Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokering af PerV

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Under henvisning til, at der generelt er koncensus om at stramme op i forhold til personangreb skal jeg hermed anmode om, at PerV nu får en blokering for en længere tid. Begrundelsen er, at han på Bruger:Rodejongs hjemmeside skrev: "Brugeren har en lang tradition for at anvende sin brugerdiskussionsside for diverse projektfjendtlige aktiviteter under sine blokeringer" (min fremhævelse). Denne måde at udtrykke sig på er netop det, vi fremover ville undgå. Jeg forventer, at en neutral administrator vurderer denne ansøgning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. jul 2017, 07:06 (CEST)

Jeg er enig i, at PerVs formulering er uheldig – "projektfjendtlige aktiviteter" er ikke ligefrem diplomatisk – men hvis der ikke er andet grundlag end det ene udsagn, så er vi langt fra at kunne retfærdiggøre blokering af PerV. Det kan højst blive til en indskærpelse. Jeg følger ikke så meget med i slagsmålene, så jeg skal ikke kunne sige, om der er andet, der kunne tale for en blokering. Jeg vil derfor ikke konkludere på denne anmodning, men blot opfordre til storsindethed. Vend den anden kind til og tilgiv små forseelser. --Cgt (diskussion) 20. jul 2017, 07:30 (CEST)
Jeg kan kun more mig over denne anmodning! Den ligger helt i tråd med Rodejongs udtalelse på irc: "når vi sparker Tøndemageren og PerV og Madglad ud så bliver det hele meget bedre" og Rmir2's egen udtalelse om: "Heldigvis har flere af de brådne kar allerede forladt wikipedia igen, og det skal vi være glade for" Jeg kan kun trøste Rmir2 med, at han sikkert kommer til at skrive masser af "Anmodning om administratorassistance" om mig, hvis han da ikke går over til forslag om bandlysning af mig. Rmir2 har jo allerede beskyldt mig for at ødelægge dansk wikipedia adskillige gange. Så I årene der kommer får Rmir2 uden tvivl travlt med at oprette blokeringsanmodninger mod mig. God arbejdslyst. Nu vil jeg så koncentrere mig, om det jeg er her for, at opdatere artiklerne om russiske byer! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2017, 08:05 (CEST)
Jeg tager naturligvis Cgts vurdering til efterretning. Jeg så dog gerne, at @InsaneHacker: kom med sin vurdering, da han netop har arbejdet med at stramme reglerne op - bredt støttet af brugerfællesskabet - og jeg mener, at dette er et oplagt eksempel at teste de nye regler på. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. jul 2017, 08:30 (CEST)
Bare lige for at få alt på det rene! Dette er en anmodning om administrator assistance, ikke en diskussion på landsbybrønden, og InsaneHacker er vist ikke administrator, så vidt jeg ved; men hvis administratorerne synes det er ok at føre en diskussion blandt almindelige brugere på denne side, bare sådan for hyggens skyld er det da også ok for mig! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2017, 08:38 (CEST)
Skulle vi ikke se at skrive noget encyklopædi, i stedet for at fortsætte alt det personfnidder. - Nico (diskussion) 20. jul 2017, 09:29 (CEST)
Enig med Nico! --  Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 20. jul 2017, 09:55 (CEST)
Kan administratorerne ikke i stedet blokere Rmir2 for dette useriøse forslag? Den slags forstyrrer Wikipedias udvikling. --Madglad (diskussion) 20. jul 2017, 11:16 (CEST)
Jeg er enig i at forslaget er useriøst, men ikke i en klasse der, skal medføre blokering. - Nico (diskussion) 20. jul 2017, 11:28 (CEST)

Jeg synes heller ikke forslaget skal resultere i en blokering, men forslaget har et lidt komisk skær over sig, jeg foreslås blokeret, fordi jeg foreslog Rodejong blev blokeret fra at anvende sin brugerdiskussionsside under hans seneste blokering. Men kigger man nærmere på indholdet, bliver jeg mere betænkelig. Rmir2 har gang på gang påstået, at jeg ødelægger dansk wikipedia, når han ikke har kunnet få flertal for sine mærkværdige navngivninger af artikler, eller for indsættelse af ahistoriske kort i artiklerne. Jeg går ud fra jeg er et af de "brådne kar" han omtaler i citatet ovenfor, som det endnu ikke er lykkedes ham at få til at forlade wikipedia, men hvis Rodejong og Rmir2 slår kræfterne sammen, bliver lidt trættende at være en af dem der skal "sparkes ud". Det forstyrrer ihvertfald mine redigeringer! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2017, 13:36 (CEST)

PS: Er der en administrator, der vil lukke anmodningen, den har vist ingen gang på jord! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2017, 13:39 (CEST)
Jeg vil ikke forholde mig til om forslaget er seriøst eller hvorvidt PerV´s formulering kan retfærdiggøre en blokering. Jeg vil som mange andre opfordre til at vi så vidt muligt undgår flere anmodninger, anklager mm. Vi er alle nødt til at vise tilbageholdenhed i en periode og jeg håber PerV også kan moderere sin udtalelser så vi i en periode kan få lidt luft - bare et par dage. Derefter kan i for min skyld skændes så meget i har lyst. Jeg er efterhånden ligeglad. - Savfisk (diskussion) 20. jul 2017, 13:40 (CEST)

Jeg har lovet Ramloser ikke at indlede nye diskussioner med PerV, selvom han forsøger at provokere mig, og det løfte agter jeg at holde. Forslaget er er stillet, fordi PerV på samme tid, hvor der er opnået bred opslutning til, at personlige angreb ikke skal være tilladte, formulerer sig som omtalt. Naturligvis er forslaget seriøst, og den vurdering, administratorerne ender med, må formodes at få indflydelse på tonen her på wikipedia i fremtiden. PerV forsøger at lægge mig meninger i munden, jeg ikke har givet udtryk for og at overføre Rodejongs udtalelser givet på irc (aner ikke hvad der er for noget), men det siger mere om hans måde at opføre sig og tænke på end om mig. Jeg har konkret ønsket, at der skulle tages stilling til en udtalelse af en karakter, som jeg selv tidligere er blevet blokeret for. Sker det ikke, må jeg drage den konklusion, at der åbenbart er forskel på folk. Rmir2 (diskussion) 20. jul 2017, 15:28 (CEST)

Jeg vil gerne diskutere dette når der er gået nogle dage. Jeg tror det er situationen der gør at administratorerne reagerer på den måde som de gør i øjeblikket. - Savfisk (diskussion) 20. jul 2017, 17:49 (CEST)
Det er virkelig ikke på sin plads at PerV skriver Er der en administrator, der vil lukke anmodningen, den har vist ingen gang på jord! det alene burde give en advarsel --Zoizit (diskussion) 20. jul 2017, 18:45 (CEST)
Det er da det rene vrøvl Zoizit. mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2017, 19:10 (CEST)
Næste gang jeg på et wikitræf anmoder en administrator om at række mig sukkeret, skal jeg så også have en advarsel for det, eller måske blokeres eller bandlyses. Du går vist efter manden i stedet for bolden. Jeg synes du bør stoppe med det! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2017, 19:12 (CEST)
I bedes stoppe med disse umotiverede angreb på hinanden ellers bliver hele banden (PerV, Zoizit og Rmir2) blokeret, så vi kan få noget ro. Og det gælder alle tre! Stop med at provokere, stop med umotiverede angreb og stop med små stikpiller til hinanden. Det kan godt være vi ikke får samme mængde arbejde lavet, men så får vi forhåbentlig stilhed! Tre forskellige administratorer har sagt der ikke skal ske en blokering af PerV på baggrund af Rmir2's anmodning, så jeg lukker hermed anmodningen. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. jul 2017, 20:10 (CEST)
Helt enig. Vi skal have noget ro. Vi er voksne mennesker, og det her er spild af alles tid. Jeg forstår ikke, at så mange dygtige bidragsydere bruger tid på personligt nid og nag. Fuld opbakning om lukning af diskussionen, og så må vi komme videre i positiv ånd. --Pugilist (diskussion) 20. jul 2017, 20:17 (CEST)