Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokering af Rmir2 2018-03-28

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ønsker Rmir2 blokeret for at beskylde mig for at lyve, selv om problemet er at jeg har en anden virkelighedsopfattelse end ham. https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Landsbybr%C3%B8nden/ophavsret_og_omskrivning&diff=9454596&oldid=9454582 - se redigeringskommentar: "nu lyver du igen" - uden angivelse af hvori løgnen består eller hvor jeg tidligere skulle have løjet. --Madglad (diskussion) 28. mar 2018, 13:28 (CEST)

Du ved udmærket godt af konteksten, at det er din påstand, at "vedligeholder du en lang liste på din brugerside, hvor du ikke krediterer forfatteren, men hævder at det skulle være eget arbejde." Der er intet belæg for denne påstand, og det er løgn fra din side at påstå, at jeg har skrevet, at jeg hævder, at noget som helst er eget bidrag. Egne bidrag findes principielt ikke på wikipedia, det ligger i projektets natur. Du er endnu en gang ude på at provokere. Nu må det høre op, een gang for alle. Rmir2 (diskussion) 28. mar 2018, 13:56 (CEST)
PS:Det er nu tredje gang i denne måned, at du fremfører samme påstand (tidligere 7. og 13. marts). Rmir2 (diskussion) 28. mar 2018, 14:07 (CEST)
Hm, du skal ikke bruge ukvemsord som 'lyve' på W.
Se mine bidrag til senest fx Ny Ellebjerg Station. Det kan sagtens lade sig gør at lægge tekster ind med kilder. Uden at nøjes med at ophavsretskrænke kilden ved at opgive det som eget arbejde.
Jeg opgiver kilderne til tekst jeg selv har skrevet.
Men tilbage til diskussionen: Du er meget god til at manipulere og skifte emne, du har stadig ikke forklaret mig at jeg har løjet. Og hvorfor W skulle acceptere sådan sprogbrug. --Madglad (diskussion) 28. mar 2018, 14:17 (CEST)
Ikke forstået. Jeg har i samme artikel indsat en tabel over rejsende ifølge tællinger og med kildeangivelse. Generelt indsætter jeg altid kilder. Og på min hjemmeside står der intet om, at artiklerne listet på siden er "eget arbejde". Så når du hævder det, er det løgn. Tidligere havde jeg overskriften "Oversigt over nævneværdige bidrag". Netop bidrag, ikke eget arbejde. Rmir2 (diskussion) 28. mar 2018, 14:27 (CEST)
Ja, Rmir2, du har på denne artikel ligesom på alle mulige andre jernbanestationsartikler copypastet forældede statistiker, og endda fjernet en af mine redigeringer, fordi jeg gjorde opmærksom på at vi ikke skal bygge på tal fra 1990'erne, men fra 2018.
Men nu har du igen beskyldt mig for at lyve, men drejet emnet ind på noget helt andet. Velkendt stil. --Madglad (diskussion) 28. mar 2018, 14:56 (CEST)

Kan I to ikke bare ignorere hinanden og komme videre? Jeg er voldsomt fristet til at søge om administratorstatus igen, blot for at kunne blokere jer af hensyn til projektets helbred. --Palnatoke (diskussion) 28. mar 2018, 15:38 (CEST)

Kære Palnatoke, jeg har tigget og bedt om at disse angreb mod mig bliver stoppet. Rmir2 (diskussion) 28. mar 2018, 15:44 (CEST)
Vend den anden kind til, og fremfor alt, vær objektiv og lad være med svare igen i redigeringskommentarerne. Du bærer bare brænde til bålet, og når du gør det, er i lige gode om det. Kom videre, begge to. - Savfisk (diskussion) 28. mar 2018, 15:54 (CEST)
Jeg er også ved at blive træt at de mange anmodninger om blokkeringer - Bruger:Madglad - jeg overvejer at blokkere næste gang du anmodninger om blokkering for forstyrelse af projektet. Det samme gælder også Rmir2. Hvis flere bakker det op, så sker det. I bør holder fra hinanden debatter.. --Steen Th (diskussion) 28. mar 2018, 16:03 (CEST)
Jeg er af den opfattelse, at Rmir2 overskrider alle grænser (i alt fald mine) i de mange diskussioner, han involverer sig i. I juli 2017 indgik vi en aftale, hvor denne bruger lovede mig ikke at deltage i personlige diskussioner, men kun i diskussioner om problemer med artikler. Én gang har han erkendt, at han overtrådte denne aftale, de mindst 5 andre gange har han ikke imødekommet mig. Jeg kan naturligvis ikke blokere ham, da jeg så vil blive anklaget for inhabilitet, men jeg vil drage et lettelsens suk, hvis en anden admin giver ham en lang pause. Vedrørende Madglad håber jeg, at han vil bruge sin energi på at redigere i stedet for at diskutere, hvis Rmir2 ikke bliver blokeret. Livet er for kort til evindelige stridigheder.--Ramloser (diskussion) 28. mar 2018, 17:31 (CEST)
@Ramloser:, når jeg uberettiget bliver angrebet, så må jeg have ret til at forsvare mig. Det er de samme 2-3 personer, som gentagne gange står bag. Hvis disse 2-3 personer fik pålæg om at undgå alle personangreb mod mig (som vi faktisk indførte en ordning for at muliggøre), så ville der aldrig være nogle konflikter, for det er ikke mig, der starter disse slagsmål. Jeg bruger mest mulig af min tid på redigeringer. Rmir2 (diskussion) 28. mar 2018, 17:44 (CEST)
Du må have glemt den del af aftalen, hvor jeg lovede, at jeg ville se på eventuelle personangreb, hvis du beder mig om det. Men du svarer prompte uden at spørge om min mening. Grundlæggende synes jeg, at I begge (dig og Madglad) er meget nærtagende og begge antager, at "modparten" er i ond tro. Forskellen er, at Madglad ikke har lavet aftaler med mig, ligesom Madglad mig bekendt aldrig har været på kant med Copyvio. Men jeg "holder ikke med" nogen. Prøver blot at skabe fred og ro.--Ramloser (diskussion) 28. mar 2018, 18:48 (CEST)
Nu er du vel tilfreds, idet Madglad er blokeret. Du har mange venner blandt administratorerne, og det må jeg drage en konklusion af. Lige nu hælder jeg mest til at overlade projektet til dig og dine støtter.--Ramloser (diskussion) 30. mar 2018, 21:53 (CEST)
Jeg mener at det her er konflikt optrappende. Det var bedre at lukke diskussionen. At du som administrator er kørt sur i det, betyder ikke at vi skal lide under det. At true med at forlade projektet er mere undergravende end opbyggende. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 30. mar 2018, 21:57 (CEST)
Bruger:Ramloser - Madglad er ikke blokeret pga.Rmir2. Han er blokeret fordi han ikke kan finde ud af at opføre sig ordenligt og fordi han er en troll. Alt handler ikke om Rmir2. Mvh KnudW (diskussion) 30. mar 2018, 22:02 (CEST)
Jeg vil ikke set den måde Madglad i tide og utide lavet et forspil for at provokere Rmir2 til at svar igen. Det ligner at Madglad gør netop for at få Rmir2 blokeret - det er lykkes en gang tidligere.... jeg vil her gå efter provokatøren og ikke dens offer. --Steen Th (diskussion) 30. mar 2018, 22:09 (CEST)
Med alt respekt Ramloser, så synes jeg du er noget fordomsfuld ---Zoizit (diskussion) 30. mar 2018, 22:48 (CEST)
, Og enig med Steenth.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 31. mar 2018, 00:00 (CEST)
Jeg har efter Ramlosers seneste advarsel til mig besluttet ikke at reagere på angreb på min person men vente 24 timer for at se, om en administrator reagerer på dem. Det har KnudW gjort i dette tilfælde, og det er jeg taknemmelig for. Hvis det er udtryk for en ny og strammere linje fra administratorernes side mod personangreb, hvilket jeg tror og håber, så bliver det ikke med mig, at administratorerne får problemer i fremtiden. Rmir2 (diskussion) 31. mar 2018, 07:25 (CEST)