Wikipedia:Sletningsforslag/Birgit Keller (digter)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Spørgsmålet er om Birgit Keller har opnået nok, til at være notabel? Har angiveligt vundet Hulda Lütken og Jacobs legat - men er et legat at regne som en decideret pris (kan ikke finde ordentlige oplysninger om "Prisen") - og er legatet nok til at give notabilitet? mvh Tøndemageren (diskussion) 24. jul 2019, 09:14 (CEST)

  • Behold - Med to udgivelser på anerkendte forlag (Rosinante og NNF) mener jeg, at hun kommer over barren. Legatet er vel "blot" et legat og ikke en pris, men tæller også op på notabiliteten. Jeg har justeret lidt af artiklens staccato. --Pugilist (diskussion) 24. jul 2019, 10:53 (CEST)
  •  Kommentar – Som udgivet lyriker mener jeg som Pugilist, at vi godt kan have en artikel om hende, men der skal indsættes kildehenvisninger før jeg mener den nuværende artikel kan beholdes. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. jul 2019, 10:59 (CEST)
  • Behold Mener også hun er notabel nok til et opslag.--Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. jul 2019, 11:45 (CEST)
  • Behold jeg mener hun er notabel ---Zoizit (diskussion) 24. jul 2019, 12:41 (CEST)
Konklusion:
Stort set enighed om at beholde artiklen.--Økonom (diskussion) 31. jul 2019, 08:56 (CEST)