommenterat mitt svar på [[Diskussion:Komplekse tal]], så jag antar att du icke invänder mot att jag rättar artikeln ''Komplekse tal]] igen. M. v. h., [[Bruger:JoergenB|Jörgen B]] ([[Brugerdiskussion:JoergenB|diskussion]]) 9. maj 2015, 18:50 (CEST)
Du har icke kommenterat mitt svar på [[Diskussion:Komplekse tal]], så jag antar att du icke invänder mot att jag rättar artikeln [[Komplekse tal]] igen. M. v. h., [[Bruger:JoergenB|Jörgen B]] ([[Brugerdiskussion:JoergenB|diskussion]]) 9. maj 2015, 18:50 (CEST)

Versionen fra 9. maj 2015, 18:50

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Madglad!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Pixi Uno 17. maj 2011, 19:12 (CEST)[svar]

Angående tilbageretninger

Hej Madglad.

Hvis du mener ændringen i Ordensbekendtgørelsen er forkert, bør du diskutere dette på artiklens diskussionsside. Flere brugere har allerede givet deres besyv med. Det nytter ikke noget, at man bare retter frem og tilbage. Jeg fjerner din tilbagerettelse igen og så beder jeg dig venligst diskutere indholdet inden du retter mere på artiklen. --Sabbe 27. jun 2011, 14:52 (CEST)

Manglende kilder

Først og fremmest vil jeg gerne sige velkommen til wikipedia, har ikke bemærket dig før herinde :) og så til sagen, du satte 3. feb 2013, 22:09‎ en manglende kilder ind i artiklen om Ungkommunisterne hvor det fremgår at Ungkommunisterne er efterfølger til DKU, hvorfor er der ikke kilder til dette? I kik ved de tre kilder der er nu fremgår det af den først "Efter 20 års fravær har Danmarks Kommunistiske Parti igen fået en ungdomsafdeling. ... Den 21. november inviteret han og nogle venner til informationsmøde om UngKommunisterne i Folkets Hus i Århus. 15 unge mennesker mødte frem, og senere samme aften var Danmarks Kommunistiske Partis ungdomsafdeling genfødt under navnet UngKommunisterne."(Link dr.dk), det tolker jeg som om Ungkommunisterne er en efterfølger for DKU? Og derfor har jeg fjernet manglende kilder igen - men godt du er kritisk!, vil bare opfordre til at du tjekker eksisterende kilde henvisninger en anden gang :) --BillyDK (diskussion) 4. feb 2013, 00:17 (CET)

Det at DKP en gang havde en ungdomsorganisation DKU er ikke ensbetydendende med at en ny organisation uden personssammenfald og ingen orgsnisatoriske sammmanhæng er en efterfølger til DKU. Der er en hel generation mellem den nedlagte organisation. Sammenlign DKP i 1985 med 2013. Læs Knud Holt Nielsen: "Giv mig de rene og ranke" (hans Ph.D. om DKU), med hvad du kan se om ungkommunisternes organisation i dag på nettet. En stor organisation på gættemæssigt 2000 medlemmer organiseret under demokratisk centralisme, mod en organisation på 30 medlemmer med basisdemokrati? Et ungdomsforum forbundet til _to_ kommunistiske "partier"? Hvordan opfatter du "efterfølger"? -- Madglad (diskussion) 5. feb 2013, 08:07 (CET)
Godt spørgsmål, det er imidlertid en efterfølger fordi det er DKP og deres medlemmers egne ord for det, man skal vel heller ikke kun research på nettet, de kalder det selv for en genfødsel af deres ungdomsarbejde .. at det er to partier som i dag står bag er enlig ikke så relevant for denne debat, DKP selv og så KPiD som er en organisation der brød ud af DKP, begge organisationer anser sin historie før 1990 for at lægge i DKP, partierne arbejder sammen om ungdomsorganisationen for at styrke samarbejdet imellem partierne og en genforening/sammenlægning af DKP og KPiD er muligvis på trapperne .. da ungkommunisterne blev dannet var dette udelukkende DKPs projekt, KPiD er først omkring to år senere kommet til --BillyDK (diskussion) 5. feb 2013, 13:58 (CET)
Hej B! Er stort set enig i dit sidste indlæg, men har lidt travlt i dag. Kunne du ikke fjerne diskussionen fra min side og flytte den over på artiklens diskussionsside med de småændringer der måtte kræves? Så skal jeg nok give et uddybende svar i aften/i morgen. Mvh Madglad (diskussion) 5. feb 2013, 15:27 (CET)
Bare i orden, den er rykket nu --BillyDK (diskussion) 5. feb 2013, 16:26 (CET)

Bydel, forstad eller?

Hej Madglad. Du har rettet Herlev væk fra at være en bydel, men det holder ikke når det gælder Københavns byområde der strækker sig langt ud over Københavns Kommune. Det er helt bevidst at der står "bydel til København" og ikke "i København". Det sidstnævnte gælder bydele der ligger i Københavns Kommune, Nørrebro, Ørestad, Valby osv. mens begrebet "til" er bydele udenfor kommunen og Frederiksberg, f.eks. områder som Herlev, Bagsværd, Gentofte osv. der hænger bebyggelsesmæssigt sammen med det centrale København. Vi har haft en diskussion om "forstad" eller "bydel" skal benyttes om disse områder og der er konsensus om "bydel". Se denne diskussion Brug af Infoboks bydel. Venlig hilsen --Hubertus (diskussion) 24. dec 2013, 11:46 (CET)

mvh Per (PerV) (diskussion) 26. apr 2014, 22:11 (CEST)

God forårssol

Jeg håber, jeg udryddede misforståelserne om mit link til Chrales Darwin ... ser frem til et konstruktivt samarbejde, btw Bruger:Kinamand har allerede kastet sig ud i forsvaret for Darwinisme. Vi er altså flere "darwinister" her på da:wiki. Jeg sendte et hint til ca. 10 pers i nat, ligesom det du fik. Jeg håber vi igen, kan sikre os at ID-crap ikke får plads på da:wiki. Der er i øvrigt en række andre artikler der kræver "gennemgang", som artiklerne om Eugenik, Helmuth Nyborg og måske Race og Racelære, ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 27. apr 2014, 10:57 (CEST)

Som sagt har jeg et par esser i ærmet, som er svære at bortforklare, men der skal nok blive gjort forsøg alligevel. Jeg poster, når jeg har tid.--Madglad (diskussion) 27. apr 2014, 12:24 (CEST)

Se venligst

Diskussion om navne på russiske subnationale enheder mvh Per (PerV) (diskussion) 9. jul 2014, 09:45 (CEST)

Besked til PerV: Jeg er opmærksom på pågældende side. Og der findes også en side på W om translitteration af kyrillisk, som indeholder enkelte misforståelser. Og rører ikke siderne i ugevis, da jeg har travlt. Ligesom vores tidligere ping-pong om ID, den rører jeg heller ikke nu, men har et umuligt tilbageviseligt bevis, der modsiger ID. Forklaring følger. God sommer fra --Madglad (diskussion) 10. jul 2014, 15:55 (CEST)

Landsbybrønden

Hej Madglad

Når du opretter en ny diskussion som underside til Landsbybrønden så husk at indsætte et link til undersiden fra selve Landsbybrønden, så diskussionen også bliver vist der. Det bliver ikke indsat automatisk men skal gøres manuelt, hvilket også fremgår af vejledningen øverst på Landsbybrønden. Jeg har gjort det tre gange for dig nu, men jeg vil sætte pris på, at du gør det selv for fremtiden. --Dannebrog Spy (diskussion) 19. nov 2014, 17:07 (CET)

Ovenstående gælder stadigvæk! Lige nu er Hubertus i færd med en stribe ændringer med henvisning til den af dig oprettede Wikipedia:Landsbybrønden/Hubertus om københavn. En diskussion som mange formentlig slet ikke har set, fordi du ikke indsatte den på Landsbybrønden. Jeg har gjort det nu men husk nu selv at gøre det for fremtiden. --Dannebrog Spy (diskussion) 15. dec 2014, 15:57 (CET)

Typisk

Typisk tilbagestilling af en inkompetent administrator. Hvad bliver det næste?--Ribewiki (diskussion) 20. nov 2014, 02:10 (CET)

Selv tak :-)

Takker for støtten. Jeg håber, vi alle nu er enige om hvordan artiklerne om de københavnske områder skal defineres og håndteres fremover, det sparer os unægteligt for mange unødige diskussioner og ærgelser fremover. Held og lykke på dawiki med dit fremtidige arbejde. :-) --Hubertus (diskussion) 15. dec 2014, 17:34 (CET)

Medaljon

Hej, er det ikke dig der skal skrive om Medaljon (kød)? ... en flertydig artikel se evt. Medaljon. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. feb 2015, 11:32 (CET)

@Villy Fink Isaksen - tak for tilliden, men nej, jeg kan godt lide at at lave mad, men lige dette har jeg ikke rigtig kendskab til ... --Madglad (diskussion) 16. feb 2015, 19:49 (CET)

Asle Ketil Rubbås på

Slettet version af Asle Ketil Rubbås fra 29. dec 2010, {{notabilitet}}

Asle Ketil Rubbås (ca. 1956 - 28. januar 2010) var en dansk musiker af norsk afstamning, som blev landskendt efter at han mødte beruset op til X Factor-audition i 2009, første gang i København uden held, og derefter i Århus hvor han blev sendt videre til bootcampen.

Asle blev sendt videre med den betingelse, at han holdt sig fra alkohol, hvilket var noget han ikke kunne overholde, og han blev sendt hjem, da han mødte påvirket op til bootcampen.

Efter en lang kamp mod sit alkoholforbrug, døde han den 28. januar 2010 af druk. Han efterlod sig en ekskone og to voksne børn.[1]

Op til sin død, arbejdede Asle på et album, som skulle have været udgivet senere i 2010. Han nåede at indspille langt de fleste sange før sin død.

Se også: Wikipedia:Sletningsforslag/Asle_Ketil_Rubbås

Referencer

  1. ^ "Asle fra X Factor død af druk". Berlingske Tidene. 29. januar 2010.

{{Musikerstub}} {{FD|1956|2010|Rubbås, Asle Ketil}} [[Kategori:Musikere fra Danmark]] [[Kategori:X Factor-deltagere]]

Til din orientering

Læg lige mærke til:

da wiki
har nu
299.344
artikler
Så røg vi over 200.000 artikler.



Patruljant?

Hej Madglad, jeg mener du under diskussionen om ændring af tildeling af patruljantflag ytrede ønske om at blive patruljant; hvis Du stadig er interesseret, kan den tildeles nu uden afstemning efter de nye regler, som også er beskrevet på siden. vh. Nico (diskussion) 21. mar 2015, 18:14 (CET)

@Nico. Takker for opfordringen. Jeg har ikke så meget tid de næste uger, er det ok at være lidt inaktiv i starten? Er det ikke bare at se en kort liste igennem for muligt hærværk, stavefejl og mulige småfejl fra ikke autopatruljerede? /Lars-Madglad (diskussion)

Hej igen - der følger sådan set ikke andre forpligtigelser med en de gængse (at agere seriøst og venligt), men giver muligheden for at markere de redigeringer du kommer forbi for OK (hvis de er det), hvilket kan spare andre for at tjekke. Du er selvfølgelig også velkomen til at rette, rulle tilbag eller forbedre, alt efter hvad tid, interesse og viden tillader. Jeg ændrer dine brugerrettigheder, så kan du jo kigge på det. - Nico (diskussion) 31. mar 2015, 13:42 (CEST) Sådan  :-) Se Wikipedia:Patruljanter#Vejledning_for_patruljanter hvordan det fungerer. - Nico (diskussion) 31. mar 2015, 13:49 (CEST)

Hurtigslet

Hej, Har du nogen speciel grund til at tro at Peter Johan Sønderby-Wagner er skrevet af ham selv. Hurtigslet er lidt drastisk, - hvis du ikke har noget konkret, kunne tætpå måske være tilstrækkelig. - Nico (diskussion) 4. apr 2015, 10:03 (CEST)

Undskyld Nico, jeg var måske for hurtig på aftrækkeren, men det var kombinationen ip-redigering + artiklens indhold (cv-lignende og ikke alle oplysninger stammer fra den angivne kilde), der gjorde mig skeptisk.--Madglad (diskussion) 4. apr 2015, 12:45 (CEST)

Jeg tror desværre nok det er en ret almindelig kombination, og jeg synes ikke det er nok til en hurtigslet, - husk Wikipedia:Forvent, at andre er i god tro. - Nico (diskussion) 4. apr 2015, 14:22 (CEST)

Imaginärdelen av ett komplext tal

Hej Madglad!

Du har icke kommenterat mitt svar på Diskussion:Komplekse tal, så jag antar att du icke invänder mot att jag rättar artikeln Komplekse tal igen. M. v. h., Jörgen B (diskussion) 9. maj 2015, 18:50 (CEST)[svar]