Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Landsbybrønden/Kommentar om administrator-adfærd og blokeringer"

Spring til navigation Spring til søgning
m
ingen redigeringsopsummering
m
:::::Du mener ikke der "grund til at hidse sig på den måde", jeg uenig. Fra min side af skærmen, er jeg vred over hærværk og censur, derfor synes jeg tonen er ganske fin for understege det. Ja jeg spørg hvad han har gang i, men det os det jeg søger et svar på? Skriver det noget svineri, men skriver selvfølgeligt ikke noget om at brugeren er idiot, dum eller what so ever.
:::::venlig hilsen BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 13:24 (CET)..."
::::::Forsøgte her at forklare jeg ikke mente noget personligt nedladende, men at det var handlingen ikke personen jeg var vred over - derfor skriver jeg "selvfølgeligt ikke noget om at brugeren er idiot, dum eller what so ever."; Kan godt se tingene ikke var som de så ud på min side af skærmen, uheldige ordvalg osv., men har ikke forsøgt på at være person nedladende --[[Bruger:BillyDK|BillyDK]] ([[Brugerdiskussion:BillyDK|diskussion]]) 22. jan 2018, 00:04 (CET)
 
:::: [[Brugerdiskussion:Vrenak#Redigerings_krig]] Citat: "...Det dråben .. grundet hærværk fra administratorer har jeg valgt af stoppe mit wikipedia arrangement pr dags dato, vil ikke være på en platform hvor censur og hærværk er helt i orden - så farvel ! BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 13:51 (CET)..."
:::: [[Brugerdiskussion:Amjaabc#Hvad_har_du_gang_i_???]] Citat: "...Stop med at fjern diskussioner herinde https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Ugens_artikel/Nomineringer&action=history !!! det er simpelthen noget svineri at fjerne hvad andre skriver i diskussioner !!! --BillyDK (diskussion) 20. jan 2018, 01:17 (CET)..."
::::--[[Bruger:Glenn|Glenn]] ([[Brugerdiskussion:Glenn|diskussion]]) 20. jan 2018, 23:07 (CET)
::::::Og efterfølgende reaktion fra administratorers side brudte jeg nok have skrevet; blokeringen har i hvertfald over bevist mig om noget er galt herinde ! --[[Bruger:BillyDK|BillyDK]] ([[Brugerdiskussion:BillyDK|diskussion]]) 22. jan 2018, 00:04 (CET)
::::: Kære Glenn. Da du blokerede, havde der været en dialog igang i et par timer. Jeg har læst det meste - også de eksempler du er kommet med.
::::: Du har ikke selv deltaget i debatten i [[Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Hærværk fra Bruge:Amjaabc|denne diskussion]] - du bare uden videre bare brugt våbnet blokering som dit først trin. Specielt er det ikke godt, når du gør det midt i en afkølingsperiode. Redigeringskrigen fx var blevet stoppet med beskyttelse af siden.
:::[[Bruger:Savfisk|Savfisk]], det er et meget formalistisk svar. Det kan godt være, at en almindelig samtale, hvor man forsøger at dæmpe gemytterne og afklare misforståelser, ikke konstituerer en handling i wikipedia-administrator-juridisk forstand, men det er den i høj grad i normal sprogbrug og indenfor gængs konfliktløsning. Arne var i fuld gang med en sådan, jf. [[Wikipedia:Anmodning_om_administratorassistance/H%C3%A6rv%C3%A6rk_fra_Bruge:Amjaabc]], da Glenn effektivt gik ind og saboterede den med sin blokering, der forhindrer Billy i at svare. Det tror jeg godt, de fleste kan se. Lad mig citere Steen Th.s opfordring til Glenn fra tidligere i denne tråd: "..ødelæg ikke deres arbejde med at løse konflikten! Og jeg har talt, at der var 4 andre administratorer igang... hvorfor kunne du ikke overlade håndteringen til dem?" og Arnes kommentar fra [https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:Glenn Glenns brugerside]: "Det ærgrer mig dog, at forsøget på at dæmpe Billys ophidselse ikke fik lidt mere tid. Jeg opfattede det, som om der var en opblødning på vej." [[Bruger:Økonom|Økonom]] ([[Brugerdiskussion:Økonom|diskussion]]) 21. jan 2018, 20:37 (CET)
::::Jeg håbede egentlig at man kunne diskutere administrator adfærd generelt og bruge BillyDK som et eksempel. I den aktuelle situation ser jeg ikke nogen sabotering. Med venlig hilsen [[Bruger:Savfisk|Savfisk]] ([[Brugerdiskussion:Savfisk|diskussion]]) 21. jan 2018, 20:53 (CET)
Læser de sidste kommentarer igennem på et tidspunkt, indtil videre har blokeringen gjort jeg har mistet lysten til projektet. --[[Bruger:BillyDK|BillyDK]] ([[Brugerdiskussion:BillyDK|diskussion]]) 22. jan 2018, 00:04 (CET)
14.623

redigeringer

Navigationsmenu