Wikipedia:Sletningsforslag/Karen Østergaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg var ved at slette artiklen om Karen Østergaard "on sight", da hun notorisk ikke er notabel efter de gængse retningslinier. Efter fast praksis er byrådsmedlemmer ikke notable og en post i et kommunalt udvalg kvalificerer heller ikke. Jeg bemærkede dog, at flere erfarne brugere har været inde over, og det er da muligt, at selve dét, at hun er fra Hadsund skulle medvirke til notabilitet, men så nok ikke alligevel. Valget er i øvrigt overstået nu, så artiklen har vel tjent sit formål. Pugilist (diskussion) 24. nov 2013, 18:02 (CET)

  • Slet Pugilist (diskussion) 24. nov 2013, 18:02 (CET)
  • Slet En ikke notabel politiker - artiklen burde kunne slettes uden diskution. --Wholle (diskussion) 24. nov 2013, 18:15 (CET)
  • Slet - Endnu en af de endeløse artikler om emner, der muligvis kan have relevans for borgerne i Hadsund, men så heller ikke mange flere. Det ville være rart, hvis notabiliteten i artiklerne blev overvejet inden de blev oprettet i flæng. Bestemt ikke notabel efter vores gængse praksis. Toxophilus (diskussion) 24. nov 2013, 20:12 (CET)
  • Behold - Karen Østergaard er formand for for Børn og Unge-udvalget i Mariagerfjord. Kristian Würtz er formand for Børn og Unge i Aarhus Kommune. I mine øjne er der ikke den store forskel på de to personer. Men jeg kan nok ane at det her har nogen at gøre med at Kristian Würtz er i Aarhus Kommune (319.094 indbyggere) hvorfra Karen Østergaard er i Mariagerfjord Kommune (42.111 indbyggere). --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 24. nov 2013, 22:21 (CET)
@Søren: Nej, det har noget at gøre med, at rådmænd er notable pr. definition, jf. kriterierne. Rådmand er ikke det samme som udvalgsformand. Pugilist (diskussion) 24. nov 2013, 22:35 (CET)
Altså det vil kort fortalt sige at det er kun byrådsmedlemmer (politiker) fra henholdsvis København, Aarhus, Odense og Aalborg Kommuner der er notable? --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 24. nov 2013, 22:50 (CET)
Medlemmer af byrådene i Aarhus, Odense og Aalborg samt Borgerrepræsentationen i København er ikke notable pr. definition. Et byrådsmedlem i nævnte byer har ikke titel af rådmand. Pugilist (diskussion) 24. nov 2013, 22:59 (CET)
  • Slet - Til Søren: Det er blot nogle få medlemmer af byrådene i de store byers kommuner, der er rådmænd - i Aarhus fx 5 ud af 31. Ifølge biografikriterierne er disse få ellers menige byrådsmedlemmer notable, men ellers er by-/kommunalrådsmedlemmer ikke pr. definition notable. Hvis du synes, det ikke er rimeligt, må du tage diskussionen op på den relevante diskussionsside. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. nov 2013, 23:08 (CET)
  • Slet - så dumt at det er kommet til en debat. Blot endnu et af mange oprettelser fra Søren1997, hvor han tror at dette er en lokal Wiki. Slet med det samme!!! --Pixi Uno (diskussion) 27. nov 2013, 03:22 (CET)
  • Slet - en byrådspolitiker, der uden tvivl har mange kvaliteter, men tydeligvis ikke er populær i Viborg. --Palnatoke (diskussion) 27. nov 2013, 06:28 (CET)
Konklusion:
Burde været slettet "on sight". --Pixi Uno (diskussion) 27. nov 2013, 15:08 (CET)
  •  Kommentar til Pixi Uno: Du behøver ikke at tale sådan. Du tror i den grad også det er en en lokal Wiki. Vi kan alle sammen huske de fire artikler du oprettede om, posthuse i dit lokalområde først her i måneden. De artikler har stadig inden kilder og manglende notabilitet. der kan jeg jo også sige Slet med det samme --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 27. nov 2013, 16:38 (CET)
Du aner ikke hvad du snakker om. Du er nok den eneste som ikke har fattet at lokalpolitikere ikke er notabel, og aldrig har været det. Jf. posthuse, så er der vist bred enighed om at disse netop er notable, eftersom der har været adskillige diskussioner om emnet. --Pixi Uno (diskussion) 27. nov 2013, 16:43 (CET)

(redigeringskonflikt)

Søren1997: er du sarkastisk, eller har du bare stadig ikke fattet, at de fire nævnte posthusartikler udelukkende er ment som provokation? De tjener udelukkende det formål at vise Pixi Unos mening om det formålsløse i artikler om posthuse og er derfor bevidst lavet så dårlige og mangelfulde som muligt. De burde være slettet for længst men som det de er, nemlig provokationer.
Mere generelt så er jeg tilbøjelig til at dele Pixi Unos opfattelse. Du skriver praktisk taget om alt og alle i Hadsund og omegn uden hensyn til, om de har interesse for andre. Til gengæld er du flittig til at give ret i, at artikler om emner andre steder fra skal slettes uden nærmere begrundelse. Her ville det være rart, hvis du ville se tingene i et lidt større perspektiv. Det er muligt, at Hadsund betyder meget for dig, men for de fleste andre er det altså bare en provinsby som så mange andre.
Pixi Uno: det vil i almindelighed være rart, hvis du vil moderere dit sprogbrug. Det har været lige lovlig mange udgydelser og nedladende tilkendegivelser på det sidste. Indlæg som de ovenstående er ikke en administrator værdig. --Dannebrog Spy (diskussion) 27. nov 2013, 16:59 (CET)
Jeg kan godt skære det ud i pap for dig men det vil jeg ikke. Som jeg kan se ønsker du ikke at forbedre de posthus-artikler. Det er i hvert fald ikke sådan jeg ser det, du kunne jo starte med at svare mig på Diskussion:Skelhøje Posthus som du ikke har ønsket at gøre ind til videre. Jeg vil bede dig på at bruge et ordentligt tone her på Wikipedia, det er "Stop nu, og pas din skole" jeg tænker på. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 27. nov 2013, 17:01 (CET)