Wikipedia:Sletningsforslag/Mads Mainz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Er Mads Mainz notabel? Artiklen blev oprettet 23. januar af en ip-bruger og efterfølgende markeret med {{Kilder}} og {{Indforstået}} af Nico. Artiklen er ikke udstyret med kilder og omtaler ham blot som et talent, men ikke, at han har vundet noget. Det er vel ikke nok at være et talent, hvis man hverken har vundet medaljer eller er blevet omtalt nogen steder. Indtil der måtte komme nogle kilder, der kan dokumentere, at han opfylder notabilitetskriterierne, hælder jeg til en sletning. Kommer der kilder på, må vi se på det.

  • Slet jf. ovenstående.
    - Sarrus (db) d. 4. feb 2018, 11:19 (CET)
  • Slet - Artiklen har mange problemer, og det er nok lidt for tidligt i karrieren til at opnå notabilitet... se ovenfor - Nico (diskussion) 4. feb 2018, 11:27 (CET)
  • Slet - Som et minimum må det kræves, at der er mere præcision samt kilder. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. feb 2018, 11:44 (CET)
  • Slet - Ingen kilder, og en hurtig googling understøttet ikke at han skulle være i en "elite" indenfor dansk karate. NisJørgensen (diskussion) 4. feb 2018, 11:51 (CET)
  • Slet - Njaa.. Ikke rigtig noget, som jeg kan se gør artiklen bevaringsværdig eller personen for notabel. Google er i hvert fald ikke hjælpsom. Toxophilus (diskussion) 4. feb 2018, 17:13 (CET)
  • Slet - Hurtigslet. Efter helt fast praksis ikke notabel. --Pugilist (diskussion) 5. feb 2018, 09:30 (CET)
  • Slet - Unotabel person, uencyklopædisk substub. Burde have været hurtigslettet. --Cgt (diskussion) 6. feb 2018, 12:07 (CET)
  •  Kommentar - Det kunne jo være, at der lige var en karateekspert til stede, der kunne dokumentere, at artiklen var værd at beholde. Så travlt bør vi heller ikke have med at slette artikler, at vi ikke kan tage et sletningsforslag, hvis man er i tvivl.
    - Sarrus (db) d. 6. feb 2018, 19:10 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet. Eftersom der er enighed som at slette artiklen, har jeg tilladt mig at konkludere, selvom jeg er forslagsstiller.
- Sarrus (db) d. 11. feb 2018, 18:03 (CET)