Wikipedia:Sletningsforslag/Nakskov Sukkerfabrik nr. 24

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette sletningsforslag erstatter et sammenskrivningsforslag, indredigeret med begrundelsen "et enkelt lokomotiv er ikke notabelt". Jeg forstår indholdet i den korte begrundelse, og har taget den naturlige konsekvens heraf - oprettet et sletningsforlag med {{notabilitet}}. @Benj5378: Som artiklen står kan jeg godt skrive den ind i Hedelands Veteranbane, ex i et afsnit "Lokomotiverne" som den første af mange flere lokomotiver. Wikipedia har ikke noget mod lange artikler. Sechinsic (diskussion) 20. maj 2016, 23:45 (CEST)[svar]

Artiklen er nu sammenskrevet, men det endte godtnok med at blive til Nakskov Sukkerfabrik. Omdirigeringen går til Hedelands Veteranbane. Årsagen til krumspringet er at "Hedelands vetereanbane" har et strikt layout der allerede 'definerer' lokomotivet Nakskov Sukkerfabrik nr24, så det ville altså bringe helt postyr i den artikel at sammenskrive dertil. Men Nakskov Sukkerfabrik ser ud til at passe fortrinligt. Omdirigeringen til "Hedelands veteranbane" har jeg valgt som følge af aktualitet, dvs det er der lokomotivet er nu, mens Nakskov sukkerfabrik slet ikke er. Sechinsic (diskussion) 10. jun 2016, 23:40 (CEST)

 Kommentar, hmm, så måske skal artiklen alligevel beholdes? Hvis det havde været et damplokomotiv, men det er altså diesel-elektrisk. Så selvom jeg lidt hovedkulds nu har sammenskrevet den famøse artikel, så er det her jo faktisk et sletningsforslag. Jeg forstår ikke helt logikken i at så mange har givet deres besyv med om at artiklen sørme må sammmenskrives, når det virkelig virkelig altså er et sletningsforslag?? Sechinsic (diskussion) 10. jun 2016, 23:45 (CEST)
Sammenskrivning er et alternativ til sletning ligesom behold. I det aktuelle tilfælde er lokomotivet ikke notabelt nok til en artikel som sådan, men derfor kan det godt være værd at nævne i en anden artikel. Om det er under sukkerfabrikken eller veteranbanen er underordnet. --Dannebrog Spy (diskussion) 11. jun 2016, 00:03 (CEST)
  • Spørgsmål - Nu hvor sammenskrivningen faktisk er foretaget, vil der vel ikke være noget i vejen for at lukke forslaget? --SorenRK (diskussion) 8. jul 2016, 01:20 (CEST)
Konklusion:
Sammenskrivning foretaget, og forslag lukket. Der er ikke et krav, at diskussioner skal konkluderes af en administrator, men det er praktisk, hvis konklusionen er "slet", men i andre tilfælde kan der lige så godt konkluderes af af andre. --Pugilist (diskussion) 16. jul 2016, 13:02 (CEST)